Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tesneni.

Nech ho bezet na volnobeh delsi dobu.

Chladic by se mel ohrat pekne celej.

Pokud jvyjedes mimo mesto tak motor je ve vetsi zatezi delsi dobu a zacne foukat tesneni.

To udela ten studeny chladic.......

Zavzdusni ti ho......

Odesláno

Jojo ted teplota krásně drží ale mám jiný problém ted mi zase auto při přidání plynu v nižších otáčkách jakoby stratí víkon(přidusí se) a pak se pomalu rozjíždí ale i ve vyších otáčkách auto nemá víkon jako mělo,jě možné že to tím přehřátím spadlo do nějakýho nouzovího režimu a auto tím stratí víkon nebo?

Odesláno

Keby to bolo v nudzovom rezime tak by mala svietit kontrolka motora. Ak to predtym islo dobre a po vymene pumpy to blbne tak by som si dal radsej skontrolovat rozvody ( nastavenie rozvodov) Jedine s tym sa hybalo.

Odesláno

No môže to byť tým prehriatím. Mne to robilo to isté, keď som prehrial motor - auto síce nie je v núdzovom režime, ale nemá výkon (akoby bez turba). Vtedy pomohlo na chvíľu odpojiť baterku a cca hodinu to šlo ako hodinky, potom zase bez výkonu. Po odmazaní chybového stavu v BSI cez dia je už všetko OK, motor ťahá ako divý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...