Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

fotku mám ale není to moc vidět na těch fotkách, musíš koukat proti světlu a je to vidět... sem zvědav, jak to bude fotit likvidátor...

Odesláno
vinicars Praha , vlastni zkusenost 1 , cena za 1 :-D osobni domluva i nahradni auto

mít starší auto, není co řešit, takhle to půjde ale přes autorizovaný servis...

Odesláno

Tak to je škoda, taková blbá náhoda.

Deka je nanic. Kroupy většinou doprovází vítr a ten to sfoukne. jedině je snad předem namočit. Na deky je čas před kroupama. Jak už to lítá, tak je na deky pozdě. Známý takhle taky zachraňoval auto dekama, než dostal pár do kokosu a pak zachraňoval sebe. Na nějaké deky se samozřejmě vy...l .

• O 2 týdny později...
Odesláno

mno teď sem se vrátil z dovči, takže to budu řešit... ale tím, že jsem měl na střeše tu folii tak to možná ubránilo tomu nejhoršímu. Taťka na 508 má tu střechu posetou ďůlkama totálně...

Odesláno

sem zvědav... respektive celkově zkusim zjistit, jakej byl škodnej průběh u živelní pojištění z toho dne z Kolína, resp. od Tesca :D jakou máš odhadovanou škodu...?

Odesláno

hele fotky mám ale ono je problém, že to nejsou ďoliky tak viditelný aby to vzal foťák ale jsou viditelný dost okem když se člověk podívá proti světlu a to foťákem vezmeš hodně blbě...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...