Szigeti Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Relé v BSI. Šikovný a hlavne znalý autolelektrikár to má za 2 hod. Mal som rovnaký problém. Relé vyvedené mimo BSI. Cena 50€. Citovat
rondob Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 tak páni problém sa asi našiel..... je to totálna nezodpovednosť mechanika.:( bol som na diagtnostiku, samozrejme neukázala nič, a tak sa ma mechanik opýtal že či je klimatizácia naplnená? Ja že áno vy ste ju plnili. Tak stlačil plniaci ventil a...... nič ani to nefuklo. Predpoklad je taký že ten čo to mal naplniť sa na to vys... ale ja som 50eur zaplatil..... tak zasa odniesť auto a čakať. na porazenie. Ale aspoň som vyčistil všetky relátka Citovat
foxo Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 skus pozret, ci by ta koncovka kabliku nemala ist do motorceku, co naklapa svetlomet... Citovat
Michal.x Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 ten kabel je snímač tlaku turba když se jedná o 80kw verzi ... má tam předpřípravu Citovat
rondob Odesláno 14. září 2012 Autor Odesláno 14. září 2012 tak a este jeden asi blby dotaz.... dnes bolo vonku asi 15 st sadol som do auta, ze vyskusam ako klima funguje, zapnem ju a....... nic. Podotknem ze mam automaticku. Tak som sa siel previezt vosiel som do podzemnych garazi a zrazu sa v pohode rozbehla. Pri akej teplote ju automat zopne? A v zime ju nepouzijem? Ale niekde som cital ze klimu je potrebne pustit aspon raz mesacne. Tak ako to je? Citovat
rondob Odesláno 16. září 2012 Autor Odesláno 16. září 2012 Tak ako je to prosím Vás s automatickou klimatizáciou? Zapína sa len pri nejakej teplote alebo ide stále? Mám ju pred naštartovaním motora vypnúť manuálne alebo možem ju nechať bežať.... Ako to vlastne je? Ja som mal pred tým Felíciu a tam klíma nebola a v práci mám len mechanickú klímu a tá ide stále keď ju zapnem Citovat
Lihous Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Zdravim ...., Jeste raz postupne. Po nastartovani a zapnuti na panelu tl. A/C se roztoci kompresor ci se jen toci spojka? Pokud je kompresor v cinnosti jsou sutene/chladne ty hlinik.trubky? Vedou k prirube topeni na mezistene mot.prostoru. Pokud je klima na panelu v modu AUTO fouka z vydechu/ofukovacu studeny vzduch? Pri nastaveni treba ....? 19°C Idealne je tento zmerit. Po cca 5 min na volnobeh by to melo byt cca 10°C i mene??? Automaticka klima se zapne sama pokud je vetsi rozdil teplot pri vypnuti a naslednem zapnuti. Pri startu klima nebezi ale az s neakou prodlevou/je \"slyset pomerne hlasite cvaknuti\"-spojky kompresoru. Toci se ventilator topeni funguji klapky/serva na michani tepleho-studeneho vzduch a smerovani /dolu stred a k oknu.....? A dale pokud je klima naplnena muze byt spatne nejake cidlo - jake? ASI rekne diagnostika - poohlednout se po nekom kdo nebude chtit za napichnuti mnoho ale na druhe strane alespon aby vedel co s tim delat Tak a ted muzete laborovat a pokud jsem neco zapomel OPRAVTE ME pripadne doplnte :myslim:papa Citovat
rondob Odesláno 17. září 2012 Autor Odesláno 17. září 2012 nie nie, prepáčte asi som to zle napísal.... Tak ak je teplo klimatizácia funguje normálne. Chladí aj trubky sú studené. Ale keď je vonku napr 16 stupňou podľa palubného pc tak sa klíma nezapne. Ono mi to príde ako keby raz išla inokedy nie. Myslel som či nie je nejaká spodná hodnota kedy sa klíma už nezapne a kompresor nebeží. Citovat
foxo Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 urcite nie, ked stlacis tlacitko A/C, tak sa zapina klimatizacia, kompresor aj pri -20 stupnoch Citovat
rondob Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Tak potom asi bude niekde chyba lebo klíma mi raz ide raz nie. Na čo sa zamerať? Keď som ešte nemal naplnený systém tak som bol na diagnostike a tam mi nevyhadzovalo žiadnu chybu. Citovat
Lihous Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Jeste raz DIAGNOSTIKA pokud byla udelana pred naplnenim bylo to spis jen pro info co je potreba ..... Ted by mohla rici co je spatne ..... Proste takhle u fora to asi \"neviresite\" a kupovat hromadu dilu jen pro odzkouseni ....? Citovat
rondob Odesláno 20. září 2012 Autor Odesláno 20. září 2012 tak super, odpozoroval som len toľko že akonáhle je zima klímu nezapne. Môžem ťukať tlačidlom ako chcem a nič. Ale akonáhle vojdem do podzemnej garáže alebo sa oteplí ide klíma výborne...... Ozaj Nie ste niekto z okolia Košíc alebo Prešova kto máte diagnostiku na Peugeot? Lebo moj mechanik má univerzálnu a žiadnu poruchu mu neukazuje.....:( Citovat
rondob Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 Tak a znova mám ten istý problém, dva týždne mi fungovala klimatizácia bez problémov alebo len s minimálnimy výpadkami a už je to tu zas. Diagnostika neukazuje žiadnu závadu ale ja si myslím že to bude niečo v elektrike. Ono to totiž blbne hlavne vo vlhkom počasí. Už si neviem dať rady, ozaj pozeral som relátka na chladiči, už tam bolo niečo opravované a našiel som tam jeden kábel odizolovaný tak som ho omotal izolačkou. Viete mi poradiť ale ako to zaizolujem vodotesne? A takisto aj pri kompresore mám jeden káblik predretý od tej čiernej bužírky čo ho kryje.... Ozaj nepoznáte dobrého mechanika čo sa tomu rozumie niekde v okolí Prešova alebo Košíc? Ďakujem Citovat
rondob Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 Tak našiel som asi únik naspodku pri chladiči čo je taký hliníkový šúľok je vidno takú zelenú stopu po náplni. Klíma mi už nefunguje vôbec..... Je drahá tá súčiastka alebo sa to dá opraviť? Ja mám 66 kw verziu 2.0 HDI Citovat
rondob Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 Prosím Vás ako sa volá ten diel čo je na foto? Netuším či je to komplet alebo sa dá vymeniť len ten diel..... Opraviť sa to dať asi nebude čo? A koľko to prosím Vás cca stojí? Zdola to mám deravé tak preto sa pýtam. Len ma mrzí že to nezistili pri plnení. Pár dní mi klíma šla teraz už je prázdna. Asi musím zmeniť servis. Ďakujem za rady. Ozaj a oplatí sa ten diel zhánať aj starý? Ako to je? Citovat
zodiac Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Mám také problém s klimou (vadná Ř.J.).A vůbec nevím kde ji mám hledat. Poradí někdo? 2.0HDI , 2002., Digi clima Citovat
rondob Odesláno 27. listopad 2013 Autor Odesláno 27. listopad 2013 Tak len na doplnenie stavu mám 3 úniky jeden je na nejakom tlakovom snímači na chladiči, jeden na rúrke, a kompresor tečie v spoji takže tak... Treba mi nový. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.