Deff Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Pište Milhausovi65(najdete ho mezi členy),ten Vám všem určitě poradí správně(je z Hodonína) Citovat
kajvet Odesláno 16. říjen 2006 Odesláno 16. říjen 2006 Tak jsem volal ráno do Autospolu - Praha, Novostrašnická....Po telefonu ochotný pán, věděl o co jde...Prý že to jde nakonfigurovat. Záleží jen na tom jestli ho tam \"ten počítač pustí\", u některých P406 to jde u některých ne. To se za 650,- Kč zjistí, když to půjde nakonfigurovat pak to bude stát dohromady cca 1.200,- Kč. Jsem objednán ve čtvrtek 19.10. v 9:00h - budu vás informovat a zkusím z pána dostat co nejvíce info. Citovat
honza2 Odesláno 16. říjen 2006 Odesláno 16. říjen 2006 Ahojky.Dneska jsem na 406ce(nový typ,velký display)vytáhl konektor z přepínače stěračů a krátce v něm spojil drátky(fialový a žlutý) a blik.Místo datumu tam byly čtyry čárky a l/100km.Při dalších dotecích se to ještě čtyřikrát změnilo než se vrátil datum.Tak,že jsem hned naletoval drátky vytáhl záslepku vedle displeje a prostrčil zevnitř dvoulinku ven.Zítra jenom na vrakáč jestli se nedá sehnat originál černé tlačítko co je z prava nebo zleva displeje.Ať to teda vypadá jako originál.Díky návodům výše to byla brnkačka a za hodinku to bylo hotové.Děkuji chlapi za fotky a rady.Zítra v 9.00 jedu k soukromníkovi tady v Prostějově co dělá diagnostiku,přečipování,opravy řídících jednotek i pro Peugeot servis a podobné ptákoviny a který tvrdí,že má diagnostiku stejnou jako v profi servisech.Co jsem slyšel tak je fakt dobrý a umí.Nic jiného nedělá.Tak jsem zvědavý jak mu ta aktivace dlouho potrvá a kolik si za to vezme.Zítra napíši jak jsem dopadl.Pěkný den honza2 Citovat
ajven Odesláno 16. říjen 2006 Odesláno 16. říjen 2006 Původně zaslal: jardacek Tak jsem sprovoznil palubní počítač 406 HDI novej model. Náklady 467 kč. čaute dríči. mám otázku: dá sa to aj do tohto modelu 406hdi, mne ukazuje len otvorené dvere, hodiny ale kilometre a mile nie. prikladam aj foto. diky vopred za info. Citovat
Guest f3rdaaa Odesláno 16. říjen 2006 Odesláno 16. říjen 2006 Původně zaslal: kajvet Tak jsem volal ráno do Autospolu - Praha, Novostrašnická....Po telefonu ochotný pán, věděl o co jde...Prý že to jde nakonfigurovat. Záleží jen na tom jestli ho tam \"ten počítač pustí\", u některých P406 to jde u některých ne. To se za 650,- Kč zjistí, když to půjde nakonfigurovat pak to bude stát dohromady cca 1.200,- Kč. Jsem objednán ve čtvrtek 19.10. v 9:00h - budu vás informovat a zkusím z pána dostat co nejvíce info. no tak to je docela palka!! me to stalo 3 hodiny prace, 30cm kabelu a talcitko ze stare mysi... Je teda fakt, ze mi to v peugeotu nakunfigurovali zadarmo, ale kazdopadne dat 650 za to aby mi rekli ze to nejde, tak to se nevyplati. Citovat
jeremm.y Odesláno 16. říjen 2006 Odesláno 16. říjen 2006 ještě se zeptejte jestli se to dělá přes diagnostiku a nebo přes něco jinýho! je divný že nějaký P406 to tam pustí a některý ne!! snad budu mít štěstí! Citovat
honza2 Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 Heč.Už mi to ukazuje včechno. 2. Aktuální dojezd. 3. Aktuální spotřeba. 4. Průměrná spotřeba. 5. Průměrná rychlost. 6. Ujetá vzdálenost. Trvalo to pět minut a za 250Kč včetně kompletniho diagnostického testu.Není co dodat.Dělá to Viktor Otta Prostějov,mistní část Krasice naproti marketu Sandra u kostela.telefon má 608409775 Citovat
kajvet Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 tak jsem do čtvrtka nevydržel a zajel na férovku do Peugeotu v MB - nevěděli o co jde, ale prý když to jde tak to zkusí.... A ejhle ono to jde...během 10 minut a za tři kila. Jen nevím jestli to dělá i vám, když stojím na neutrálu, tak to hodí pomlčky, když se rozjedu tak to trvá tak 5 sekund než naskočí data okamžité spotřeby.... Dojezd ten se ukazuje pořád. Ale okamžitá a průměrná rychlost vždy po chvilce naskočí,když pak člověk jede tak to samozřejmě ukazuje stále. Máte někdo ještě český manuál na palubní PC - byl bych moc rád, mám ho pouze v belgickém jazyce:bojim [upravil dne 17.10.06 kajvet] Citovat
ajven Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 Původně zaslal: ajven Původně zaslal: jardacek Tak jsem sprovoznil palubní počítač 406 HDI novej model. Náklady 467 kč. čaute dríči. mám otázku: dá sa to aj do tohto modelu 406hdi, mne ukazuje len otvorené dvere, hodiny ale kilometre a mile nie. prikladam aj foto. diky vopred za info. čaute dríči znova sa pýtam, viete či sa to dá aj do tohto modelu? Citovat
kajvet Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 ajven: No pokud ti to míle a km neukazuje tak to nepůjde! Citovat
f3Rd@ Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 Původně zaslal: kajvet tak jsem do čtvrtka nevydržel a zajel na férovku do Peugeotu v MB - nevěděli o co jde, ale prý když to jde tak to zkusí.... A ejhle ono to jde...během 10 minut a za tři kila. Jen nevím jestli to dělá i vám, když stojím na neutrálu, tak to hodí pomlčky, když se rozjedu tak to trvá tak 5 sekund než naskočí data okamžité spotřeby.... Dojezd ten se ukazuje pořád. Ale okamžitá a průměrná rychlost vždy po chvilce naskočí,když pak člověk jede tak to samozřejmě ukazuje stále. Máte někdo ještě český manuál na palubní PC - byl bych moc rád, mám ho pouze v belgickém jazyce:bojim [upravil dne 17.10.06 kajvet] jojo kdyz stojis, tak --- bo ti to nemuze rict spotrebu na 100km, kdyz nejedes - to je logicke!!!! A ukazuje to zas az ne za 5s, ale az kdy jedes aspon 30km/h. [upravil dne 17/10/06 f3Rd@] Citovat
ajven Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 Původně zaslal: kajvet ajven: No pokud ti to míle a km neukazuje tak to nepůjde! to Kajvet: díky za odpoveď už som si myslel,že to pôjde. Ale asi nie. [upravil dne 17.10.06 ajven] Citovat
honza2 Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 JJ mě to dělá to samo.Okamžitá spotřeba mi naskočí přesně při 30km/h většinou kolem 10 litrů proto,že se zrovna rozjíždím,Dnešní spotřeba od okamžiku aktivace najeto 22 km jen po městě samá červená 6.9 litrů.Na čtverku při padesáti když to jen lechtám tak 4 litry a při vyřazení na volnoběh nad 30 km/h 2.1-2.3l ale to je po městě při vyšších rychlostech ten volnoběh bude asi nižší.Přepočítává to na 100km.Kamarád má BMW,má tam rafiku a tomu to ukazuje i když stojí na místě a jem přidá plyn.Chce to hodně lehkou nohu aby byla spotřeba nízká.Bez počítače to neodhadneš myslíš si,že to jen udržuješ na určité rychlosti ale mrkneš na displey a vidíš 7 litrů tak milimetr ubereš a jede to stejně stále 90 ale za 5.5. Je to super. Citovat
Deff Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 Jo je to presne tak, jen bych dodal - resetovani udaju - cca 3 sekundy podrzet spinac:papa Citovat
honza2 Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 To: kajvet manuály si stáhni z http://www.406.posik.cz/ jméno peugeot heslo 406 ale ten velký mé 93 MB tak,že pokud máš pomalé připojení tak to potrvá.Je tam i radio,rozvody elektrika nejen na 406ku [upravil dne 17.10.06 honza2] [upravil dne 17.10.06 honza2] Citovat
kajvet Odesláno 18. říjen 2006 Odesláno 18. říjen 2006 Takže to mám dobře, za tři kila a taková radost Dojezd ten se ukazuje hned při nastartování.... honza2: díky za manuály, stáhnu si vše, připojení mám rychlé takže pohoda.... Deff: to musím vyzkoušet.... Citovat
jeremm.y Odesláno 18. říjen 2006 Odesláno 18. říjen 2006 prosim poraďte kde si to mam nechat aktivovat když všudeč mi říkaj že to neumí a nebo že to nejde pokud to tam neni original? dělá se to přes diagnostiku? sem ze strakonic Citovat
Miro369 Odesláno 18. říjen 2006 Odesláno 18. říjen 2006 Ahojte. Cital som to dva krat no nejak si som sa nedocital to naj...sorry za opakovanie sa. Mam 406 2.0i 16 V (96), typ 8BRFVD, stary display len teplota a ziadny naznak po packe. Ak som tomu porozumel, tak mi staci kupit novy display 6155-J3, dorobit spinacik a zajst do pazoutu na aktivaciu. Je to tak, ci sa mylim. Jo a kde najst tie dva nadherne kabliky na pripojenie toho spinacika. Naozaj vdaka. Citovat
f3Rd@ Odesláno 18. říjen 2006 Odesláno 18. říjen 2006 Původně zaslal: honza2 JJ mě to dělá to samo.........Přepočítává to na 100km.Kamarád má BMW,má tam rafiku a tomu to ukazuje i když stojí na místě a jem přidá plyn.Chce to hodně lehkou nohu aby byla spotřeba nízká.Bez počítače to neodhadneš myslíš si,že to jen udržuješ na určité rychlosti ale mrkneš na displey a vidíš 7 litrů tak milimetr ubereš a jede to stejně stále 90 ale za 5.5. Je to super. Jen by ma zajimalo, jak soudruzi z BMW mohli spocitat spotrebu na 100km, kdyz auto stoji na miste. Si vem kdyz bude stat 30 min s nastartovanym motorem, tak neujede ani metr a sezere mu to treba 1,5 litru. Aby to mohli nejak vyjadrit, tak by to museli prepocitavat na cas a to zas nezakomponuji do spotreby na 100 km. No tak nevim nevim kde sudruzi udelali chybu. ;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.