Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem volal ráno do Autospolu - Praha, Novostrašnická....Po telefonu ochotný pán, věděl o co jde...Prý že to jde nakonfigurovat. Záleží jen na tom jestli ho tam \"ten počítač pustí\", u některých P406 to jde u některých ne. To se za 650,- Kč zjistí, když to půjde nakonfigurovat pak to bude stát dohromady cca 1.200,- Kč.

Jsem objednán ve čtvrtek 19.10. v 9:00h - budu vás informovat a zkusím z pána dostat co nejvíce info.:roker

Odesláno

Ahojky.Dneska jsem na 406ce(nový typ,velký display)vytáhl konektor z přepínače stěračů a krátce v něm spojil drátky(fialový a žlutý) a blik.Místo datumu tam byly čtyry čárky a l/100km.Při dalších dotecích se to ještě čtyřikrát změnilo než se vrátil datum.Tak,že jsem hned naletoval drátky vytáhl záslepku vedle displeje a prostrčil zevnitř dvoulinku ven.Zítra jenom na vrakáč jestli se nedá sehnat originál černé tlačítko co je z prava nebo zleva displeje.Ať to teda vypadá jako originál.Díky návodům výše to byla brnkačka a za hodinku to bylo hotové.Děkuji chlapi za fotky a rady.Zítra v 9.00 jedu k soukromníkovi tady v Prostějově co dělá diagnostiku,přečipování,opravy řídících jednotek i pro Peugeot servis a podobné ptákoviny a který tvrdí,že má diagnostiku stejnou jako v profi servisech.Co jsem slyšel tak je fakt dobrý a umí.Nic jiného nedělá.Tak jsem zvědavý jak mu ta aktivace dlouho potrvá a kolik si za to vezme.Zítra napíši jak jsem dopadl.Pěkný den honza2

Odesláno
Původně zaslal: jardacek

Tak jsem sprovoznil palubní počítač 406 HDI novej model. Náklady 467 kč.

čaute dríči.

mám otázku: dá sa to aj do tohto modelu 406hdi,

mne ukazuje len otvorené dvere, hodiny ale kilometre a mile nie. prikladam aj foto. diky vopred za info.

post-0-14109594919281_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Tak jsem volal ráno do Autospolu - Praha, Novostrašnická....Po telefonu ochotný pán, věděl o co jde...Prý že to jde nakonfigurovat. Záleží jen na tom jestli ho tam \"ten počítač pustí\", u některých P406 to jde u některých ne. To se za 650,- Kč zjistí, když to půjde nakonfigurovat pak to bude stát dohromady cca 1.200,- Kč.

Jsem objednán ve čtvrtek 19.10. v 9:00h - budu vás informovat a zkusím z pána dostat co nejvíce info.:roker

no tak to je docela palka!! me to stalo 3 hodiny prace, 30cm kabelu a talcitko ze stare mysi... Je teda fakt, ze mi to v peugeotu nakunfigurovali zadarmo, ale kazdopadne dat 650 za to aby mi rekli ze to nejde, tak to se nevyplati. :bojim

Odesláno

Heč.Už mi to ukazuje včechno. :potlesk

2. Aktuální dojezd.

3. Aktuální spotřeba.

4. Průměrná spotřeba.

5. Průměrná rychlost.

6. Ujetá vzdálenost.

Trvalo to pět minut a za 250Kč včetně kompletniho diagnostického testu.Není co dodat.Dělá to Viktor Otta Prostějov,mistní část Krasice naproti marketu Sandra u kostela.telefon má 608409775 :papa

Odesláno

:D tak jsem do čtvrtka nevydržel a zajel na férovku do Peugeotu v MB - nevěděli o co jde, ale prý když to jde tak to zkusí.... A ejhle ono to jde...během 10 minut a za tři kila.:D

Jen nevím jestli to dělá i vám, když stojím na neutrálu, tak to hodí pomlčky, když se rozjedu tak to trvá tak 5 sekund než naskočí data okamžité spotřeby.... Dojezd ten se ukazuje pořád. Ale okamžitá a průměrná rychlost vždy po chvilce naskočí,když pak člověk jede tak to samozřejmě ukazuje stále. :myslim:super

Máte někdo ještě český manuál na palubní PC - byl bych moc rád, mám ho pouze v belgickém jazyce:bojim

[upravil dne 17.10.06 kajvet]

Odesláno
Původně zaslal: ajven

Původně zaslal: jardacek

Tak jsem sprovoznil palubní počítač 406 HDI novej model. Náklady 467 kč.

čaute dríči.

mám otázku: dá sa to aj do tohto modelu 406hdi,

mne ukazuje len otvorené dvere, hodiny ale kilometre a mile nie. prikladam aj foto. diky vopred za info.

čaute dríči znova sa pýtam, viete či sa to dá aj do tohto modelu?;)

Odesláno

:D tak jsem do čtvrtka nevydržel a zajel na férovku do Peugeotu v MB - nevěděli o co jde, ale prý když to jde tak to zkusí.... A ejhle ono to jde...během 10 minut a za tři kila.:D

Jen nevím jestli to dělá i vám, když stojím na neutrálu, tak to hodí pomlčky, když se rozjedu tak to trvá tak 5 sekund než naskočí data okamžité spotřeby.... Dojezd ten se ukazuje pořád. Ale okamžitá a průměrná rychlost vždy po chvilce naskočí,když pak člověk jede tak to samozřejmě ukazuje stále. :myslim:super

Máte někdo ještě český manuál na palubní PC - byl bych moc rád, mám ho pouze v belgickém jazyce:bojim

[upravil dne 17.10.06 kajvet]

jojo kdyz stojis, tak --- bo ti to nemuze rict spotrebu na 100km, kdyz nejedes - to je logicke!!!! A ukazuje to zas az ne za 5s, ale az kdy jedes aspon 30km/h.

[upravil dne 17/10/06 f3Rd@]

Odesláno

ajven: No pokud ti to míle a km neukazuje tak to nepůjde!;)

to Kajvet:

díky za odpoveď už som si myslel,že to pôjde. Ale asi nie.

[upravil dne 17.10.06 ajven]

Odesláno

JJ mě to dělá to samo.Okamžitá spotřeba mi naskočí přesně při 30km/h většinou kolem 10 litrů proto,že se zrovna rozjíždím,Dnešní spotřeba od okamžiku aktivace najeto 22 km jen po městě samá červená 6.9 litrů.Na čtverku při padesáti když to jen lechtám tak 4 litry a při vyřazení na volnoběh nad 30 km/h 2.1-2.3l ale to je po městě při vyšších rychlostech ten volnoběh bude asi nižší.Přepočítává to na 100km.Kamarád má BMW,má tam rafiku a tomu to ukazuje i když stojí na místě a jem přidá plyn.Chce to hodně lehkou nohu aby byla spotřeba nízká.Bez počítače to neodhadneš myslíš si,že to jen udržuješ na určité rychlosti ale mrkneš na displey a vidíš 7 litrů tak milimetr ubereš a jede to stejně stále 90 ale za 5.5. Je to super.

Odesláno

Takže to mám dobře, za tři kila a taková radost :potlesk

Dojezd ten se ukazuje hned při nastartování....

honza2: díky za manuály, stáhnu si vše, připojení mám rychlé takže pohoda....

Deff: to musím vyzkoušet....:mrk

Odesláno

Ahojte. Cital som to dva krat no nejak si som sa nedocital to naj...sorry za opakovanie sa.

Mam 406 2.0i 16 V (96), typ 8BRFVD, stary display len teplota a ziadny naznak po packe.

Ak som tomu porozumel, tak mi staci kupit novy display 6155-J3, dorobit spinacik a zajst do pazoutu na aktivaciu. Je to tak, ci sa mylim. Jo a kde najst tie dva nadherne kabliky na pripojenie toho spinacika.

Naozaj vdaka.

Odesláno
Původně zaslal: honza2

JJ mě to dělá to samo.........Přepočítává to na 100km.Kamarád má BMW,má tam rafiku a tomu to ukazuje i když stojí na místě a jem přidá plyn.Chce to hodně lehkou nohu aby byla spotřeba nízká.Bez počítače to neodhadneš myslíš si,že to jen udržuješ na určité rychlosti ale mrkneš na displey a vidíš 7 litrů tak milimetr ubereš a jede to stejně stále 90 ale za 5.5. Je to super.

Jen by ma zajimalo, jak soudruzi z BMW mohli spocitat spotrebu na 100km, kdyz auto stoji na miste. Si vem kdyz bude stat 30 min s nastartovanym motorem, tak neujede ani metr a sezere mu to treba 1,5 litru. Aby to mohli nejak vyjadrit, tak by to museli prepocitavat na cas a to zas nezakomponuji do spotreby na 100 km. No tak nevim nevim kde sudruzi udelali chybu. :D;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...