Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Si najdi co jsem tu psal a kreslil.

4310 na budíkách musíš doplnit a 720 je na modrým kulatým pod volantem.

Přesný pozice viz. nákres.

Az mi je trapne, ale ta 720 na tom kulatom modrom pod volantom nieje podla popisu to mal byt pin 17 mam to tam prazdne...

Odesláno

A koukal jsi na obě strany konektoru? Můžeš mít ten drát dotaženej do konektoru, ale ve svazku pro palubku už není. Tak bude třeba jej doplnit.

[upravil dne 22/7/11 21:43 Dave_k]

Odesláno

Potřeboval bych od vás poslední radu. PP jsem si zapojil do své 306. Co se týče tachometru, ten funguje. Palivoměr asi taky (ještě není zkalibrovaný), ale mám problém se vstřikovacíma ventilama. Mám zapojit drát na jeden ze vstřikovacích ventulů. Ty jsou 4, ale místo 5 drátu tam vedou jenom 3. Je to hodně divný, tak jsem si to vysvětlil tak, že se asi na těch drátech mění polarita a tím se určí jaký ventil má otevřít. Dal jsem tedy před PP usměrňovací diodu aby pouštěla jen kladnou půl vlnu. Bohužel to vůbec nefunguje. Může to být tou diodou? Co byste mi poradili?

Díky

Odesláno

1) koukni na to osciloskopem

2) auta do r.v. 97 měla jen jeden vývod pro všechny čtyři ventily (byly paralelně), zřejmě si benzín cucne jenom ten, kde právě proudí vzduch.

Možná máš nějký mezityp.

Schema do dubna 97

post-3499-14109618974864_thumb.jpg

[upravil dne 30.7.2011 od P607Olda]

Odesláno

díky moc :) ale je to divný, protože podle těch schémat by mělo jít zase 5 drátů, ale já tam mám jen 3. Mám jeden super kapesní osciloskop, tak to pak proměřím. kdyby měl někdo zájem, tak můžete tady mrknout osciloscop pro členy klubu se najde i sleva ;)

[Edited on 30/7/11 by Dohny]

Odesláno

Tak tady je pár fotek

p1010681.jpg

p1010685.jpg

p1010686.jpg

p1010687.jpg

Pokud by měl někdo zájem nebo problém ohledně instalace na 306, klidně mě kontaktujte.

Informace o rychlosti se nachází na žlutém konektoru do budíku na pozici 2

Informace o palivu se nachází na žlutém kontektoru do budíku na pozici 3

K vstřikovacím ventilu vedou 3 dráty, bílý je kostra, červený je napájení při zapnutém motoru a na tom prostředním jsou impulzy, takže ten zapojit :mrk

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Návštěvník
Odesláno

Zdraví všechny. Mám další stále se opakující otázku. Půjde zprovoznit PP na mé 406 2.1TD 12V s řídící jednotkou XUDLC01?

Přidám i některé údaje z velkého TP. Typ: 406 2.1 D VF38BP, Motor typ: P8C10DA9U, VIN: VF38BP8CE80277000

Nikde jsem tady tento typ ŘJ nenašel. Děkuji za odpověď.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...