Spaceeeek Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Čus chlapy mám problém, při nastartování auta se světla rozsvítí ale po chvilce mi začne na přístrojovce blikat zelená kontrolka světel a světla nesvítí. Nevíte čím by to mohlo být? Citovat
marko306 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Pozri si zapojenie tých DLR, či sa ti neuvolnil dáky kábel alebo si zmeraj prúd na baterke pri naštartovanom aute. Možno ti už odchádza alternátor. Citovat
Spaceeeek Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 Blbnou potkávací světla ale kdyz je zapnu na páčce tak svítěj normálně Citovat
HonzaZ Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Mohl by být problém ve spínači světel na páčce. Když zapneš parkovačky co to dělá? Citovat
Spaceeeek Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 Když to přepnu na parkovačky tak svítěj. Myslim že bude asi ta páčka špatná protože když se jí malinko dotknu tak to začne svítit a za chvilku už to zase nesvítí. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Opravoval jsem jednou páčky na 406 MUX a chovalo se to podobně. Po vyčištění kontaktů v páčce a nastavení to už je OK. Citovat
Spaceeeek Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 hmm díky za tip musim to vyzkoušet Citovat
Vítek1 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 kdyztak mam ty mux paky v inzerci za super cenu. Mel jsem je nachystane na svoje auto kde byl stejny problem ale nakonec se to vyresilo samo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.