nokiov Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 Ahoj všem. Potřebuji poradit jaký poznávací znamení určuje tónování(zatmavení) skla na tom štítku v rohu okna, abych nekoupil jiné.Zároveň potřebuji poradit s postupem sundávání dveřního čalounění (řidičovy dveře). Prosím o rady a ten postup abych si něco neulomil. Díky moc za rady Citovat
Ferry Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 servicebox nerozlisuje stupne tonovani, takze je pouze jeden stupen a nemusis se bat, ze bys koupil neco jineho (pokud nebude predchozim majitelem dodatecne pokovene nebo polepene folii) Citovat
nokiov Odesláno 21. srpen 2012 Autor Odesláno 21. srpen 2012 super.moc děkuju.právě toho sem se bál,že mi přijde okno a bude mít jiný tón.tak moc díky. prosím tedy ještě o rady v tom jak bezpečně sundat čalounění řidičových dveří abych nic nepolámal.? Citovat
nokiov Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 Hoj. Potřeboval bych ještě poradit s tím oknem. Je přední boční okénko stejné u sw a hatchbacku? Abych nekoupil hatchbackové a neválelo se mi doma.Díky:myslim Citovat
nokiov Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 poraďte prosím http://autosklo.sbazar.cz/nd-peugeot-307-1-6-16v-hatchback-caslavice-o8119467.html bude pasovat na můj model?? [upravil dne 22/8/12 21:33 od nokiov] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.