Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vas mam zalusk na 2,2 Hdi-cko vraj su to najlepsie dieslove motory ale je o tom strasne malo popisane ma niekto osobnu skusenost s tymto autom? trosku mam strach z tych 2 turbinok je to v pohodke? ci sa viac oplati kupit 2,2 benzin? vraj aj tie su v celku podarene... budem povdacny za kazdu skusenost ;-)

Odesláno

rozdiel medzi hdi a benzínom poznáš hlavne pri návšteve čerpačky...;)

hlavné je, kto a ako sa o auto staral, ako na ňom jazdil, a je jedno, či benzín alebo diesel (aj keď ten je \"citlivejší\")

a to nehovorím o výkone a krútiacom momente...

ja mám teraz prvý diesel a nedám naň dopustiť, ale čičíkam ho ako novorodenca..:D:P

Odesláno

tak momentalne mam 406-tku 2,0 hdi-cko 66 kw olej menim pravidelne kazdych 10 000 km (10w40) turbo necham vychladnut a tak vypinam motor.. ked sa clovek o diesla stara ako ma (nemusi prehnane staci dodrzovat co ma) tak sa mu odvdaci... skor som myslel na tu elektriku a na ten fap a tie dva turba (ze ak by to bolo problemove ci nema skor vyznam ist do benzinu)

Odesláno

ja by som len pre turbo (alebo dve) do benzínu nešiel

elektrika je zložitá v jednom aj v druhom, fap sa dá odstrániť...

všetko to záleží od kusu, ktorý kúpiš, problémový môže byť ako benzín, tak aj diesel...

Odesláno

zdar :) tak ja ji mam a sem sni nad miru spokojen je to tahac jak ma bejt a jezdim bez problemu .a obavi z dvou turbin ? skus sa z tim svest a bude ti jedni koik ich tam je :) ne vazne je to vyborny motor klidny chod skvele vyvazeny . taky to prehanim z udrbu ale co bi si pro sveho miacka neudelal. menim olej po 12000km aj z naftovim vzduch a klima porat a bez problemu. jo a neni ju vubec treba cipovat jak slabsi verze vykonu ma try pulky :D jo a jezdim dlouhodobo za 6.9L ale neseru se z spotrebu kdyz mam den tak mu nalozim a tak ...

Odesláno
Sice mam len 2.0 Hdi, ale aj ja mam dlhodobu spotrebu 7,2 l. Urcite by som siel do 2,2 Hdi ak najdes auto v dobrom stave.

7,2 :o to máš nejako veľa...:myslim

Odesláno

Já mám dlouhodobou spotřebu také 7,2. Prostě je to těžké auto a když se jezdí víc po městě a kratší trasy, je ta spotřeba úplně reálná. Ale 2,2 HDi bych se určitě nebál. Těch 25 kW navíc za to určitě stojí.:)

Odesláno

Určitě vezmi naftu... pojede mnohem líp než benzín, i když bude trošku těžší na předek. Zjisti si minulost a pokud tam nebude závažný problém, určitě ji vem ;)

407 je dost těžké auto, 2.2 benzín je na to (i když mi budou někteří oponovat) slabý motor.

Odesláno

Proto bych šel do V6 3.0 benzín... Krásné svezení a slušná spotřeba.. Osobně kolem 9,7 a to se tomu nebojím místy šlápnout za krk, abych neměl na výfuku pavučinu

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...