Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: @re

Zdravím, mám P406 Coupé 3.0 rv 98/99, mám velky displej, v konektoru mám vyvedené kabely, ale po jejich spojení, mi displej pořád ukazuje jen teplotu. Neni v tom ještě nějaká finta? Po resetu bat se mi rozsvítí na displeji všechny ikonky včetně spotřeby atp. Je to full v kůži bez tempomatu, tak mně zaráží proč to v takové výbavě nedělali standardně... Poradíte mi ?

Displej:

displej.JPG

Konektor se zvýrazněním drátků. které jsem spojoval:

konektor.JPG

nikdo neporadí? Zkoušel jsem i při zapnutém klíčku... Fakt nevím, každopádně bych rád věděl, kolik si třílitr papká... :myslim

Odesláno

toť otázka, mám toto:

WMI - identifikační číslo výrobce VF3

WDS - hlavní popisné číslo vozu 8CXFZE

VIS - číslo série vozu 80472860

Motor 3.0V6 24v rv 98 140kw... to jestli mám BSI poznám jak?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: @re

... to jestli mám BSI poznám jak?:myslim

Přeci se zeptáš tady na fóru! Ale ne mě :D

lool :D:super

tak se teda ptám, co je to za motor(jeho kód)? 3.0V6 24v rv 98 v coupé 406 :super

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

ES9J4

Děkuji,

Takže by to mělo jít že? Tak jak to, že po spojení drátů, displej pořád ukazuje teplotu. Není možné, že by to zapojení bylo jinak? :myslim

Odesláno

Spojíš a bud to přepíná a půjde ti to, pokud ne, tak ti to asi nepůjde...JIné zapojení bych z 99% vyloučil....

Mě to jde dle zde uveřejněných fotek...:super

Odesláno

zdar, chci se zeptat kde a za kolik vám to pak aktivovali v bsi? ve strakonicích mi to nikde nechtěj udělat! a spíš neví nikde co po nich chci! co jim mám přesně v servsu říct že chci a jak je to složitý? dík

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Tak mě to jde!!!!!!!!:roker Od modrého (fialového) a žlutého drátku jsem vyvedl dva dráty a při každém jejich dotyku, to postupně ukazuje aktuální spotřebu,průměrnou, dojezd..atd... samozřejmě že pouze s pomlčkami ale mám to tam. Takže teď jen nějaký ten spinač, doporučí někdo nějaký, třeba s odkazem na link na webu? Připravuju fota z mé práce o zprovoznění PC!:P

Jo poradí mi jak nejlépe na pevno napevno napájet ty drátky na ty původní? dají se z té \"čokolády\" vyndat ven?!

Pokud bych kupoval ten mikrospinač, poradíte nějaká technická data, jako napětí V a pod...:myslim

[upravil dne 14.10.06 kajvet]

Ja tam prdnul mikrospinac co jsem vytahl ze stare mysi od PC a funguje to. Samozrejme original packa je fajn, ale neni to zadarmo, ze?

A k te aktivaci, mam pocit, ze to nedelaji v BSI, ale jen v ridici jednotce - nebo aspon tak mi to rikali. Bo jsem u sebe nemel kartu a bez te ze se to BSI nedoustanou...:myslim

Odesláno

tak spínač sem koupil za 15kč a přidělal sem ho vlevo od velkého displeje. trvalo to max. 30min s kompletnim zapojenim ke konektoru(mikropájkou)! teď mi to ukazuje vše co má ale potřebuju to aktivovat! ptal sem se asi u 3 servisů a nikde to neumí a vysvětlujou mi že pokud to tam neni už original tak to prej nejde a nebo jim mam říct přesně co po nich chci a jak se to dělá páč prej o tom v životě neslyšel! tak prosim o radu a vysvětlení co všechno musí mít servisák u sebe aby to aktivoval a co pro to musí udělat! sem ze strakonic, tak kdyby někdo tady poblíž věděl o servisu kterej to umí tak to sem písněte! dík

post-0-14109594917069_thumb.jpg

Odesláno

jardacek - ten co zakládal tomu to dělali v Autospolu v Praze v Novostrašnické ulici prý (www.autospol.cz) Chci tam zítra volat, tak dám když tak vědět....:roll

Odesláno

Ahoj mám velký multifunkční display takový jako tam má být. Nastavení mil/km tam je, ale když jsem vyndal spínač od páčky pod volantem tak v kostičce chyběly přesně ty drátky co mají vést k display. Prostě tam od výroby nejsou dotažené. Víte někdo jestli se dá připojit drátky nebo vytáhnout příslušné kablíky k páčce od displaye? Peugeot 406 HDi r.v. 11/1999

Díky

Odesláno
Původně zaslal: jul

Ahoj mám velký multifunkční display takový jako tam má být. Nastavení mil/km tam je, ale když jsem vyndal spínač od páčky pod volantem tak v kostičce chyběly přesně ty drátky co mají vést k display. Prostě tam od výroby nejsou dotažené. Víte někdo jestli se dá připojit drátky nebo vytáhnout příslušné kablíky k páčce od displaye? Peugeot 406 HDi r.v. 11/1999

Díky

A j to nový model s novou tváří? Já mám taky 11/99 model 2000 a drátky tam mám (viz moje foto výše) jestli je tam nemáš, tak ti to asi nepůjde, ale neber to jako ofiko info...:)

Odesláno
Původně zaslal: jul

Díky

To je přesně můj případ. Chci si v zimě udělat pěkný večer a zkusit to...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...