renda.j Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Ahoj kamarádi, Chtěl jsem se zeptat, jestli se vám nestalo něco podobného, nebo nemáte tušení čím to může být. Občas mi vynechá motor, je to asi na pul vteřiny, spadne otáčkoměr na nulu a zase vyskočí nahoru, a jede to dál. Nerozsvítí se žádná kontrolka, na displey žádný hlášení, nic se neděje. Auto jede jako kdyby nic. Stává se to nepravidelně tak 1 za 800-1000 km většinou když přidám plyn a rozjíždím se (na dálnici, na od semaforu) vždy když jedu alespo50km/h. Prostě přidám- vynechá-jede dál. Zajdu na DIA do Peugeota, ale říkám si jestli tam nějakou závadu načtou, když auto nehlásí nějakou chybu. Dík za rady. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Ahoj, těžko říci, určitě dia. Něco by mohlo být v paměti závad ŘJ motoru, ale jelikož to bude přechodná závada, tak by to chtělo co nejdříve. Ještě by možná mohlo být něco v deníku závad v BSI, tam by to bylo i se stavem km kdy se závada vyskytla. Odkud jsi? Citovat
renda.j Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 Jsem z prahy 10 a je to fakt nepravidelný, Zajdu na dia. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Bohužel teď nejsem v Praze, jinak bych ti to napíchl na dia. Citovat
Judes Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Pedros007 je to dobrá správa a vidieť že si natešený, píšeš to už vo viacerých vláknach. Neboj HonzaZ to určite v niektorom nájde . Citovat
HonzaZ Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Jj, hadička u elektro ventilu, to by klidně mohlo být. Citovat
straki007 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 A nebo taky vypnuta regenerace:myslim :D:D:D Citovat
HonzaZ Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Regenerace vypnutá, určitě, ale ta hadička mohla dělat bordel právě při regeneraci:papa Citovat
Pedros007 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 To víš zlobilo mě to od chvíle kdy jsem si auto pořídil, nějaké tři roky. Máš radost z auta a pak tohle a nikdo nedokáže závadu odstranit a pak jsem našel strakiho a bylo vyřešeno:-) [upravil dne 16/8/12 22:43 od Pedros007] Citovat
renda.j Odesláno 26. srpen 2012 Autor Odesláno 26. srpen 2012 Tak kamarádi, děkuju za rady. Nakonec to byl ucpanej palivovej filtr. zkoušel jsem vše možné a nic. Pravda je, že to nejspíš začlo zlobit po tom co jsem do nafty nalil adetivum, aby se vyčistilo potrubí a vše ostatní jak psali v návodu. Ale ten sajrajt co byl v nádrži nejspíš všechen zůstal ve filtru. Teď teda asi dobrý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.