Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prajme pekny den.

Chcela by som sa opytat ohladom klimatizacie...kupila som si 206 HDi 66kW 2003 rocnik ,digitalna klima ....len klima je prazdna z dovodu ze je poskodena hadica a chcela by som ju dat oprvit v Olomovci len neviem ako ju demontovat vysokotlaké vedení klimatizace -vyparnik je tam nejake to rozsirene a je to do seba zasunute a je tam nejaka ako keby pruzinova zamka...chcem tam doniest tu hadicu nech mi tu hlinikovu cast opravia...vcera som bola v servise a ten povedal ze dat dole aj vyparnik a pritom ta hadica je ako smamostatny kus.

Dakujem za radu .

Martina....ked som pozerala na nete tu hadicu chcu za nu 2300 kc

[upravil dne 3/8/12 08:44 od Martina325]

[upravil dne 3/8/12 08:45 od Martina325]

[upravil dne 3/8/12 08:53 od Martina325]

Odesláno

na tyto pruzinkove svorky existuji specialni rozpojovaci nastroje, ktere se nacvaknou na tu trubku, roztahne se ta pruzinka a spoj se rozpoji. Mit je budou tam, kde servisuji klimatizace, doma se to tezko podari rozebrat bez poskozeni a kupovat si to naradi kvuli jednomu rozpojeni se nevyplati

Odesláno

Tak priatel to dal dle pomocou ihiel a to tak ze tahal hadicu od klimi smerom dole a tu pruzinu roztiahol a vytiahol tu hadicu bez poskodenia tej pruzinky a teraz zavolat olomouc za kolko to spravia lebo su tam na troch miestach praskliny tak ci sa to oplati alebo novu a to sa bojim aby tie tesnenia na tej hadici boli ok ked sa to da urobit. zatial dik este by pomohol nejaky kontakt na niekoho ak mate skusenosti s opravou hlinikovych hadic ,trubiek ale dakujem.

Martina

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...