tanned88 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Zdravím, mám takový problém. Hrozně z tvrda se mi dávala rychlost. Zjistil jsem že je to povolenou spojkou, když jsem jí sešlápnul až na podlahu, a zařadil, taka auto trochu cuklu. Tak jsem jí stáhnul/napnul a už to řadí v pohodě, nicméně když držím spojku na volnoběh tak divně chrastí, jako vypadlé/zadřené ložisko. Když mám neutrál a nestojím na ní, tak to nic nedělá, ale když jí zmáčknu tak chrastí, jako kdyby se šoupal kov o kov. Je možné, že se furt tře lamela. Zkusím to ještě stáhnout ale myslím si že to bude ta lamela, případně ložisko. Nicméně nevíte, čím by to mohlo být, z Vašich zkušeností a popsaného problému? Děkuji moc. Jsem z toho trochu nešťastný, protože to začalo dělat až po cca 100km co jsem odjel od původního majitele. [upravil dne 21/8/12 00:32 od tanned88] Citovat
tanned88 Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 Neporadil by mi někdo? Nejsem mechanik, moje tvrzení jsou pouze domněnky. Jakákoliv reakce mi bude přínosem. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 s lamelou není nic,může to být spojkové ložisko Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 spojkové ložisko zvykne chrastit, ked nemáš vyšlápnutý pedál spojky, mám pravdu ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.