Valler Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Zdravím. Asi 2 tyzdne dozadu som kupil p407 2.0hdi r.v. 2008. Dostal som ho s plnou nadrzou auto islo krasne vsetko ako ma byt. Ani som nedojazdil nadrz a nastali klasicke problemy so servom. Bola menena kvapalina aj skusali odvzdusnit/v peugeote/ ale marne riadenie stale trha a navyse servo je poriadne pocut akoby \"bzuci\". Riesenie? Nove servo za 549e tusim. To len na popis situacie. Co ma ale zaujima je to ci sa toto da riesit cez skryte vady. V ten den ako som auto kupil tak to servno bolo tichucke a po cca 500km uz bzuci trha vrzga... A k tomu klasicke depollution system faulty a low engine oil pressure kontrolky a je vymalovane/samozrejme na dia nic lebo chyby miznu a objavuju sa/... Menil som olej a ol. filter a pel. filter zatial. Dakujem Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 zalezi jak je napsana smlouva, bazar nebobo od soukromnika? Citovat
Valler Odesláno 31. červenec 2012 Autor Odesláno 31. červenec 2012 od firmy a v zmluve sa pise ze mozem ziadat o odstranenie zavady ak: sa pocas dohodnutej doby zaruky na vozidle objavi skryta vada. /Skrytou vadou sa nerozumeju vady, ktore vzniknu opotrebovanim suciastok ako dosledok pouzivania vozidla ani vady, ktore sa nahodne objavia, ale do predaja vozidla sa neobjavovali a neboli umyselne skryte/ Toto sa tam pise len neviem ci toto \"vymakane legendarne\" servo sa do toho pocita [upravil dne 31/7/12 21:56 od Valler] Citovat
hipisko Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 ja ti povem co sa stane. Dojdes za nim a budes ziadat napravu skrytej vady a on ti povie, ze akej skrytej vady, ta zavada vznikla opotrebovanim. A mas zase ciarneho petra v ruke, bude na tebe, aby si dokazal, ze je to kryta vada, tj znalecke posudky, sud, roky tahanic a nakoniec aj tak len velmi neisty vysledok. Alebo sa na to vsetko vyprdni, napis do googlu predam servo 407 2,0hdi a kup za kilo jedno napr toto: http://auto.bazos.sk/inzerat/16533253/Servo-Peugeot-407.php Mozno ta znovu okaslu, ale taky uz je zivot, snad taku smolu nebudes mat tento krat. Citovat
Laďa Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 k tomu servu - máš to pořádně odvzdušněné a olej dolity nad rysku 2-3cm? Jinak více zde Citovat
Valler Odesláno 1. srpen 2012 Autor Odesláno 1. srpen 2012 Je tam nad rysku len teraz ti nepapisem ci 2 ci 3cm alebo 1.5cm. Odvzdusnit nepomohlo a navyse mne netuhne len dolava ako byva bezne ale tuhne stale do oboch stran. A dalsia vec ktoru popisujem ze to servo cerpadlo bzuci tak hlasno ze ked sedim s otvorenym oknom je to pocut az dnu. Tak laicky ked sa na to pozrem tak by som povedal ze motorcek bzuci a nestiha tlacit olej. neviem no Citovat
Micky Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Ahoj, taky jsem koupil starou 407 HDI a servo bzučí, ale jen trošku. Mírné škubání do volantu pociťuji jen při parkování. Sestřenice má to samé auto, kupovala ho jako nové a taky jsi to trošku bzučí, ale nic neškube. Já to ještě vyzkouším odvzdušnit (jak tady píšou kluci) a pokud se to časem totálně pokazí, koupím starší v Polsku se zárukou. Dávat za to 549 éček je masakr. M. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.