Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: dtyrkas

Původně zaslal: dtyrkas

Tak jsem si myslel, ze to mam v pohode. Az do dneska. Nemuzu nastartovat - otevru haupnu a pumpuju a pumpuju. Svine jedna zavzdusnuje se, nedrzi nacuclou naftu. Asi to bude nekteryma stahovackama na hadickach k filtru, pac jsem u jedne objevil strzeny zavit a dal tam novou. No uvidime, postouram se. :myslim

hotovo, od cerpadla az k nadrzi zrevidovany vsechny hadicky, ted to staruje OK, jupiiii :super

chyba lavky, zase to nestartuje a kdyz otevru kapotu, odnekud to piska, jakoby to nasavalo vzduch, nebo co, doprk.... co to muze byt?

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Mě se občas stává při tankování, že mi nafta začne v nádrži pěnit a někdy vycákne ven. Nechávám i mezeru pro vzduch, ale nepomáhá to. Je to teda ucpaná odvzušňovací hadice?

Ne, to je uplne normalni, ja chvili cekam az prestane penit a pak pomalu dotankovavam. Chvili to trva, neda se nic delat. :papa

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Jak, nešla vyčistit? Lanko z bovdenu, drát z CO-čka, nebo tlakovej vzduch... a v nejhorším jinou hadici.

Nešlo - nevim, jestli se tam něco šprajclo...

Ale to už je jedno - hadičku se mi měnit nechtělo - tak je ďoura ve víčku-...

Odesláno

Abych prihodil: meli sme doma 405SRi, kdyz uz zacalo poblikavat hladove oko, tak vzdycky kdyz se tomu duplo a zejmena do kopce, to pak za chvilku zacalo cukat...proste se ten benzin slel dozadu a hadicky nemely stavu. Parkrat dokonce sem musel primo na ceste otocit auto smerem z kopce dolu at to benzin znova nasaje a pak se otocit zpet a pomalu kopec vyjet, ale to uz bylo vetsinou oko dost hladove :) Ad padajici nafta..doporucuu vymenit vsecky hadicky, filtr..zkontrolovat tesneni rucni pumpy a filtru, a pokud nepomuze tak si vemte nejakou pruhlednou hadicku a vsunujte ji do okruhu na ruzna mista a zkousejte. Me to taky delalo dost bordel, auto nejelo pres 130-140 a poskubavalo..startoval jsem dlooouho. Mechanici mi vymenili vsecky hadicky a nic...tak jsem vzal pruhlednou, dal ji pred filtr a bublinek jak svina, tak jsem ji dal pred predehrev..bez bublinek...cili predehrev nafty jsem mel spatny...tak jsem to vypojil naprimo do filtru a ok, startoval jsem naprosto v pohode. Cili chce to opravdu zkouset a zkouset...

Odesláno
Původně zaslal: rimmer

Abych prihodil: meli sme doma 405SRi, kdyz uz zacalo poblikavat hladove oko, tak vzdycky kdyz se tomu duplo a zejmena do kopce, to pak za chvilku zacalo cukat...proste se ten benzin slel dozadu a hadicky nemely stavu. Parkrat dokonce sem musel primo na ceste otocit auto smerem z kopce dolu at to benzin znova nasaje a pak se otocit zpet a pomalu kopec vyjet, ale to uz bylo vetsinou oko dost hladove :) Ad padajici nafta..doporucuu vymenit vsecky hadicky, filtr..zkontrolovat tesneni rucni pumpy a filtru, a pokud nepomuze tak si vemte nejakou pruhlednou hadicku a vsunujte ji do okruhu na ruzna mista a zkousejte. Me to taky delalo dost bordel, auto nejelo pres 130-140 a poskubavalo..startoval jsem dlooouho. Mechanici mi vymenili vsecky hadicky a nic...tak jsem vzal pruhlednou, dal ji pred filtr a bublinek jak svina, tak jsem ji dal pred predehrev..bez bublinek...cili predehrev nafty jsem mel spatny...tak jsem to vypojil naprimo do filtru a ok, startoval jsem naprosto v pohode. Cili chce to opravdu zkouset a zkouset...

S urcitosti 100% muzu rict, ze to byla totalne zpuchrela ucpavka prepadu na trysce. To bylo to, co piskalo, nafta kolem toho trochu i tekla. Nova stala 41 Kc, takovej mizernej kousek gumy, a je vystarano, startuje jak lusk a nafta se drzi.

Obrazek 1

Obrazek 2

[upravil dne 15/7/05 dtyrkas]

Odesláno

Problém s minimem benzínu znám taky. Prověří to hned kopec od nás z vesnice. Málo benzínu škrabu se tam 50kou jinak to jak bylo řečeno pobere vzduch a je vymalováno. Protože je plovák na pravý straně, tak to nemá rádo pravotočivý zatáčky. Nádrž mám na 70L. Adrenalin je jezdit nadoraz, už jsem tim turováním v kopcích vysmažil jednu spojkovou lamelu:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...