straki007 Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Ach ja blbec ze jsem si kupoval peugeota. ACH TY BLBEC ze se do toho poustis. Blbej peugeot vid. Ale to ze si to sam doku...is tak to uz je jina. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Perla za perlou:D:D vcera mi jeden panko od mojeho bydliska z dalekeho zapadu ciech pri kavicke nocnej vypraval ako panko s maznicou chcel premazat spodne ramena a neslo mu do hlavy preco mu vytlaca brzdovu kvapalinu z nadrzky v motorovom priestore pane Strako nebude tu nejaka suvislost medzi maznicou a tymto vlaknom ? :D:D to byl forik Citovat
straki007 Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 To nebude. Tohle je vetsi perla. ten pan nenadaval na Peugeota kdyz se hral na mechanika,a priznal ze je vul. V tomhle vlakne to dopadlo tak ze za vsechno muze Peugeot a ne \"pan gynekolog\":D Citovat
111triko Odesláno 19. srpen 2012 Autor Odesláno 19. srpen 2012 ja to nechapu...seru na mechanicinu..uz nato nema bud rac zametat chodniky tam nic nepokazim....kdyz jsem auto koupil tak krasne jezdilo pak me bracha vzime zapalovacem spalil gumu ze prej primzla...tak jsme to zamazl silokonem na okna..ale i presto tam tece... pak bracha natankovla bionaftu..a dosla mu nafta..odvezlo se ot zdejsimu automechanikovy odte doby zaclo chcat cerpadl oa zavbzdusnovat se to..otec me tam narval podlozku do topeni ktera se roztrelila..a cerpadlo ji nasalo.. tak jsme cerpadlo vymenil nastaavil predvstrik vymenil jsem trisky,...vsechno ve skole sme nikdy nic podobneho nedelai bylo to tezke ale povedlo se auto necmudi..ale porad nekde nasava vzduch dotoh se vysrali ty budiky....neni mi to souzeno...proste mit auto v poradku.a neni mi souzeno delat mechosa proste nato nemam nemel jsem se doniceho takovehou poustet a mle jsme se jit ucit pekarem...jeste aby toho nebylo malo chytli me zada..bolest..a naftu zdrazili ..ja jsem tak 30l vystrikal nazem.. nevim asi to je jak smula tak i blbost.. mej te se krasne preji hezky vecir Citovat
Marcel00 Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 teda clovece, ty to mas hodne tazke... tomuto hovorim pribeh hodny top vlakna mesiaca... ani moj pavuk sa na toto nechyta drzim palce nech sa ti dari... Citovat
marko306 Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Ty kokso, tak to už je aj na mňa veľa. Už mi došli sily... Citovat
111triko Odesláno 19. srpen 2012 Autor Odesláno 19. srpen 2012 kamaradi to me taky..uz jsem dal inzerat....ze auto vymenim za felicii Citovat
Sagic Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že se někdo nudí a dělá si z nás jen p.del:bacha Citovat
111triko Odesláno 19. srpen 2012 Autor Odesláno 19. srpen 2012 nevim chtel bych zanej jine auto..napr feldu...klidne i zhnilou Citovat
111triko Odesláno 19. srpen 2012 Autor Odesláno 19. srpen 2012 ale kdo mi ho koupi..takovej srot...nebo vymeni..bral byhc i 120 kdybych bylo eko zaplacene Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.