ozzy1 Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 tvl antiku to si děláš prdel že hákoš dopadl tak jak dopadl. To je tak ,když se auta vyrábí z fašistických helem:D:D. ....a prominentní značička. [upravil dne 1/8/13 22:45 od ozzy1] Citovat
gronholmm Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 sundej naraznik a poznas o co se bavorak rozbil ;-) Citovat
antik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 Však vam to povidam, že mi bavorak polibil prdel a zakuckal se. Nic meně, rohem blatniku pod blinkrem je ostra hrana a ta se mi zapichla do meho narazniku. Pod tim je velmi pevna čast, navic bavorak šel podemne a nadvzvedl mi prdel. už jsem totiž pod naraznik lezl. [upravil dne 1/8/13 22:53 od antik] Citovat
antik Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 ne. Nejsem, jen jsem majitelem P406 nejhorší bylo, když kamarad vykulenej vylezl, že mu to nebrzdí dobře, a to ho právě koupil . [upravil dne 1/8/13 22:55 od antik] Citovat
John Odesláno 2. srpen 2013 Odesláno 2. srpen 2013 Tak hlavně E36 není už nic novýho a pak se nemůžeme divit,že po tukanci dopadla takhle Bůh ví kolikrát už byla bouraná a rovnaná.A zadek aut je nesrovnatelně tvrdší a mín se deformuje jak předek. Citovat
antik Odesláno 2. srpen 2013 Autor Odesláno 2. srpen 2013 tahle E36 je z roku 94 a tahle P406 je z roku 96, tedy 2 roky od sebe. Citovat
John Odesláno 2. srpen 2013 Odesláno 2. srpen 2013 Hlavně E36 se začala dělat v roce 1989(prosinec) a 406 je konstrukčně novější(1995).Ale to nic nemění na tom,že pomuchlaná je dost. [upravil dne 2/8/2013 14:21 od John] Citovat
Guest servisman Odesláno 2. srpen 2013 Odesláno 2. srpen 2013 To jsi tedy dopadl docela dobře oproti BMW,ono ten čumák je vždy naprd. Pokud by byla situace opačná tak by jsi na tom taky nebyl nějak líp kdyby 406 narazila do zadku BMW. Citovat
antik Odesláno 2. srpen 2013 Autor Odesláno 2. srpen 2013 Těžko říct, každopádně to zkoušet nehodlám. Nikomu se nic nestalo a to je hlavní. my jeli 4 (rodinka) v autě a on jel sám. Dali jsme si večeři a jeli všichni domu. Citovat
KapriQ Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Ja si nemozem pomoct, ale toho BMW mi nie je vobec luto, takto zbastlene auto, no fuj ... Neviem ci vidim spravne, ale to ma na tom baworaku zimne gumy ? O dezene ani nehovorim, ale v lete na zimnych nie je stastne riesenie. Ak sa mozem opytat, kolko ma kamarat rokov ? Resp. aby to nevyznelo blbo, ale ci nie je nahodou nejaky cerstvy vodic. Pretoze ako si spominal, ze to nedavno kupil a nebrzdi mu to, tak to nechapem ako niekto moze kupit auto, ktore nebrzdi a este sa natom vozi... este stastie ze su to len plechy, horsie by bolo keby nedobrzdil pred niekym kto by na tej ceste stal Citovat
Guest servisman Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Podle mne to bylo tak jako kamarád se lepil dost na prdel 406 a tak se mu to vymstilo. Citovat
antik Odesláno 4. srpen 2013 Autor Odesláno 4. srpen 2013 no on se prave nelepil, jel o neco pozadejc, pak jsem se prave divil proc nebrzdil a on rikal ze to zrovna brzdit nechtelo i kdyz dupal na pedal jak mohl. proto to stocil aspon na stranu. Kdo vi, ale vypada to ze by to chtelo vymenit brzdovku a odvzdusnit brzdy, kdyz to po zahrati brzdi na prd. Jak dlouho ma ridicak fakt netusim. Auto právě koupil a cestou od kupce asi po 25ti kilometrech jízdy se stalo tohle. [upravil dne 24/9/13 00:31 od antik] Citovat
juke Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 se to zmuchlalo jak papir a lampa ani nepraskla? Citovat
antik Odesláno 5. srpen 2013 Autor Odesláno 5. srpen 2013 Přesně tak. A to se špička blatniku co je u blinkru luxusně svezla po plastové liště co mam na dveřích a zapíchal se až pod lištu do nárazniku. Zkrátka žralok mi ukousl kousek lišty. na tom obrázku je vidět, jak kousek mý lišty drží pod tou špičkou blatniku. Já si toho ze začátku ani nevšiml. Nu což. Lištu mi už sehnal Lihouš, a náraznik zdá se taky nebude práce sehnat. A jsem fit. [upravil dne 5/8/13 10:53 od antik] Citovat
antik Odesláno 5. srpen 2013 Autor Odesláno 5. srpen 2013 tak jsem zjistil, že mi klimatizace nefunguje, pouze když přejedu nějakou díru, tak ráčí sepnout, jinak ani prd... Takže jsem dneska bádal co a jak. Měřím v kabelech co vedou do klimapumpy jestli tam je nějaký voltik, a ani prd. Takže netuším , kde by mohl být zakopaný pes. Zjistil jsem ale, že mi uchází chladící kapalina přímo z nádržky. Našel jsem prostě dírku. Dostala šroubek, a je klid. Nic méně klima stále nefachčí. Nemá někdo tipa co s tím ? Citovat
punkac Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 uklepanej drát, v kabině ti větrák fouká? Mělo by to být asi takhle, když dáš klimu na AUTO, měl by se roztočit jeden větrák na sahaře na pomalý chod, a na dvou drátkách od magnetický spojky na klimakompresoru by se mělo objevit 12 V Citovat
antik Odesláno 5. srpen 2013 Autor Odesláno 5. srpen 2013 ventilator točí a po chvíli jede na bomby, ale na drátech od klimakompresoru neni ani volt. Místo studeného vzduch mi fučí vzduch horký. Klimapumpa nesepne. Sundal jsem ovladani klimy, nasadil zpět. sundal jsem kontakty od plnícího portu , a klimakompresoru a nasadil je zpět prostříkly. A ani prd. Zajímaj mě ty 3 kabely co vedou na plnící port. potřebuju vědět, kde má bejt + a na co jsou ty zbylý 2 káble. Tuším , ale že když tam je jistej tlak, tak to sepne, a kdyz neni tak rozepne. tedy + do a + ven. co dál. Možná že tim ťukancem bavoráka se někde něco uvolnilo. Ale nemam tucha kde. taky mě napadlo, že bych zkontroloval relátka, co jsou na sahaře, jeslti neni nějaký s blbým kontaktem a klima kvuli tomu nefacha.... když je to propojený stim. [upravil dne 5/8/13 23:17 od antik] Citovat
antik Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 Tak jsem zjistil, že vzadu na stropě bych mohl mít taky stropní světýlko. je tam v plechu pod tapecem prolis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.