miko-art Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Zdravím vás, včera som sa vrátil z Talianska (spolu 1900 km). Tam šlo auto na 100%. Naspäť som stvrdol v kolóne (išli sme 2 hodiny a prešli sme 10km!) vtedy som auto prehrial, ručička mi stúpla až do červeného, pomohlo pustiť kúrenie. Odvdedy mi motor neťahá, ale pripadá mi to ako nejaké protivenstvo od BSI. Lebo keď odpojím baterku a znovu pripnem, tak cca 1 hodinu mi to ide úplne normálne, výkon je silný ako predtým. Po hodine jazdy ma to zase obmedzí. Na displeji však nie je žiadna hláška. Poraďte mi prosím, čo s tým. (termostat bude asi treba po prehriatí tak či tak vymeniť, že?) Citovat
Y2K Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 no mne pri podobnej jazde odisli vetraky chladica ale na vykon to nemalo ziadny vplyv, u teba mozno aj cidlo teploty, to by to vysvetlovalo...mozno Citovat
Budhas Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Leda na dia. jestli tam neháže nějaká přechodná závada, dia ti poví víc. Citovat
Key-Six Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Zdravím, pripájam sa, presne ten istý problém mám aj ja niekoľko dní. Keď auto ráno naštartujem, ťahá normálne, akonáhle sa však motor zohreje, výkon je preč. Teraz keď niekde dlhšie stojím s pusteným motorom, tak teplota začne stúpať až do červeného pola. Na počítači nezobrazuje žiadne chyby ani upozornenia. Jediné upozornenie zobrazí až keď je teplota v červenom poli, asi v takomto znení: \'Engine Temperature Too High\'. Tiež by ma veľmi zaujímalo v čom môže byť problém. Citovat
Y2K Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 sahara ide? co cidlo teploty? ale zas a znova...chce to diag najskor trapatony ohodnotil 1 Citovat
jofo Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Prehrialo sa ti to lebo ti nejdu vetraky podobne ako Y2K. Pri priehriati ti to padne do nudzoveho rezimu a po ochladnuti by sa to malo vratit nazad. Nevidim dovod na menenie termostatu pri priehriati. Ten sa meni vtedy ak auto sa nechce zohriat, alebo sa prehrieva neustale. Treba ist na diagnostiku kde vycitaju zavady a kuknu ci tam nie je nieco ine. na tvojom mieste by som si skontroloval vodu v chladeni ci tam nie je olej a olej ci tam nie je voda. Cidlo teploty bude ok ked mu to ukazovalo na budikoch. Citovat
Key-Six Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Ďakujem za odpovede, voda je čistá, olej tiež, čiže podľa všetkého to budú vetráky - skúsim zistiť, či ich zopína. Ak áno, tak dia je istá. Citovat
miko-art Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 a ako si zistil, že voda je čistá a olej? Citovat
Key-Six Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Stopy oleja by mali byť viditeľné, keď otvoríš uzáver na dolievanie vody do chladiča, keďže olej \'pláva\' na hladine vody a na spodku mierky oleja by malo byť vidno stopy vody. Možno sa však mýlim, idem na to len logikou, nie praxou Citovat
miko-art Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 tak asi aj u mňa to bude nefuknčná vrtuľa pred chladičom, idem na DIA .. Citovat
jofo Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Hosani ja ju idem menit tiez na bududci pondelok. 424 euro nova plus robota. A dufam ze dostanem este 30 percent dole kedze moje auticko je 7 rokov stare. Citovat
Y2K Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 ale ty nemas taku istu ako ja ? ci? Citovat
DanculD Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Kua sa tu s tymi vadnymi saharami roztrhlo vrece. Citovat
Key-Six Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Hlasujem za založenie stránky www.peugeot-sahara-club.com Citovat
jofo Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Y2K podla service boxu uplne tu istu. Len ja mam jednu a ty dve. Citovat
Y2K Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 hmmm...fajn poznatok staci zohnat dve take tvoje naburane a je to Citovat
jofo Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Na vrakacoch to maju za cca 70-100 euro, ale ako dlho vydrzi tak to teda neviem. Vacsina 607 je naburana z predu a tam je otazka ci si to neodniesly aj vrtule. Buracky zo zadu sa vacsinou oplati opravovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.