Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Perla za perlou:D:D
:super:D

vcera mi jeden panko od mojeho bydliska z dalekeho zapadu ciech pri kavicke nocnej vypraval ako panko

s maznicou chcel premazat spodne ramena a neslo mu do hlavy preco mu vytlaca brzdovu

kvapalinu z nadrzky v motorovom priestore :D

pane Strako nebude tu nejaka suvislost medzi maznicou a tymto vlaknom ? :D:D:D

perly.jpg

to byl forik :xvul:D

Odesláno

To nebude.

Tohle je vetsi perla.

ten pan nenadaval na Peugeota kdyz se hral na mechanika,a priznal ze je vul.

V tomhle vlakne to dopadlo tak ze za vsechno muze Peugeot a ne \"pan gynekolog\":D

Odesláno

ja to nechapu...seru na mechanicinu..uz nato nema bud rac zametat chodniky tam nic nepokazim....kdyz jsem auto koupil tak krasne jezdilo pak me bracha vzime zapalovacem spalil gumu ze prej primzla...tak jsme to zamazl silokonem na okna..ale i presto tam tece...:( pak bracha natankovla bionaftu..a dosla mu nafta..odvezlo se ot zdejsimu automechanikovy odte doby zaclo chcat cerpadl oa zavbzdusnovat se to..otec me tam narval podlozku do topeni ktera se roztrelila..a cerpadlo ji nasalo..:( tak jsme cerpadlo vymenil nastaavil predvstrik vymenil jsem trisky,...vsechno ve skole sme nikdy nic podobneho nedelai bylo to tezke ale povedlo se auto necmudi..ale porad nekde nasava vzduch dotoh se vysrali ty budiky....neni mi to souzeno...proste mit auto v poradku.a neni mi souzeno delat mechosa proste nato nemam nemel jsem se doniceho takovehou poustet a mle jsme se jit ucit pekarem...jeste aby toho nebylo malo chytli me zada..bolest..a naftu zdrazili ..ja jsem tak 30l vystrikal nazem.. nevim asi to je jak smula tak i blbost.. mej te se krasne preji hezky vecir

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...