Lukasts Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Zdravím, mám problém, že při rozjezdu, zařazení dvojky...trojky..atd při akceleraci mi tak sekundu až dvě po přidání plynu začne auto škubat a pak se to chytne....nevítě někdo čím to může být? Čistil jsem svíčky a vzduchový filtr L. Citovat
krtek 2 Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 zapalovacia rampa je najpravdepodobnejsia, ak po prudkom pridani plynu cuka Citovat
Barney Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 nemohlo by to být čerpadlo? že by nestihalo držet systémoví tlak? známí tohle mě lna Golfu Citovat
Lukasts Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 tak to opravdu byla zapalovací rampa, ted auto škube trochu na dvojku, ale možná to bude tím, že je děravý vejfuk, nebo tím,kolik to má najeto. Díky za rady. Lukáš Citovat
Ferry Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 este bych pro jistotu vymenil svicky, pokud jsi je nedaval nedavno nebo s jinou rampou, mely by tam byt Bosch FR7DC+ nestoji moc a mohlo by to pomoct Citovat
Lukasts Odesláno 31. srpen 2012 Autor Odesláno 31. srpen 2012 svíčky jsem měl venku a bral jsem je trochu kartáčem, byly dost špinavé....tak nevím :/ Citovat
Ferry Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 vymenit, dej tam ty Boschky, nic tim nezkazis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.