lijun Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Mam peugeot 206, stale mi svieti 3. brzdove svetlo, hlavne brzdove mi funguju spravne. Neviete co je s tym ? Citovat
Marcel00 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 skontroloval si kabelaz od brzdoveho svetla az po elektrobox? hlavne pozri v prechodke, pripadne pomykaj kablami ci nedojde k zhasinaniu... najjednoduchsi test ako najst pricinu. tipujem ze ti niekde skratuje. Citovat
lijun Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 skontroloval si kabelaz od brzdoveho svetla az po elektrobox? hlavne pozri v prechodke, pripadne pomykaj kablami ci nedojde k zhasinaniu... najjednoduchsi test ako najst pricinu. tipujem ze ti niekde skratuje. Skontroloval som kabel po zasuvke umiestnenej na lavej strane kufra. kabliky, z ktoreho je napojene to 3. brzdove, je pod napati. Dalej uz kabel vedie kdesi stredom dole smerom podvozku v kufry. [upravil dne 16/8/12 08:54 od lijun] Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Blbá otázka, ale opravdu svítí jen to 3.? Už jsem taky řešil stejný problém s tím, že byl špatný spínač a žárovky ve světlech se už spálily a zůstalo jen to prostřední Citovat
lijun Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 Blbá otázka, ale opravdu svítí jen to 3.? Už jsem taky řešil stejný problém s tím, že byl špatný spínač a žárovky ve světlech se už spálily a zůstalo jen to prostřední ako som dve hlavne funguju spravne, po nastartovani svieti len 3., ostatne su zhasnute, svietia len po stlaceni pedal. Pred par dnami sme dali menit platnicky, neviem ci nemoze nieco s tym suvisiet. Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 No tak logicky v tom případě bych asi v tom případě nejdřív hledal jeslti není drát někde prodřený na jiný, který je pod napětím. Citovat
lijun Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 Tak nakoniec bol problem s pedalovym snimacom, bol vykriveny, po napraveni funguje spravne. Dik vsetkym za odpoved Citovat
Marcel00 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 to je ale zaujimave... v tom pripade ti ale normalne nemohli fungovat hlavne brzdove svetla v lampach lebo si pisal citujem... ...hlavne brzdove mi funguju spravne... [upravil dne 16/8/12 12:48 od Marcel00] Citovat
AnotherOne Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Evidentne nám dal zlé info. Keby bol predratý drôt a spájal by sa niekde na živý, svietili by všetky tri si myslím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.