Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potřeboval bych poradit,při řazení se mi nepravidelně stává,že nemůžu zařadit zpátečku,nebo mi občas vyskočí rychlost,jako kdyby to chtělo seřídit a mám pocit,že 1,3 a 5 jakoby nešly zařadit na doraz,jenže pak zase jezdím a normálně to funguje,jako kdyby tam bylo něco uvolněné,na co kouknout?mám 406 r.v.2002

Odesláno

Předpokládám že je to ne-li stejné,tak obdobné jako to měl BXa P405 a Xantia-tři táhla.Zkontroluj v jakém jsou stavu ty táhla a kloubky prostříkej Md,WD nebo něčím obdobným,nebo rovnou ty táhla vyměň.

Odesláno
když se podíváš na převodovku jsou tam 2 táhla tak at ti někdo řadí a uvidíš co se v těch kloubkách na převodovce děje..

na převodovce je to ok,bez vůle,mě to spíše vypadá na problém pod řadičkou,,jen nevím,jak se k tomu co možno bezbolestně dostat,nemá někdo nápovědu z té moudré knihy jak na to,mě odešel hdd kde jsem měl tu knihu uloženou

Odesláno

a ked si kukal na to ovladanie na prevodovke, od paky isli 2 boudeny z lankami, ako na rucnej??? Ja som mal to iste, spiatocka nesla zaradit, a ked som ju tam dostal, tak vyskakovala, nakoniec som mal jeden ten bouden na konci vytiahnuty z toho dorazu, kde je zalisovany, Vymenil som komplet obe lanka, a v pohode.

Odesláno

U mne to byly ty samé příznaky s řazením - špatné táhla.

Obě byly povytáhnuté z toho zalisování , po výměně OK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...