Paulie406 Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Doufám,že nevadí, že chci poradit s Citroenem:) Před 14 dny jsem koupil Xsaru 1,9TD a byl jsem strašně unešený jak je krásně pohodlná oproti Mondeu, zároveň auto kolem 100 nějak netáhne. Aby jste rozumněli když jsem s ní odjížděl domů , tak jsem s ní jel vklídku do 90ti abych se s ní seznámil,přes týden jsem jezdil akorát z práce 5km a to samé z práce, takže kvůli nezahřátému motoru jsem jí nechtěl dávat \"kotel\".Minulý týden jsem jel do HK, je to od nás cca 30km a když se auto zahřálo, tak jsem zkusil co to dovede,auto se vůbec nechtělo zrychlovat(od těch 80ti,jinak do 80 mi to příjde v pohodě), tam kde jsem s Mondeem(1,8TD 66kw) udělal 180km/h , Sárina nejela víc jak 140km/h . Přitom auto nehulí a spotřeba je taky dobrá (5,4l na couračkách),KAT je pryč.Filtry jsem vyměnil. Tak jsem jel k mechanikovi k nám do vesnice,který opravuje převážně Peugeoty a Francouze vůbec.Řekl jsem mu co a jak , tak prohmatal hadice kvuli tlaku a turbo je prý v pohodě.Potom to jel projet a prej to jede jako obyčejnej diesel bez turba. Je tam někde u čerpadla prý špatnej nějakej \"hřebínek\", kterej nepouští do auta tolik nafty (aspon co jsem pochopil z jeho slov) a proto to tolik nejede a nežere ,ale motoru to prý nevadí, takže s tím jezdit můžu. Já blbec se ho zapomněl zeptat, co mám přesně shánět, jel ted na 14 dní do Chorvatska a docela bych to rád co nejdříve sehnal. Poradíte mi co to je ? Setkal se s tím už někdo ? Nemá někdo z okolí Královehradecka autodiagnostiku ? Díky Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 no u me pomohlo kdyz auto tolik netahlo pridat trosku nafty na cerpadle a hned jak to zacalo tahat :-) Citovat
DanculD Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 No a preco si mu to rovno nenechal opravit? Citovat
Michal.x Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 na čerpadle zezhora je taková doza do které vede hadice z IC a když začne turbo dávat tlak tak přez tu dozu na čerpadle to má přidat na dávce paliva a zahulit černě jak tam vlítne nafta butto bude prasklá ta membrána lze to zjistit tak že vypojíš hadičku na IC a foukneš pousou nesmí to jít profouknou max jak když foukneš do flašky a druhá možnot poškozenej mchanizmus uvnitř čerpadla co převádí pohyb od membrány do dávky paliva Citovat
Michal.x Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 jinak máme tento motor v peugeot partner přestavba .. a v poho to jede 180 Citovat
Paulie406 Odesláno 29. červenec 2012 Autor Odesláno 29. červenec 2012 306-Kubik-S16 : - to zní docela pravdě podobně, protože auto ani nehulí nic.Jak tomu přidám na naftě ? DanculD : Protože s tím potřebuju teď jezdit do práce , ale poslední týden v srpnu auto potřebovat nebudu , tak mu ho tam dám kdyžtak Michal.x : Díky, zítra to s tím foukáním vyzkouším;) Dá se ta membrána kdyžtak samostatně vyměnit, nebo celý jiný čerpadlo ? u tý druhý možnosti se vyměny čerpadla asi nevyhnu Citovat
Michal.x Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 každej díl do toho čerpadla se dá koupit a šikovnej člověk to opraví přimo na motoru na čerpadle ničim nepřidávej tak jak to je by to mělo ject a táhnout tim že přidáš šroubem si zvedneš spotřebu a neopravíš problém Citovat
Michal.x Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 max se můžeš podivat jest ise do toho někdo nehrabal ty šrouby na tý hlavě čerpadla by měli bejt zakáplý barbou jestli tam bude vidět že s tim někdo něco dělal tak to bych se do toho nepustil a dal jiný čerpadlo .. nikdy nevíš co v tom čerpadle někdo udělal ... ale myslim si že bude ruplá ta mebrána .... ono totiž častou odejde uvnitř ooktoužek a teče tam nafta a ta naleptá tu membránu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.