HrabeKochan Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Dobrý den milý Peugeoťáci Zřejmě jsem doplatil na svou blbost a lenost.Vyřadil(vytrhl) jsem kvalt,aniž bych při tom zmačkl spojku.Tím pádem mohu řadit pouze 1,3 a ztěží 5 rychlostní stupeň.2 a 4 tak tam bych řekl že je zřejmě neutrál a o zpátečce nemluvim vůbec.Může mi někdo z Vás poradit co s tim? Děkuji za jakou koli odpověď. S pozdravem Jarun z Kochu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Rozpojil se ti kulový kloubek na tyčkách řazení, mělo by stačit to znovu zacvaknout do sebe. Citovat
HrabeKochan Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 Tak ti mnohokrát děkuji za radu,měl jsi pravdu ,bylo to vyrvané z osazení.Dal jsem to do kupy, však až na třetí pokus, když jsem to celé rozebral a zjistil , že mám ještě k tomu vypadlá zajišťovací pérka. Teď to již chodí jako předtím máš u mě panáka na Mělniku se srovnáme. Citovat
Medvěd Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Někdy holt staré dělnické rčení \"Když to nejde silou, půjde to ještě větší silou\" umí i zaškodit Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 No vidiš to, rád jsem pomohl;) A s těma panakama opatrně, nebo si toho někdo všimne a co potom budu dělat, za každou dobrou radu panák, to budu pernamentně v lihu:D:D:D Citovat
HrabeKochan Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 Mám na Fóru další pohromu ,nemohl by jsi se mi na to kouknout a trochu mě potěšit nějakým řešením.Nějak se mi ta prima kára začíná s..t. Dík Jarun Citovat
HrabeKochan Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 Mám to popsaný na fóru servis ,kámoš mi tam už něco připsal tak jestli tomu rozumíš a měl by jsi nějakou radu,budu docela rád Citovat
davidekcz Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Jo aha tohle, no s tímhle ti moc neporadím, ale trochu trpělivosti.Určitě se někdo objeví kdo pomůže, jen tady nejsou všichni non stop ;) Citovat
HrabeKochan Odesláno 2. listopad 2012 Autor Odesláno 2. listopad 2012 viděl jsi to - s.o.s -závada motoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.