Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Snad není otevřený u motoru, pak by bral teplý vzduch. Člověk musí uvážit, zda se to vůbec vyplatí, jak velký nárůst výkonu bude za těch 150€? Má to mysl? Není lepší vzít 1,5 nádrže benzínu? :myslim

Odesláno

a tak jasne že hej, ale ten pocit ked stupis na plyn, mladych ludi však to poznas:)

mame tu jednu firmu v Bratislave čo sa zaobera chiptuningom a tak

ponukli mi jedno riešenie(ponuku) - Chiptuning - 10ps naviac, sviečky-sportove-japonske 3-4ps, a kn/green filter do originalneho boxu.. , slubuju mi narast koni 13-18.. cena takejto upravy.. - 160E chip, 50E sviečky, 50E filter ..

čo si o tom myslite? auto sa mi strasne lubi a tak neuvazujem, nad vymenou a kupou ineho kusu..

a myslim ze tak 103-105 ps mi uz bude stacit, ak je ta uprava realna:)

Odesláno

Mám taky 1.6 65kW a řeknu ti, že mě výkon na normální ježdění taky stačí. ;) Když se chci povozit stačí trochu dýl točit a řadit tak o 1000ot. výš. Včera na výjezdu z jedné obce proti kopci, kdy jsem byl rozjetý okolo 50km/h a nechal trojáka až téměř k 5tis. otáček a jak to pěkně jelo. Takže za sebe, bych do tohoto nešel. K motoru mě to nepasuje, není to žádný závoďák ;)

Odesláno

Tiež mi niečo podobné prešlo hlavou, keď som mal ešte 1.6ťku ako ty, ale potom som si to nejako premyslel a nechal tak, aj tak 90% času jazdíš 50,90 a 130, na čo vyhodiť von oknom 200 eúr, kvôli pár rozjazdom alebo nejakému rýchlejšiemu predbehnutiu.

Ak sa ti auto páči a cítiš, že chceš od toho viac, popozeraj nejaký 2.0, treba tú 136k verziu, alebo 306 GTi-6 ;)

Ak máš chuť si autíčko vymazliť, skôr sa zameraj na vonkajšok (306 potrebuje dozadu krídielko), alebo interiér, nechaj si spraviť pekné koberčeky čo ja viem treba s nápisom 306, alebo kúp angel eyes číre svetlá, nejaký lepší tlmič výfuku a tak ... neoplatí sa tú 1.6 trápiť, toť môj názor.

Odesláno

kukam ze si to zobral z hurta a nijak ti nerobi problem napchat do toho viac penazi:)....co sa tyka uprav motora ja som tomu neni tiez moc nakloneny (ked ratam male benzin) lebo ten realny prinos neni velky....ale pokial si chces auto vazne nechat i ked poznam dost ludi co to tvrdili a za 2-3 roky auto predali tak zas az tolko nepokazis....mne sa osobne dost paci zvuk sania vzduchu bez sisku a keby nemam naftaka tak by som nad tym rozmyslal i ked je to skor len efektne ako efektivne

Odesláno

no!osobne si myslim ze to smysl nema....nejakej 15koniku si myslim ze na aute ani nepoznas...pak sportovni filtr ti vykon ani nezvysi ale jenom ti auto pujde rychlejc do otacek,chip za takovi prachy nema smysl....Mam sportovni vlozku Green a do toho svicky NGk a jako nejak sem to nepocitil....Jedine asi cim by sis pomohl ke zrychleni auta je tim ze ho odlehcis....napr: mensi rozmer gum a lehci litaky(mam letnaky R15 195/50 dotz imola a kdyz tam dam zimaky 175/70 R13 tak to lita) ale vzhledove to vypada blbe...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Rozmyslal som este aj nad tym, ze by som nejak upravil predne svetla.. chcel som ich nejak zatmavit, nejak tak ako to ma Stráňa ;):D treba to rozobrat a nastriekat niektory casti svetla? aky je nato vhodny sprej?

Dak. moc:)

Odesláno

potrebujem radu jednu hoši..

je možne ze pri vymene pruzin treba menit aj tyčky stabilizatora, a gulove capy radenia? bol som v servise a nechcem sa nechat ojebat

je to iba nejaky trik, alebo je to dost možne že to pri takychto autoach treba robit?

Odesláno

vyzerá to super, s kolami to bude úplná bomba, ale mal by som obavy o jamy aj svoje duševné zdravie pri jazdení po niektorých BA cestách.

Popíš, čo sa zmenilo, či je to mega tvrdé a cítiš sa ako v motokáre, čo jazdné vlastnosti, do zákruty do ktorej si sa predtým bál ísť 70 teraz dávaš 110 bez problémov a tak

Odesláno

no takto to opišem, mal som tie 40mm a bolo to uplne okey, sedelo to v zakrutach, ale bolo mi to malo.. ked znižene tak zníženie poriadne, zistil som ze si radsej vychutnam pomalu jazdcu po zlej ceste, ale zase rychlu do zakrut.. v zakrutach, v ktorích som šiel predtým 50 a už ma šmýkalo teraz s tymi -60mm kludne aj 80kmh.. len mam pocit že vypadnem z auta, ale drži to jak prasa, samozrejme s -60 mm musis poznat kazdu jamu... aby netrpelo tvoje srdce.. :D ale zadok este pojde o 2cm dole..

inak ten pohlad na auto a na tych ludi ked ides 10cm nad zemou je na nezaplatenie.. samozrejme teraz budem davat aj nove tlmiče, predne v maxx a zadne supersport.. lebo stare su uz davno vytečene.. tak auto bude ja pružit..

a jasne kola budu uz o 3 mesiace, bud v ciernnej matnej, alebo antracitovej metalize.. ozaj btw, aky odtien farby by ste mi odporučili na tieto kola? aby sa mi to hodilo ku farbe auta..

fs95dro0jevwz1tg9ueb_thumb.jpg

Odesláno

no aspon mam predstavu jak -60mm vypada - takze snizene pruziny vpredu a vzadu presazeno o 1 zub dolu ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...