Miku Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Kdyby to nebyla taková dálka,klidně bych přijel , takže u mě e-mailem a já to poté bastlil před panelákem na sídlišti Jinak jižní čechy jezdím několikrát do roka ale bohužel vždy služebně (Třeboň a ČB). V Třeboni jsem 2.-4.11. Citovat
Ladaj Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Dělal jsem to ve svém autě PP a funguje perfektně a jeden koleka z comu mě požádal jestli to budu schopen udělat i u něho v autě tak jsem mu řekl že ano a já mám přepínač zvlášt protože mám špatnou páčku u něho jsem mu zadělal mikrospínač přímo do páčky a funguje to bezvadně.Dělal jsem to jak mě tak kolegoj na starým modelu 406 HDI... Citovat
OK406 Odesláno 26. říjen 2007 Odesláno 26. říjen 2007 oddie: chci tím jenom říci, že pomůžeme každému. A je jedno odkud je. Bohužel znám hodně případů, kdy toho dotyční zneužili. Věřím, že kdybych potřeboval např. já pomoci, že mi pomůžeš .Nechci zbytečně plnit toto vlákno. Hlavní je, že jsme si mezi sebou v P-C zprovoznili pp, co výrobce z nepochopitelných důvodů neudělal. S tímto musíš jen souhlasit. Pokud chceš, tak přijet na 3.minisraz P-C. Nebudeš jediní z Prahy. Dixii: měl jsem namysli finanční stránku;) Citovat
Kdo Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Možná trochu , ale chci to kvůli PP, tak to prsknu sem. Když už budu řešit velký displej, přemýšlím do auta dát i origo rádio 4050, protože se mi nelíbí ten redukšní rámeček s jiným rádiem, byť je to Sony s CD a origo rádio je jen na tape. Zajímá mně jedna věc. Podle schematu zapojení svítí externí displej jen se zapnutým zapalováním (plnou intenzitou) a nebo s rozsvícenými světly (poloviční intenzitou). Jsem zvyklý mít rádio zapojené tak, aby hrálo i bez klíčku. Jak je 4050 zapojené?? Aby hrálo jen se zapnutým zapalováním? Pokud ho lze zapnout i s vypnutým zapalováním,jak je to pak s osvitem displeje?? Pokud bych měl rádio zapojené na stálo a zapnu ho rozsvítí se i displej?? Ve schematu jsem nenašel, že by osvit byl iniciován i zapnutím rádia. Citovat
Kdo Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: Ladaj takhle vypadá dipslej co umí kompletně vše!!!Pokud nebude na chlup stejnej tak PP nebo Radio nepude musí to mít stejný čísla vylisovaný a stejný konektory jako jsou na obrázku... Nejsem si jist, jestli to číslo není např. jen nějaké výrobní. Co jsem viděl, tak čísla jsou pokaždé jiná. Mám jeden malý displej na teplotu navíc, funguje stejně, jako ten v autě a má to číslo jiné. Zrovna tak velký displej na PP má jiné číslo. Pokud máte někdo možnost se na svůj displej podívat zezadu (resp. se vám bude chtít ho vyloupnout), byl bych rád za informaci, jestli na těch dislejích máte tohle konkrétní číslo (6176), nebo jiné. Citovat
OK406 Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Rádio Philips 4050 (u mě) hraje i bez zapnutí klíčku a cca 30 minut se vypne. V manuálu je hodina. Svítí pouze displej. Intenzita osvětlení je reguluje. Pokud svítíš, tak se zeslabí. Ale lze to udělat a já to mám, že mi to svítí stále výrazně. Nedávno mi psal Stalmik, že měl možnost koupit rádio 4050 + s displejem za cca 3000,-Kč. I zde na fóru někdo dříve nabízel 4050. Citovat
Dave_k Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: Kdo Možná trochu , ale chci to kvůli PP, tak to prsknu sem. Když už budu řešit velký displej, přemýšlím do auta dát i origo rádio 4050, protože se mi nelíbí ten redukšní rámeček s jiným rádiem, byť je to Sony s CD a origo rádio je jen na tape. Zajímá mně jedna věc. Podle schematu zapojení svítí externí displej jen se zapnutým zapalováním (plnou intenzitou) a nebo s rozsvícenými světly (poloviční intenzitou). Jsem zvyklý mít rádio zapojené tak, aby hrálo i bez klíčku. Jak je 4050 zapojené?? Aby hrálo jen se zapnutým zapalováním? Pokud ho lze zapnout i s vypnutým zapalováním,jak je to pak s osvitem displeje?? Pokud bych měl rádio zapojené na stálo a zapnu ho rozsvítí se i displej?? Ve schematu jsem nenašel, že by osvit byl iniciován i zapnutím rádia. Buď úplně v klidu. Pokud někdo nepřebastlil elektriku tak origo rádio jde zapnout i bez klíčku v zapalování. Má už i ekonomy mód že se samo po 30 minutách vypne. Displej se samozřejmně rozsvítí v plné intenzitě. Jak už jsi psal na poloviční intezitu se přepne jen při zapnutých světlech. Proto je dobré mít i automatické rozsvěcení světel přes relátka pod volantem protože potom to nesníží intenzitu podsvícení při které je na displeji ve dne úplný prd. Citovat
OK406 Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Dave_K: já mám uděláno stálé osvětlení displeje, takže je na něj ve dne dobře vidět. Citovat
Kdo Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: OK406 Svítí pouze displej. Intenzita osvětlení je reguluje. Pokud svítíš, tak se zeslabí. Ale lze to udělat a já to mám, že mi to svítí stále výrazně. Nedávno mi psal Stalmik, že měl možnost koupit rádio 4050 + s displejem za cca 3000,-Kč. I zde na fóru někdo dříve nabízel 4050. Takže i když máš vše vypnuté a zapneš rádio se ti dispej rozsvítí?? Takže ho (žárovky) něco musí něco napájet - ve schematu nic není). Zrušení ztlumení je mi jasné - přerušit vodič V19B na pozici 5 horního slotu, ale pak nebude svítit (slabě) jen se zapnutými světly bez zapalování. Citovat
Kdo Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: Dave_k Buď úplně v klidu. Pokud někdo nepřebastlil elektriku tak origo rádio jde zapnout i bez klíčku v zapalování. Má už i ekonomy mód že se samo po 30 minutách vypne. Displej se samozřejmně rozsvítí v plné intenzitě. Jak už jsi psal na poloviční intezitu se přepne jen při zapnutých světlech. Proto je dobré mít i automatické rozsvěcení světel přes relátka pod volantem protože potom to nesníží intenzitu podsvícení při které je na displeji ve dne úplný prd. No v klidu právě nejsem, protože tohle budu muset (bo jsem si tenhle upgrade vymyslel) všechno implantovat, bo auto mělo původně jen 4030, takže nemám ani svazek od rádia k displeji, ani páčku pod volantem, takže ani potřebný konektor dozadu rádia. Alespoň myslím, že tam nebude, když je v autě malý displej jen na teplotu. Zajímá mě, jak to, že se displej rozsvítí s puštěním rádia. Edit: jo a automatick rozsvěcení mám už taky. [upravil dne 4.11.07 Kdo] Citovat
OK406 Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Kdo: přesně toto si nedávno dělal Komisar. Má páčku pod volantem + rádio + displej. Jde to udělat v vcelku dobře. Co vím od něho. Citovat
OK406 Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: dixii měl jsem obyč radio neorginál,pak jsem dodal palubák a na závěr sehnal radio 4030 pokud se chce jde to. podsvícení hodin i displeje jsem udělal sobě i klukům tak že je stálá intenzita tedy při zapnutí světel se nemění [upravil dne 4.11.2007 dixii] A plná spokojenost:super Citovat
Kdo Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: dixii měl jsem obyč radio neorginál,pak jsem dodal palubák a na závěr sehnal radio 4030 pokud se chce jde to. Vím, že to jde, jenže já mluvím o 4050. 4030 má svůj displej v sobě a 4050 ve velkém displeji Původně zaslal: dixii podsvícení hodin i displeje jsem udělal sobě i klukům tak že je stálá intenzita tedy při zapnutí světel se nemění Jo to je sranda. U hodin je to V19V na čtvrté pozici a u displeje V19B na páté pozici horního slotu. Blbý ale je, že pak osvit (byť ltumený) nefunguje při rozsvícených světlech a vypnutém zapalování. Citovat
OK406 Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Kdo: je jedno, jaké je to rádio. Displej stejně napojuješ jinde, než je rádio. To není spojené navzájem. Pouze ve horní části svorkovnice na displeji. Spodní je pro pp:myslim Citovat
Dave_k Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: Kdo No v klidu právě nejsem, protože tohle budu muset (bo jsem si tenhle upgrade vymyslel) všechno implantovat, bo auto mělo původně jen 4030, takže nemám ani svazek od rádia k displeji, ani páčku pod volantem, takže ani potřebný konektor dozadu rádia. Alespoň myslím, že tam nebude, když je v autě malý displej jen na teplotu. Zajímá mě, jak to, že se displej rozsvítí s puštěním rádia. Edit: jo a automatick rozsvěcení mám už taky. [upravil dne 4.11.07 Kdo] Já měl v autě taky jen 4030. Žádný kabely k rádiu jsem netahal a při připojení 4050 vše v pohodě fungovalo včetně displeje. Takže u Tebe si myslím že to bude stejný. Konektor do displeje u mne vypadal takto: 2 OK406: 2 dráty se musejí kvůli PP natáhnout i do horního displeje. (palivoměr) Jinak plné osvícení displeje by mne v noci docela rozčilovalo takže řešení alá origo peugeot jsem jen uvítal. [upravil dne 4/11/07 Dave_k] Citovat
Kdo Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: OK406 Kdo: je jedno, jaké je to rádio. Displej stejně napojuješ jinde, než je rádio. To není spojené navzájem. Pouze ve horní části svorkovnice na displeji. Spodní je pro pp:myslim Čeče, moc ti nerozumím. Co je jedno?? Prostě chci to rádio, abych ten displej víc využil. A rádio s displejem je spojené navzájem, když se na něm ukazují stanice, ne? A k zapojení PP jsou potřeba (podle schématu) oba sloty. I když do horního se (pokud nebudu mluvit o rádiu) přidávají jen dva vodiče (4315 a 720 od palivoměru). Zbytek k PP je v dolním. Citovat
Kdo Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: Dave_k Já měl v autě taky jen 4030. Žádný kabely k rádiu jsem netahal a při připojení 4050 vše v pohodě fungovalo včetně displeje. Takže u Tebe si myslím že to bude stejný. Konektor do displeje u mne vypadal takto: V tom je ten problém, já tam mám konektor jen se sedmi vodiči na pozicích 1 - 7, ty tři ( 7210, 7211 a 840) tam právě nemám, takže předpokládám jejich absenci i za rádiem. [upravil dne 4.11.07 Kdo] Citovat
OK406 Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Kdo: je to dobře vidět na obrázku od dave_K, jak je to napojené. Dave_K: máš pravdu, je tam napojen palivoměr. Jinak ta intenzita není v noci tak velká. Já si již zvykl. Citovat
Dave_k Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 2 Kdo: No tak to chybějí právě ty co jdou k rádiu. Ale natáhnout je není podle mne zase až takovej problém. Tady je schéma: Citovat
Kdo Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: OK406 Dave_K: máš pravdu, je tam napojen palivoměr. Hel a co je tohle?? Původně zaslal: OK406 K displeji není zapotřebí druhá svorkovnice. Já to mám ale i Komisar bez ní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.