tanned88 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Zdravím, zajímalo by mě, jaký je rozdíl mezi XS a SX verzí Peugeot 306. Jeden je sedan a druhý hatchback. Jde mi spíš o to, zda je v tom nějaký jiný význam, třeba v motoru. Také by mě zajímalo, co říkáte na motor 1.8 16V 81 kW. Zda je v pohodě nebo je nějaký poruchový, co u něj odchází a tak podobně, vaše zkušenosti a názory. Děkuju moc. ) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Pokial sa nemylim, tak SX bolo označenie starych modelov nie ? Aj to by som si nebol isty .... 306 tky boli oznčovane XA, XN, XR, XS a XT ... XA = najholejší základ, viacmenej bez vybavi, neviem či vobec mali Servo , XN = malá výbava, nejake okna v elektrike, servo, to je asi všetko ... XR su tuším najčastejšie, v podstate stredna vybava ... XS a XT by mali byť \"viacmenej\" fullky ... Ale jedna vec plati u Francuzov, na označovanie by som sa nedaval, lebo ho mali neskutočne divoké, uplne v pohode najdeš XR ko s väčšou vybavou ako XS a XT ... Alebo XN s klimou, atd ... Citovat
tanned88 Odesláno 10. srpen 2012 Autor Odesláno 10. srpen 2012 Díky moc, a co ten motor? Nemá s tím někdo zkušenosti? 1.8 16V 99s 81kW? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 tanned88: ten podpis který máš ted je k ničemu a nevim za co v něm děkuješ, opravdu by jsi si tam měl napsat auto a motor aby bylo vidět co máš v připadě že ti chce někdo poradit, jak jsem ti psal do SZ Jo a k tomu motoru, mam stejný, a co se týče skušeností tady na foru s těmihle motory tak mužeš být v klidu, netrpí teměř žádnými problemy, myslim že se dá říct že je to hodně dobrý motor. Ma mirně vyšší spotřebu oleje danou již ve výrobě, ale jak kterej a není to nic hroznýho. Da se říct že při spravných vyměnách oleje a použivaní kvalitního oleje vydrží klidně 500 000km, ale zase, jak kterej kus Jinak tě muže potkat cokoliv tak jako na jiných motorech. [upravil dne 10/8/12 19:31 od Radek Hurvajz] Citovat
tanned88 Odesláno 10. srpen 2012 Autor Odesláno 10. srpen 2012 offt: tak jsem konečně upravil ten podpis, omlouvám se ale pravidla jsem nečetl, dodatečně tak učiním v brzké době. Jinak s tím motorem, známý právě prodává zmiňovanou 1.8 sedan (20)00s, dneska jsem si to byl projet a opravdu požitek z jízdy na jiné úrovni. Akorát při volnoběhu, otáčky drží myslím že něco kolem 800 - 900 a fakt drží akorát, motor divně štěbetá, jako kdyby občas vynechal jeden válec nebo to nějak blbě spalovalo, ale při jízdě krásná akcelerace, živej motor, 90 000 najeto \"údajně\", torzka vypadala jako nová, řekl bych že po repasi, poloosy v pohodě, silenbloky nevyčvachtaný, nikde ani trochu zrezlé, pravděpodobně garážovaný... jediné co bylo narezlé byla hydraulická pumpa a poslední díl výfuku takže super koupě, chce za to 30 000 tak bych to viděl usmlouvat na 25 000 ale ten volnoběh mě trochu děsí, v motorech se nevyznám a automechanika neznám.. Jinak děkuji ještě jednou za reakce. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Volnoběh je normálně 900ot. Jinak pokud kolísá muže to být krokový motorek nebo svíčky Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Pokial ma 1.8 cka rieseny volnobeh ako 1.4 ka krokovym motorcekom, tak by som sa toho volnobehu vobec nebal ... Vo väčšine prípadov stačí len ten krokáč vymontovať zo škrtiacej klapky, vycistit ho poriadne, a dat naspet ... Ked nepomoze, tak vymena Alebo sa na to vykasles, a zvyknes si Citovat
tanned88 Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 Super, díky moc A ještě poslední dotaz, který sem už taky nepatří, nicméně nechci zakládat nová vlákno, a to zda měli nějaké 306ky v benzínu turbo. Citovat
KingSpade Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 turbo měla 306ka maximálně ve verzi Maxi na Rallye...takže ne silniční verze turba neměly ps: ikdyž možná ani maxina neměla turbo..ale těžko říct [Edited on 11/8/12 15:29 by KingSpade] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Maxi měla 2 litr atmosferickej, vykon okolo 250 koní tušim, nechce se mi to ted hledat. Citovat
tanned88 Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 jj, díky Tady jen jak to vypadá, když si ho tam někdo přimontuje http://www.modifiedcars.com/pix/cars_large/19409_18306.jpg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.