Ivkopivko12tka Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 u prvého auta sa unáhlí asi skoro každý :-) A taky by sem chcel další 306. Citovat
Driv3rko Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 caute hoši.. autičku sa dari paradne vsetko slape ako ma, podvozok v zakrutach drzi, nizko sme ako pavuk a v pondelok nahadzujeme lizatko z gti6 a rozmyslame nad dorabkou kompressoru:) len trapi ma jeden detail, teda pre mna je to uz asi aj nocna mora.. neviem prečo, ale mam pocit, teda tak to aj je, ze prave koleso mam viac skovane vnutri ako lave koleso na zadnej naprave... nevie niekto cim to moze byt? bol by som vdacny za akukolvek reakciu, lebo fakt si s tym neviem dat rady? geometria..? podlozky? alebo čo mam s tym spravit? zadna naprava je v pravo nizsie o 0,5cm, ale to toto určite nesposobuje..:/ čim to može byt prosim? prikladam foto prava strana lava strana :) Citovat
Mizlerek007 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 špatně složená zadní náprava... ale takhle na fotce mi to přijde více méně stejně Citovat
juke Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 tak to bych vůbec neřešil, pokud to jede rovně a nesjíždejí se gumy... a pokud náprava nevrže, áčko minimální zřejmě takové jaké má být, navíc je to minimální jinak pěkné auto Citovat
Driv3rko Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 praveze mi tiahne auto doprava, auto je bombova iba treba doriesit tento posledny detail:) - praveze bral by som este vacsie acka:D spatne zlozena zadna naprava.. to myslis tak ze prava strana nizsie ako lava, alebo čo tam može byt zle zlozeene? [upravil dne 28/6/13 11:11 od Driv3rko] Citovat
branislav89 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 ked ti to znizovali mohli sa seknut na torzke? či ? Citovat
Driv3rko Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 no oni mi aj povedali ze prava strana auta je nizsia o 0,5cm.. ale fakt neviem ci to je tym.. Citovat
branislav89 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 ale to ze ti to taha doprava tak to si myslim ze to nebude tym ked mas spravenu geomeriu a vyvazene kola tak by to nemalo robit jedine co ti moze tahat tak ked neni rovna cesta alebo su trochu kolaje vyjazdene tak to taha vzdy ale to kvoli nizkemu profilu pneu. Citovat
Driv3rko Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 potreboval by som tu napravu poriadne zlozit:) nekto nejaky servis co je blizko ku hranici slovenska?) Citovat
poldiss Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Mám ten zadek úplně stejně jako ty, možná i víc a taky nevím co s tim Citovat
Mopař Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Nemáš vychcanej tlumič? On by možná klidně stačil i jenom netěsnej... Případně špatně složená náprava a nebo hnutá kastle po nějaký mrdě na prdel nebo na bok... Citovat
Driv3rko Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 pocul som ze sa to da poriesit na geometri, tym ze je zadne koleso viac von ako lave, ze sa len povoli napravnica a cca po 1cm sa da s tym hybat je to tak? Citovat
Driv3rko Odesláno 3. červenec 2013 Autor Odesláno 3. červenec 2013 upevnenie bokov lizatka si zatial nevsimajte, nemal som možnost tam tie sroby dostat, kedze treba davat dole podkolie.. cez vikend to tam bude. planujem este trochu dat dole predok asi 1,5cm,a lebo zdvihnut tak isto zadok, moja posledna dilema:) Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 já by sem byl strašne zvedavý, jak ty jazdíš v tej bratislavě :D Musíš ma zvést, zebereme to nejakú karlovesskú, potom cez nový most a tak, pred prácú mám také dva zaujímavé retardéry, fakt si to podivám Citovat
safi1 Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 Chlape ty si blazon :D všetci maju znizene tie auta musim aj ja už doprdele MOC štýlové ! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.