Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
od kdy vlastně na slovensku neni ZVS?

ja som koncil v 2002, to zakladna vojenska sluzba trvala 9 mesiacov, potom uz len 6 no a myslim ze posledni VZS isli do civilu v zime 2005 :myslim

este doplnim info:

Oktober 10/2001, JELSAVA, 5 delostrelecky odiel / vodic-skladnik TATRA 815 / ......ale bol som aj strazit Ukrajinske hranice v ULICi a sklady PHM v Zemianskych Kostolanoch ;)

[upravil dne 23/8/12 19:51 od JanoRS]

Odesláno
robozv, dříve se to jmenovalo Vojenské učiliště podjavorinských partizánov Nové Mesto nad Váhom. Já tam byl 10 měsíců na škole důstojníků v záloze v letech 1975-6:papa.

Mas pravdu teraz tam sidli v jednej budove policia a ostatok ide popolom skoda priestorov. ja som rok vyroby 1977 takze som ta nestihol alebo ty mna?

Odesláno

HonzaZ pocuj hladam ale asi to mam v praci. Mam fotku staru cca 3roky ako je zarastena trava okolo buzeraku a v trhlinach buzeraku vytrca 2m!!!! burina ked to najdem dam to sem na pripomenutie

Odesláno

ja byl jeden z posledních v roce 2004 na letišti ve kbelích v Praze. byla to celkem pohoda a dalo mi to skvělou rozlišovací schopnost priorit, na co se vys*at jako první.

Odesláno
Tý, je to ono. My jsme byli tenkrát ubytováni úplně vzadu u pole v tesco barácích. Díky moc za fotky:potlesk

v zadu kde bol sportovy areal tam boli basmi /vojacky/:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...