krepelka Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Zdravím, chci se zeptat, mám problém s abs. Když auto stojí ve stínu studené, tak kontrolka brzdy a abs vyskočí až po pár kilometrech, když je auto studené na slunku, tak ty kontrolky svítí ihned. Zkoušel jsem přeměřit čidla na kolech ometrem, všechny mají hodnotu cca 1,6. Takže čidla jsou asi OK. Zatím díky Citovat
WildPitbull Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Mám podobný problém ale bohužel jsem ho zatím nevyřešil. Citovat
Agrafik Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Nejdřív opravdu diagnostika a budete chytřejší. Takhle to může být cokoli. čidlo, konektor, vodiče... Takhle laicky - projít všechny konektory Citovat
WildPitbull Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Mě dia hlásí špatné čidlo tlaku abs ale vůbec nevím kde je. Citovat
krepelka Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 Dneska jsem byl na diagnostice a řídící jednotka od abs se mu nechtěla přihlásit. Tak nevím co dál. Citovat
jofo Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Krepelka. Skontrolovali ste poistky? Skontrolovali ste konektor na abs? Citovat
krepelka Odesláno 23. srpen 2012 Autor Odesláno 23. srpen 2012 pojistky jsem kontroloval a konektor taky. Na konektoru ty 2 červené plusy mají 12 V a kostra taky dobrá. Dneska mi říkal další mechanik, že kdyby byla špatná řídící jednotka, tak nesvítí ty dvě kontrolky závady - ABS a brzd. Citovat
Michal.x Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 když bude vadná řj abs tak svítit kontrolky budou si skus odpoj konektor na abs a zapni klíč a svítit budou ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.