@re Odesláno 14. říjen 2006 Odesláno 14. říjen 2006 Původně zaslal: @re Zdravím, mám P406 Coupé 3.0 rv 98/99, mám velky displej, v konektoru mám vyvedené kabely, ale po jejich spojení, mi displej pořád ukazuje jen teplotu. Neni v tom ještě nějaká finta? Po resetu bat se mi rozsvítí na displeji všechny ikonky včetně spotřeby atp. Je to full v kůži bez tempomatu, tak mně zaráží proč to v takové výbavě nedělali standardně... Poradíte mi ? Displej: Konektor se zvýrazněním drátků. které jsem spojoval: nikdo neporadí? Zkoušel jsem i při zapnutém klíčku... Fakt nevím, každopádně bych rád věděl, kolik si třílitr papká... Citovat
@re Odesláno 14. říjen 2006 Odesláno 14. říjen 2006 toť otázka, mám toto: WMI - identifikační číslo výrobce VF3 WDS - hlavní popisné číslo vozu 8CXFZE VIS - číslo série vozu 80472860 Motor 3.0V6 24v rv 98 140kw... to jestli mám BSI poznám jak? Citovat
Péťa Odesláno 14. říjen 2006 Odesláno 14. říjen 2006 Původně zaslal: @re ... to jestli mám BSI poznám jak? Přeci se zeptáš tady na fóru! Ale ne mě Citovat
@re Odesláno 14. říjen 2006 Odesláno 14. říjen 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: @re ... to jestli mám BSI poznám jak? Přeci se zeptáš tady na fóru! Ale ne mě lool tak se teda ptám, co je to za motor(jeho kód)? 3.0V6 24v rv 98 v coupé 406 Citovat
@re Odesláno 14. říjen 2006 Odesláno 14. říjen 2006 Původně zaslal: Milhaus65 ES9J4 Děkuji, Takže by to mělo jít že? Tak jak to, že po spojení drátů, displej pořád ukazuje teplotu. Není možné, že by to zapojení bylo jinak? Citovat
kajvet Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Spojíš a bud to přepíná a půjde ti to, pokud ne, tak ti to asi nepůjde...JIné zapojení bych z 99% vyloučil.... Mě to jde dle zde uveřejněných fotek... Citovat
jeremm.y Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 zdar, chci se zeptat kde a za kolik vám to pak aktivovali v bsi? ve strakonicích mi to nikde nechtěj udělat! a spíš neví nikde co po nich chci! co jim mám přesně v servsu říct že chci a jak je to složitý? dík Citovat
Guest f3rdaaa Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Původně zaslal: kajvet Tak mě to jde!!!!!!!! Od modrého (fialového) a žlutého drátku jsem vyvedl dva dráty a při každém jejich dotyku, to postupně ukazuje aktuální spotřebu,průměrnou, dojezd..atd... samozřejmě že pouze s pomlčkami ale mám to tam. Takže teď jen nějaký ten spinač, doporučí někdo nějaký, třeba s odkazem na link na webu? Připravuju fota z mé práce o zprovoznění PC! Jo poradí mi jak nejlépe na pevno napevno napájet ty drátky na ty původní? dají se z té \"čokolády\" vyndat ven?! Pokud bych kupoval ten mikrospinač, poradíte nějaká technická data, jako napětí V a pod... [upravil dne 14.10.06 kajvet] Ja tam prdnul mikrospinac co jsem vytahl ze stare mysi od PC a funguje to. Samozrejme original packa je fajn, ale neni to zadarmo, ze? A k te aktivaci, mam pocit, ze to nedelaji v BSI, ale jen v ridici jednotce - nebo aspon tak mi to rikali. Bo jsem u sebe nemel kartu a bez te ze se to BSI nedoustanou... Citovat
jeremm.y Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 tak spínač sem koupil za 15kč a přidělal sem ho vlevo od velkého displeje. trvalo to max. 30min s kompletnim zapojenim ke konektoru(mikropájkou)! teď mi to ukazuje vše co má ale potřebuju to aktivovat! ptal sem se asi u 3 servisů a nikde to neumí a vysvětlujou mi že pokud to tam neni už original tak to prej nejde a nebo jim mam říct přesně co po nich chci a jak se to dělá páč prej o tom v životě neslyšel! tak prosim o radu a vysvětlení co všechno musí mít servisák u sebe aby to aktivoval a co pro to musí udělat! sem ze strakonic, tak kdyby někdo tady poblíž věděl o servisu kterej to umí tak to sem písněte! dík Citovat
Ferry Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 domluvte se s Milhaus65, ten to umi a v servise u nich to delaji, je ale nekde z moravy Citovat
kajvet Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 jardacek - ten co zakládal tomu to dělali v Autospolu v Praze v Novostrašnické ulici prý (www.autospol.cz) Chci tam zítra volat, tak dám když tak vědět.... Citovat
jeremm.y Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 prosim zeptej se na to, co se musí změnit aby to šlo nebo co se tam musí nahrát! mam to do prahy daleko a chtěl bych si to nechat udělat nekde u strakonic! dík Citovat
jul Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Ahoj mám velký multifunkční display takový jako tam má být. Nastavení mil/km tam je, ale když jsem vyndal spínač od páčky pod volantem tak v kostičce chyběly přesně ty drátky co mají vést k display. Prostě tam od výroby nejsou dotažené. Víte někdo jestli se dá připojit drátky nebo vytáhnout příslušné kablíky k páčce od displaye? Peugeot 406 HDi r.v. 11/1999 Díky Citovat
kajvet Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Původně zaslal: jul Ahoj mám velký multifunkční display takový jako tam má být. Nastavení mil/km tam je, ale když jsem vyndal spínač od páčky pod volantem tak v kostičce chyběly přesně ty drátky co mají vést k display. Prostě tam od výroby nejsou dotažené. Víte někdo jestli se dá připojit drátky nebo vytáhnout příslušné kablíky k páčce od displaye? Peugeot 406 HDi r.v. 11/1999 Díky A j to nový model s novou tváří? Já mám taky 11/99 model 2000 a drátky tam mám (viz moje foto výše) jestli je tam nemáš, tak ti to asi nepůjde, ale neber to jako ofiko info... Citovat
@re Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 já tam drátky mám, ale nepřepíná mi to si nevybereš Citovat
Péťa Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Původně zaslal: jul Ahoj mám velký multifunkční display takový jako tam má být. Nastavení mil/km tam je, ale když jsem vyndal spínač od páčky pod volantem tak v kostičce chyběly přesně ty drátky co mají vést k display. Prostě tam od výroby nejsou dotažené. Víte někdo jestli se dá připojit drátky nebo vytáhnout příslušné kablíky k páčce od displaye? Peugeot 406 HDi r.v. 11/1999 Díky To je přesně můj případ. Chci si v zimě udělat pěkný večer a zkusit to... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.