Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jetli jde o přepájení nějakých konektorů či pinů tak to zvládnu 1,2 :) Ozvu se pro návod nebo to udělám pod přísným dohledem servismana :D

Guest servisman
Odesláno

:D :D :D :D :D už se těším

[upravil dne 7/4/14 18:28 od servisman]

Odesláno

hehé, tak to je fakt jednoduché, no... to je tak, že vždycky zapomenu na to co jsem kam psal :D pak to dopadá tak, že už se tam nekouknu a info, které jsem hledal svou hloupostí nenajdu :roll

Odesláno

Jo jó ;) A teď se zeptám já :D Ta kola co máš v proilovém obrázku máš na svém autě?

Edit: odpovím si, \"ano\" už jsem je našel ve vlákně ;) To jsou 18?

[upravil dne 8/4/14 17:46 od Woiser]

Guest servisman
Odesláno

bydlí a naproti je jak zverimex či pak veterina .Osobně auto vídávám a občas i zaparkuji vedle pokud je místo, ale jen na chvilku.

Odesláno

Jsou to jen 17\" :) Abych pravdu řekl, na 18\" bych už si to s tím sport. podvozkem a zdejšíma cestama nedovedl moc představit... Já tam čas od času taky stávám, protože tam bydlí sestra se švagrem- mimochodem mají stříbrnou 307sw, je i tady na stránkách

Odesláno

Taková kola by se mi líbila :mad: No začal jsem jezdit víc než kdy dřív a taky zjišťuju, že ty 17\" by asi byli moc...

Bych si nemyslel, že je tu tolik lubáků co už mé auto vidělo naživo :D Až tu budeš stát napiš předem SZ, rád bych ta kola viděl! :mrk

Odesláno

na 18\" nemám ani pomyšlení :D To už by to auto muselo být úplně rozřezaný a znova svařený, aby se tam dali napasovat a ještě to s nima snížit... :D

Odesláno
Taková kola by se mi líbila :mad: No začal jsem jezdit víc než kdy dřív a taky zjišťuju, že ty 17\" by asi byli moc...

Bych si nemyslel, že je tu tolik lubáků co už mé auto vidělo naživo :D Až tu budeš stát napiš předem SZ, rád bych ta kola viděl! :mrk

Zatím ješte trápím zimní sadu, tak až přezuju, dám vědět ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...