Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze dneska jsem byl u Peugeot Auto Marek v Mladé Boleslavi a dal jsem manikovi tri kilka a ani ne za 5 minut jsem spokojene odjizdel a palubni PC maka jak z praku ted uz jenom doladim tlacitko a bude to hotovy :c)

Diky vsem za rady :c)

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj všem taky bych rád PP.. dokonce už jsme to i s OK406 řešili přes Skype.. Problém je onen displej na starý model! Kdyby někdo náhodou věděl dejte prosim info.. SAmozřejmě za přijatelnou cenu.. Zkušenost s Peugeotem IC WEst v Plzni tragický!!! Ještě že nemam BSI..

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

Ahoj všem taky bych rád PP.. dokonce už jsme to i s OK406 řešili přes Skype.. Problém je onen displej na starý model! Kdyby někdo náhodou věděl dejte prosim info.. SAmozřejmě za přijatelnou cenu.. Zkušenost s Peugeotem IC WEst v Plzni tragický!!! Ještě že nemam BSI..

sehnat displej jak kdy cena okolo 500 pak jen drátky a je vystaráno

Odesláno
Původně zaslal: dixi

Já vím.. ale problém je sehnat ten displej.. :nevim respektive nevim už kam zavolat..

Odesláno

no ve východních čechách jsem ho nesehnal takže pokud ho tam budou mít tak se tam i klidně rozjedu a jsem z okolí HK.Protože novej stojí okolo 15.000kč

[upravil dne 9/8/07 Ladaj]

Odesláno

no a nebylo by lepší sehnat třeba dva pokud by je měli a požádat někoho z Budějovic aby nám pro ně sjel?? S tím že mu nějakou tu kačku pošleš navíc.. Myslím, že by se někdo našel kdo by tam sjel a poslal to třeba dobírkou... Ale třeba je to jinak..

Odesláno

zkus tam zavolat už jsem tam volal a mám ho obědnanej pošlou mi to dobýrkou...A hned věděj oco jde...já to mám 270km ale jen tam..Takže pokud by mě řekli že mě ho nepošlou tak tam zajedu když to přeženu tak projedu 800kč tam i spátky,takže by se mě to stále vyplatilo..

[upravil dne 9/8/07 Ladaj]

Odesláno

Koukám, že debata se zase rozjela :mrk Jestli víte někdo o nějakým display, tak se hlasím taky. Pokud by jich tam měli víc, tak klidně vezmu auto a sjedeme tam všichni jedním autem, aby to vyšlo levnějc, kdyby to nešlo pořešit poštou ... ;)

Odesláno

Původně zaslal: dixi

už jsem ti odpoveděl http://www.autocizek.cz/

Jak jsem se kouknul pozorněji ty jsi z ČB že?? Nebyl bys ochotný zajet na to vrakoviště a poslat ten palubák třeba na dobírku?? Je to samozřejmě jen nápad, ale myslím že je to nejrozumnější varianta..

Zkus tam zavolat a zeptat se nejen na displej ale i na loketní opěrku.;)

Odesláno

dixi, ty píšeš podobně jako "komisar" :myslim

Nejsi to náhodou ty? Co???:D

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

dixi, ty píšeš podobně jako "komisar" :myslim

Nejsi to náhodou ty? Co???:D

:super:super:super:super:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Já jsem si to říkal, že je mi tohle "psani v kuse" nějaký povědomí :)

Tak zdar a vítej znovu mezi námi :papa

[upravil dne 9.8.07 MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...