lokasek Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 ahoj prosím poradí někdo jak vyměnit přední světlomety u 307 nerad bych něco ulomil. Citovat
koblih69 Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 Snadno, sundáš nárazník a hned uvidíš všechny šrouby. Citovat
CrazyCZ Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 no prave ze moc snadno mi to neprislo. svetla jsem vyndaval a fakt se musi sundat i naraznik a kvuli tomu jsem sundaval i predni podbehy, protoze tam jsou nejaky packy, ktery ten naraznik drzi. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Nevim zda to pomuze ale tady neco mas ... Citovat
Lví-ček Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 lokasek: není to nic složitého. Nedávno jsme si to zkusily s Koblihem, když mi lepil uražený držák světla. Sundáš podběhy, vycvakneč nárazník povolíš šrouby z boků, pak jsou ještě dole u chladiče a nahoře když odevřeš haupnu. Světlo jde vyndat v pohodě. [upravil dne 9/8/12 10:31 od Lví-ček] Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 jojo jde to po paměti, kdybs mě obavu pošlu ti do mailu postup, ale dej mi VIN Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.