Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No neukazal, kde, to že je počitač na 64bit architektuře neznamená že maš 64bit winy:D

Neřeš to, stejně si myslim že tvuj procesor je jen starší verze nějakýho 2,8 a má vyšší takt. Najdi si na netu nějaký info o taktování pokud chceš a nastuduj si o tom všechno, až to budeš všechno mít v hlavě tak potom teprve opatrně zkoušet a testovat, nemužeš se hrnout do všeho najednou, pak musiš taky počitat že když se něco nepovede tak třeba procesor fuč a kupuješ novej, stat se to muže.

[upravil dne 22/8/12 13:45 od Radek Hurvajz]

Odesláno

No hurá :D

A už i víme, jaký procík tam máš ;)

V tom případě bych volil upgrade RAMky na max co snese deska. Přetaktování bych nechal až na později a každopádně až po upgrade BIOSu ;)

Je to levá, já to tušil :aut:D:D:D

[upravil dne 22.8.12 13:51 od MJSytic]

Odesláno

Jo toje fakt že byl přeinstalovavanej pač se mi nějak pojebkal počitač nešel přihlasit byl tu ajtak přeinstaloval mi to a dal mi tam nějake jeho W7 :D Tudiž jaké ramky tam mam dát nebo ? :D

Odesláno

Nějaké jeho W7:D:D:D:D, tím ovšem přestali být pravé:D

No nic, vyměň Ram za 2GB aby tam byli 4Gb a vic nic nema smysl dělat, navic si myslim že ty 4 GB ani nepoznáš, ale zkusit to mužeš

[upravil dne 22/8/12 13:54 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Aha tak toje pak, ale v hajzliku :D No zatim mi jednou za dva dny to bude rok tak jako ja nevim no :myslim:D Jinak občas se mi stavá že se mi PC vypne ale toje cca jen tak 2 do roka :D samo od sebe jen tak :D

Odesláno

Tak já to nevěděl :D. Já mám E6600 a z 2,4 jede v poho na 3.0.

Ale při hraní se už začíná točit větrák, že je slyšet :(

Ramky se musíš rozhodnout sám. Buď koupit \"stejný\", jaký tam máš a nebo se starých zbavit a koupit funglovky.

Základ je vědět, kolik a jaký snese deska :myslim

EDIT: Jinak jeslti 3 nebo 4 - to nemá smysl. Když už upgrade, tak alespoň na 8GB :myslim

A jen tak pro info. Mám 4GB, ale jen DDR2 800MHz a když jsem tenkrát zkoušel, jestli dát W732bit nebo 64bit, tak ta 64bit šlapala o něco pomaleji, než 32bit, u který jsem zůstal, i za cenu nevyužití celých 4GB ;)

[upravil dne 22.8.12 14:01 od MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...