Guest Džůny Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Chci vyřešit utíkající olej na 306 1.4 55 kW (r.v. 97). Utíká do vody, v nádobce je emulze. Takže těsnění pod hlavou, nebo simeringy ventilů (říkal Straki). To sám neudělám, musím to někomu svěřit. Bude to chtít přetěsnit a propláchnout motor a vyměnit olej, plus propláchnout chlazení a znovu naplnit. Otázka je komu to dát, aby to bylo udělané dobře a nestálo to majlant. Straki vypadl po delší úvaze z rovnice, protože je daleko a pořád vytížený. Nechci s tím do Pežotu. Radši dám peníze šikovnému servisákovi jako je třeba Straki. Koho doporučíte, moraváci? Kam to mám odvézt? Jestli o někom víte, napište, prosím. Díky. Citovat
Kenobi Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 JA davam 206 GTI s16,100KW do peugeotu KUNOVICE... zatim jsem byl spokojen a maji tam slevu 30% na vsechny dily.... zkus to tam... Citovat
Laďa Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Já jezdím sem http://www.peugeotservis.eu/ Citovat
P607Olda Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Zábřeh, servis Nečas je bezpochyby dobrý. Dělají důkladně, proto nezaručuji nejnižší cenu, ale kvalitu a neodrbou tě. Tel. 583 411 572. Myslím, že i do budoucna dobré řešení. Anebo v Libině pan Smékal. Cena zhruba jako Nečas, trochu jiná kvalita - vysvětlím - poradí si i s zapeklitými závadami, ale občas se mu vyvrbí nějaký sek (nedokonalá oprava). Olomouc - auto Fajt - mám málo zkušeností. Kvalita dobrá, ceny porovnatelné s výšeuvedenými, občas problém domluvit se - tvrdší jednání - bez problémů tě pošlou jinam... Citovat
kokosák Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Ano, Nečase v Zábřehu bych se taky nebál, ostatně ani u auto Fajt, o p. Smékalovi jsem ještě neslyšel, takže se nemohu vyjadřovat.. jinak v Nové Hradečné je taky servis specializující se na francouzské vozy-autoopravárenství Surala Citovat
Kodl.xxx Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Nečas Zábřeh už šest let ochota a super domluva. Citovat
vha Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Přístup v Auto Fajt mi připadá zvláštní. Tváří se seriózně, ale ve skutečnosti si dělají z člověka legraci. Zkušenosti: - slabá ruční brzda na P406 - asi před rokem provedli prý kompletní výměnu vnitřku brzdových bubnů ruční brzdy tj. pakny, atd., výměna kotoučů, atd. Výsledek: ruční brzda stále nic moc. Dvakrát jsem tam byl na seřízení, prej pane, víc to nejde. Letos jsem se naštval, zajel brzdy přeměřit na válce a výsledek samozřejmě špatný. Nechal jsem to rozdělat v jiném servisu, tam se zděsili, co to jako má být, vyměněna jenom jedna strana, a to prý ještě snad. Tak to museli kompletně předělat a teď ruční brzda funguje skvěle a plynule. Takže si jednak v Auto Fajt evidentně naúčtovali víc než udělali a jednak to odflákli. A to asi vědomě. - tyčka nápravy na P406 - říkal jsem jim, že tam něco klepe na určitém místě, a při jízdě to bylo hlasité a jasné; výsledek prohlídky - podvozek prý bez problému; ale klepalo to dál; tak jsem se opět naštval, prohlídka v jiném servisu - nutná výměna jedné tyčky na nápravě, a podvozek už neklepe; takže buď to nepoznali nebo se na to záměrně vyflákli, těžko říct - výměna oleje - jsou prý prodejci oleje Total; účtovaná cena za 5w40 byla 300 Kč/litr, čili celkem 1500 Kč za pět litrů; v obchodě stojí 5 litrů téhož oleje asi 500 Kč - svítící kontrolka airbagů - problém s konektory pod sedadlem; byly uvolněné; tak se ptám, jestli je nejde nějak uchytit, prej ne a že to ničemu nepomůže; tak jsem si je upevnil sám a od té doby už kontrolka nesvítí - další různé opravy - celkem OK Takže celkově bych řekl, že kvalita nic moc. Díly prodávají asi o 50 - 100 % dráž než kolik stojí v prodejně autodílů pro koncového zákazníka bez jakékoli slevy. Byl jsem i v jednom autoservisu v Brně, tam zase laborovali dvě hodiny s diagnostikou a nebyli schopni nic udělat. Těžko říct, jestli je kvalita neautorizovaných Peugeot servisů tak slabá, ale moc spokojen jsem nebyl. Fachmani v jiném servisu, co dělá všechny značky, to zvládli mnohem lépe. Přístup mi tedy připadá zvláštní. Práci často odfláknou a to i záměrně, buď aby víc vydělali, nebo aby se tam člověk musel vracet, těžko říct. Některé závady nepoznají. Citovat
P607Olda Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Auto Fajt: měl jsem problém se domluvit. Do telefonu nejprve nižší cena, při druhém telefonu vyšší - pan Fajt mi velmi rázně vysvětlil, že musím dávat pozor, zda se ohlásí \"Auto Fajt\" nebo \"Tady Fajt\" - protože první značí, že to vzal zaměstnanec a toho nesmím vůbec brát vážně... teprve druhá verze značí že to vzal pan Fajt osobně a to je jiná... A když jsem protestoval, tak ať prý jedu jinam... tak jezdím jinam. Chtěl jsem tam posílat naše \"olomoucká\" auta, kterých bylo tehdy asi 5, ale po zkušenostech je dál raději vozím do Zábřeha - bez altíku, bez chlazení, hlavně nějak dojet na dvůr... vha: tak dojeď do Zábřeha. Zavolej jim předem, a řekni vše, co chceš, aby si rezervovali čas. [upravil dne 13.8.2013 20:58 od P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.