Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi jsem se špatně vyjádřil. Čím vyšší ET, tím je kolo více v podběhu (vzadu bude drhnout). Výše jsem psal max. ET, správě bych měl napsat optimální s tím, že jakýkoli disk s ET15 tam dáš bez podložek. Pokud je ET25 a chceš dávat 205 gumu, chce to 10mm podložky.

Odesláno

Ozaj vyzera tvoje auto velmi zachovalo. Vsetko origo, aj radio je povodne. Asi majitelovi zalezalo na originaloch a nechcel nic \"vylepsovat\".

Mam zrejme taku istu farbu,ale kombik, no moje uz nejaky ten sram utrpelo.

Najviac mu ublizil viec nez 70-rocny sused, byvaly vojak z povolania, povodom z Ceska, ked nacuval do mojho blatnika na parkovisku pred panelakom a pretlacil ho. Hoodne ma nastvalo, ze namiesto toho, aby sa ako chlap priznal a snazil to riesit, chcel to zatajit.:bacha Najskor sa snazil zoskrabat svohu farbu z mojho auta takou tou hubkou na riad a mozno keby sa o tom nezmienil dalsi sused, tak ani neviem kttory polovodic mi to urobil.:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Uz to mam opravene, ale pocit, ze je na aute uz cosi striekane zostane natrvalo, stve to o to viac, ze som si to nesposobil sam :(

Tak vela beznehodovych a pohodovych km...

[Edited on 17/8/12 07:28 by miroja]

Odesláno

jo a Woiser napiš potom či sa vošli:)

Tak jak jsem slíbil píšu. Kola jsem dal na auto a super, neucítil jsem žádný větší rozdíl a neslyšel žádné drhnutí ani při plným rejtu. Takže 205/45/16 bez problémů....:roker

• O 2 týdny později...
Odesláno
Podložkama se ET sníží (kolo jde ven).

ET18 je OK při 195/55 R15, ET 24 při 185/65 R14. ET8? To mi to pošli, ať se podívám, ale to už by mohlo být moc, aby to nelezlo z blatníků.

Když se použijí podložky, je třeba delších šroubů a podle mě to kolo už tolik nedrží na náboji a taky se nesmí používat (je to stejné, jako s rozměrem, který není v TP, jedině mít v TP i podložky, ale to těžko půjde).

U mě by to nevypadalo dobře ... jinak jsou zajímavý, hodně široký a jsou to 15\", takže správně by tam měla být guma 195/55, ale to by disk lezl ven, takže asi spíše něco jako 205/50, aby to bylo zároven. ET 13 je v pohodě, to mám zapsané v TP u 16\".

Odesláno

tak a tu su nove repraky..

predne MTX + vytlmene okolie

zadne JBL

sub pionier + zosilovac clarion, na ktory coskoro budu napojene aj predne repraky, len čakame na výhybku..

sub som kupil za 60EUR od nejakeho typka a po zapnuti som zistil ze je nefunkčný zosilovac(aktivny subwoofer), zavolal som typkovy a povedal že uz peniaze minul na alkohol, no umrel som

naštastie mam znameho ktorý robil v clarione, a mal doma jeden 4x60w zosilovac, tak sme spojili dva kanaly dokopy, a je to dokonca 120(predtym bol len 60w).. takže sa mi spravil úsmev na tvary :)

foto z montaže

gqazhbk66s333h4bgxqd.jpg

puq8sk49s6omprbzp5ot.jpg

alwopavltdsrjr3t4wve.jpg

Odesláno

nejake fotečky, ešte bez brzd, samozrejme som si doprial aj všade modre ledky, interier, kufor, a predne parkovačky, a predné xenonové žiarovky:) , objednaný je aj na tepovanie interieru za akciovu cenu 7EUR

uhkqeo78maj02k09dz1b_thumb.jpg

vc11bo3v13iy6x994q56_thumb.jpg

9ak6di2gk9vxd5hbgfug_thumb.jpg

gv0vcmhzd2q4i0lsbsr0_thumb.jpg

7k04ekvckhixlpn6ai93_thumb.jpg

Odesláno

jasne, potom este jednu vec by som sa potreboval spytat.. chceh by som to auto znižit o 4cm v predu pomocou pružin.. bude sa dat nejako zadok dat dole o 4 cez tu torznu tyč?

dam nato potom 16\" 205/45 či tam pojdu maximalne 15\" 195/50/55 ??

diki

Odesláno

Jeden zub na torzce je asi 4 cm, takže to půjde. A u těch gum je podle mě jedno, zda 205/45 R16 nebo 195/55 R15 ... všechno tam musí jít. Viděl jsi ex-mízovo (ted ji má kopr) 306ku? Ten tam měl 17\" a určitě měl snižovaný zadek ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...