Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kopr 306 s16 skládání převodovky

Recommended Posts

Odesláno

otazka co je hodne solidní stav :( neřikam že je to kaše ma to sví roky ale na co jsem sahnul se sipe pod rukama :myslim brzdy jsou jak taks rozvody hotový kladky na rozvodech a agregatovim řemenu hotovo takže jsem se vyndal zpenez a včera si v klidku zkoušim novy brzdy a koukam na výztuhách nak odchlíplá barva tak jsem vzal pruzkumnej šroubovák abych to natřel a na dvou mistech projel zkrs takže radost z brzd vystřídalo zklamani a s ni odešla i chut do prace takže další vec na opravu a proste penize došly :myslim ted otazka co dal proto zkoušim jestli by se ji nekdo neujal a když ne pujde na zimu do depozitu a na jaře se uvidi co s tim

[upravil dne 13.11.2012 20:50 od kopr]

Odesláno

chlape, tak to mě štve za tebe... ale vubec si ted nedokážu představit kde je to shnilí, já měl stejnou depku s coupéčkem, na co jsem šáhnul se mi sere, takže auto šlo dneska do servisu a kašlu na to abych si dělal něco sám... vím že rada ode m nejní zrovna dobrá, ale zatni zuby a dej tomu čas, druhe auto máš, tak S16 zadepozituj a z jara uvidíš...

Odesláno

Tak kluci inzerat jsem dal ted otazka kdyby se někdo ozval jestli to dokažu prodat vono když to pak složíš a jede jak má pocit k nezaplacení :D

Dneska jsem zjištoval stav a opravit to snad pujde ale už tam bude hrabnuto cočekm ale když se to zevnitř vystříka a v zime bude v garaži melo by to nakej rok vydržet :D

bud nekdo nekdy chytil spodkem a rozlezlo se to od toho nebo to nekdo rovnal ale to mi přijde jako blbost nikde jinde nic neni jen zespod tuklí :)

Odesláno

Miza by mel vedet nejlip v jakym to bylo stavu a v jakym Ti ho prodaval ne? .. dle fotek to nebourany auto neni a dle X problemu ktery s tim stale jsou to neni auto na jezdeni ale na zabaveni se v dilne .. coz vim ze nekoho bavi kdyz ma cas i penize se tomu venovat ale vetsinu spis obtezuje :nevim Muzu jen poprat hodne stesti s prodejem nebo s opravami - obal neni vsechno :( Snad budes mit priste stastnejsi ruku pri vyberu..

Odesláno
Miza by mel vedet nejlip v jakym to bylo stavu a v jakym Ti ho prodaval ne? .. dle fotek to nebourany auto neni a dle X problemu ktery s tim stale jsou to neni auto na jezdeni ale na zabaveni se v dilne .. coz vim ze nekoho bavi kdyz ma cas i penize se tomu venovat ale vetsinu spis obtezuje :nevim Muzu jen poprat hodne stesti s prodejem nebo s opravami - obal neni vsechno :( Snad budes mit priste stastnejsi ruku pri vyberu..

Příšte nejspíš auto na výkendy už nebude :myslim a co bude s timhle se uvidí jestli se ho někdo ujme o čemž dost pochybuju :myslim njn každa sranda neco stoji a tady to plati obvzlašt všechno co jsem do toho nacpal je nenavratne v tahu :( a s pořizovaci cenou to nebude o moc lepší :myslim

Odesláno

Kopr vy ste s Petrem fakt stejny pacienti .. Takovy rychlonadchnuti se a za chvili je to fpici .. :roll

No,snad si zanedlouho nebudes trhat vlasy,ze jsi to prodal..

Odesláno
Kopr vy ste s Petrem fakt stejny pacienti .. Takovy rychlonadchnuti se a za chvili je to fpici .. :roll

No,snad si zanedlouho nebudes trhat vlasy,ze jsi to prodal..

Nejde o to že by nadchnutí zmizelo jen proste ten stav auta je jinej než se zdalo ikdyž už se naky veci udaly stojím před rozhodnutím zda pokračovat nebo to poslat dál :myslim

Odesláno

Tak si dej do konce roku pauzu, auto muze stat doma, po novym roce se trochu oklepes a budes resit, co dal, ne ? Vzdyt to nemas snad ani rok ..

Odesláno
Tak si dej do konce roku pauzu, auto muze stat doma, po novym roce se trochu oklepes a budes resit, co dal, ne ? Vzdyt to nemas snad ani rok ..

no rok to nemam stejne to tak dopadne uvidi se :D

Odesláno

Vojto, koukám, že jsi mě předběhl a nakonec jsi se neudržel.

Kopr, tvý auto jsem si prohlídnul na 20. Vysočině a musím se přiznat, že mě celkový stav zklamal. Lak není vše, ale to by spíš mělo směřovat na Mízu. Celkově detaily nic moc. Vím, že ty s tím máš jiný pproblémy... Nech to depozitovat a na jaře uvidíš. Kupec by musel být hodně, ale hodně velký nadšenec a tak trochu i blázen. SORRY za :xvul a neber si to nijak zle. Jen můj názor.

Odesláno

tak přesně takovou diskuzi jsem čekal... to že pulka lidí jezdi ve vomlácenejch a vorvanejch pekáčích a lepí na to kdejakou nálepku atd je jedna věc, nebudu to rezvádět... ale k věci... já auto koupil jako \"šrot\" nasypal jsem do něj víc než je zdrávo a všechno se dělalo postupně jelikož jsem neměl druhé auto a nemohl jsem si dovolit S16 dělat např celou zimu, protože jsem na autě závislej vůči zaměstnání, k auto jsem se choval jak k ničmu na světě, každá volná koruna šla do přestavby atd... všechno se bohužel stihnout nedá za tejden, proto jsem auto prodal, protože na to nemám prostory a čas (bydlení, práce, zájmy) atd. proto jsem to prodal jinak by šlo do šrotu a nikoho jsem nenutil auto koupit... jen by mě zajímali ty detaily na autě co jsou tam naprd jak píše např. radim... koprovi jsem při koupi všechno řekl, on přišel na věci o kterých sem ani já nevěděl, protože se na ně ještě nedostalo... spousta lidí si ani nedokáže představit to co obnáší se autu takhle věnovat, myslím si že jsem na něm udělal kus práce, to samé myslím, že udělal i kopr a přeju mu pevné nervy a věřím, že ho jen tak něco nezlomí. tím jsem domluvil.

Odesláno

Vojto, koukám, že jsi mě předběhl a nakonec jsi se neudržel.

Kopr, tvý auto jsem si prohlídnul na 20. Vysočině a musím se přiznat, že mě celkový stav zklamal. Lak není vše, ale to by spíš mělo směřovat na Mízu. Celkově detaily nic moc. Vím, že ty s tím máš jiný pproblémy... Nech to depozitovat a na jaře uvidíš. Kupec by musel být hodně, ale hodně velký nadšenec a tak trochu i blázen. SORRY za :xvul a neber si to nijak zle. Jen můj názor.

V pohode tvuj nazor beru a s novym kupcem si myslim to samý když bychmu řekl co je potřeba :) ted si řikam jestli jsme nebyl taky blazen když jsem to koupil :D penize v tahu a auto v garaži :myslim

Odesláno

a čože snim máš keď sa takto stále kazíi ? a čo tak sa na aute chvilku len voziť a nesipať peniaze ? či ono to maš tak že keď peniaze nesipeš tak to nejazdi ?

Odesláno
tak přesně takovou diskuzi jsem čekal... to že pulka lidí jezdi ve vomlácenejch a vorvanejch pekáčích a lepí na to kdejakou nálepku atd je jedna věc, nebudu to rezvádět... ale k věci... já auto koupil jako \"šrot\" nasypal jsem do něj víc než je zdrávo a všechno se dělalo postupně jelikož jsem neměl druhé auto a nemohl jsem si dovolit S16 dělat např celou zimu, protože jsem na autě závislej vůči zaměstnání, k auto jsem se choval jak k ničmu na světě, každá volná koruna šla do přestavby atd... všechno se bohužel stihnout nedá za tejden, proto jsem auto prodal, protože na to nemám prostory a čas (bydlení, práce, zájmy) atd. proto jsem to prodal jinak by šlo do šrotu a nikoho jsem nenutil auto koupit... jen by mě zajímali ty detaily na autě co jsou tam naprd jak píše např. radim... koprovi jsem při koupi všechno řekl, on přišel na věci o kterých sem ani já nevěděl, protože se na ně ještě nedostalo... spousta lidí si ani nedokáže představit to co obnáší se autu takhle věnovat, myslím si že jsem na něm udělal kus práce, to samé myslím, že udělal i kopr a přeju mu pevné nervy a věřím, že ho jen tak něco nezlomí. tím jsem domluvil.

Jinak bych to nehazel na petra je pravda že na tom udelal kus prace pro ty co nevideli co přivez a co z toho udelal.

Pravda druhá o dost vadách mi petr řek např že brzdy nejsou 100pro atd... Jinak vady na vzheldu jsou asi ty nejmenší a v cenovy kategorii by se lepší težko hledalo :)

za třetí kolik za to miza dal kolik do toho vrazil a za kolik to prodal s tim že na tom prodal kalhoty. To že to nikomu nenutil je taky pravda. Oběvilo se tu i cena 40 000Kč jinak jde na dili no a mě bylo auta lito a s ohledem na cenu a vady o kterejch mi Petr řek jsem to vzal s tim že se to da postupem času do kupy.

Bohužel se však obevili vady který se dali očekavat (rozvody co dal ten před petrem a udal to na h... ) zminovane brzdy častečne opraveno (připraveny brembo max na předek )

Ale při vymene kotouču se obevila koroze o který petr težko mohl vedet když jsem si všim jen malinko odlouplý barvy na vyztuze a po odloubani jsem teprv obevil diru takže o tom petr nevedel.

Timto bych rad ukončil kapitolu kdo za to muže :D a dal se tedy venoval S16 neni to auto na odpis a kdyby se našel nekdo kdo by do ni naky penize přidal ješte by posloužilo (nejspíš to zbyde teda na me :D)

[upravil dne 14.11.2012 21:42 od kopr]

Odesláno

Kazdej ma jine priority.. nekdo rad renovuje srot.. nekdo radeji jezdi.. nemyslim si ze se porad v dnesni dobe neda sehnat S16ka v dobrem stavu proto jsem to bral od Mizy jako nadsence co se snazi ze stareho udelat nove pro svoji zabavu (osobne bych na to nemel a nikdy bych se do toho nepustil) .. to ze na tom nechal spoustu casu a penez to mu rozhodne neupiram a myslim si ze nikdo tady.. ale kdyz pak clovek vidaval na foru prispevky ze se tam porad neco se*e a ze na to neni cas ani penize pak sem prestaval chapat smysl tohodle snazeni a nakonec i prodeje nekomu dalsimu ktery skoncil v tuhle chvili obdobne.. takze to urcite z me strany neni zadny utok a jeste jednou Koprovi preju pevne nervy a hlavne spravnou volbu co dal a je mi jasny ze to rozhodne neni lehky rozhodovani..

PS: A Mizo ta reakce ze pulka lidi jezdi ve vomlacenejch pekacich je v tomhle pripade trochu zvlastni :myslim

Odesláno

Ale v tom Radim neni daleko od pravdy.. jinak by se to auto uz dvakrat nenabizelo k prodeji ze to stoji moc penez a casu.. i pres to jak ses tomu venoval.. vim ze je to uz stary auto ale to na faktu bohuzel nic nemeni.. ja a verim ze par dalsich lidi co ma tady S16ku/Gti-6ku vpodstate jen meni provozni veci a jezdi takze to nebude S16kou ale tim ze to bylo moc velky sousto na renovaci a predchozi majitele ji proste dojezdili nebo se o ni nestarali.. a souhlas s tim ze jezdi dost aut ktery by mely resit vic techniku nez samolepky..

Odesláno

Je velká škoda, že tohle auto už je opět k prodeji. Auto jsem měl možnost vidět minulý rok na Konopáči a moc se mi líbilo. Auto je udělané z totálního šrotu, až k něčemu za co se majitel nemusí na první pohled vůbec stydět. Je pravda, že při bližšim prozkoumání je na autě kupa vad, vadiček a nedostatků, ale stále je to dobré auto. Určitě je to velké sousto vzít si na krk totální hujnu a udělat z ní auto je to npor na čas a hlavně ty zmíněné finance. Sám jsem si vzal na krk Xsarku VTS 2.0 16V 120kw. Při koupi to byla hujna po bouračce. Po dvouletém vlastnění jsem na ni udělal mraky věcí a vim co to vše stálo a ještě bude stát a toho času na ni. Jen že mě auta fakt bavěj a na xsarku dneska nedám dopustit. Nikdy se mi nestalo aby mě někde nechala. Bohužel od minulého majitele je v háji motor a ten se bude ještě řešit výměnou za nějaký zdravý kousek, ale to už odbočuju. Myslim si, že když se člověk jednou rozhodne pro variantu koupě starého vozu a tak nějak svépomocí si z něho udělat auto za které se nebude stydět, musí s tímto vším počítat a vytrvat. Nevím zda to dobře chápu, ale pokud se ti momentálně jedná jen o jednu prohnilou díru v podlaze, zpusobenou podle všeho bouchnutím o zem, tak to neřeš dej depozit a z jara ji vyvař řádně ošetři a jezdi dál. Máš tím pádem jistotu že zbytek auta je v pořádku. (I když by mě zajímelo jak Míza opravil ten bouraný práh za pravým kolem.)

No držim ti palce v dalším řešení problémů či případnym prodeji, i když předem říkám, že to prodáš za hodně směšnou cenu a nakonec budeš litovat :-).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...