bbubakmp33 Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Čau kluci, nevíte někdo co to je? Při jízdě do zatáčky, když dám rejt doprava tak tam lupne a nejvíc když přejedu nějaký hrboly. Loupnutí jde trochu i do volantu. Myslel jsem, zadrhával volnější podběh o nápravu, ale asi to nebude ono. Díky za reakce Citovat
dyno Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 horni ulozeni tlumicu to dela ......nezanedbavat!!!! praskaj diky tomu pruziny Citovat
vili100 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 přesně, sundej kola a zkontroluj všechny závity pružin.... Citovat
bbubakmp33 Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 Tyčky stabilizátoru to nejsou,ty jsou nový. dnes jsem mluvil s mechanikem a mohlo by to být údajně homokinetický kloub. Možnost je i to horní uložení tlumičů. Zítra jdu na prohlídku, dnes neměl čas. Tak jsem zvědavý. Díky za názory. Citovat
bbubakmp33 Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 přesně, sundej kola a zkontroluj všechny závity pružin.... Po čem bych tam měl přesně koukat ? Jinak díky za názor Citovat
koblih69 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Pokud to lupe v rejdu při pomalé jízdě bude to spíš kloub. Pokud to lupe i při stání kouknul by na horní uložení. Pro začátek ti bude někdo točit a ty budeš koukat na pružinu. Ta by se něměla zkrucovat, ale pěkně točit na ložisku. Citovat
vili100 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Mně se seklo horní uložení, takže se netočila pružina ale zkrucovala se a potom z toho důvodu zřejmě praskla v posledním závitu dole. Zkontroluj si všechny závity pružiny i ty co už jsou schovaný v tom spodním plechu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.