straki007 Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 Tesneni. Nech ho bezet na volnobeh delsi dobu. Chladic by se mel ohrat pekne celej. Pokud jvyjedes mimo mesto tak motor je ve vetsi zatezi delsi dobu a zacne foukat tesneni. To udela ten studeny chladic....... Zavzdusni ti ho...... Citovat
WildPitbull Odesláno 6. srpen 2012 Autor Odesláno 6. srpen 2012 Ikdyž stojí na místě nebo jede jen kousek tak je chladič studenej a do bandasky to taky nefouká. Citovat
WildPitbull Odesláno 7. srpen 2012 Autor Odesláno 7. srpen 2012 A prosím nevíte kde je na benzínovym 3litru umístněný čidlo tlaku ABS? Citovat
WildPitbull Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 Tak to byla vodní pumpa,nebyli na ní žádné lopatky. Citovat
jofo Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Tak moja teoria bola spravna. Aspon ze to nie je to tesnenie.:D Citovat
WildPitbull Odesláno 19. srpen 2012 Autor Odesláno 19. srpen 2012 Jojo ted teplota krásně drží ale mám jiný problém ted mi zase auto při přidání plynu v nižších otáčkách jakoby stratí víkon(přidusí se) a pak se pomalu rozjíždí ale i ve vyších otáčkách auto nemá víkon jako mělo,jě možné že to tím přehřátím spadlo do nějakýho nouzovího režimu a auto tím stratí víkon nebo? Citovat
jofo Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Keby to bolo v nudzovom rezime tak by mala svietit kontrolka motora. Ak to predtym islo dobre a po vymene pumpy to blbne tak by som si dal radsej skontrolovat rozvody ( nastavenie rozvodov) Jedine s tym sa hybalo. Citovat
miko-art Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 No môže to byť tým prehriatím. Mne to robilo to isté, keď som prehrial motor - auto síce nie je v núdzovom režime, ale nemá výkon (akoby bez turba). Vtedy pomohlo na chvíľu odpojiť baterku a cca hodinu to šlo ako hodinky, potom zase bez výkonu. Po odmazaní chybového stavu v BSI cez dia je už všetko OK, motor ťahá ako divý. Citovat
WildPitbull Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 Právě že kontrolka motoru mi svítila před tím a po víměně pumpy zhasla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.