Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás,

včera som sa vrátil z Talianska (spolu 1900 km). Tam šlo auto na 100%. Naspäť som stvrdol v kolóne (išli sme 2 hodiny a prešli sme 10km!) vtedy som auto prehrial, ručička mi stúpla až do červeného, pomohlo pustiť kúrenie. Odvdedy mi motor neťahá, ale pripadá mi to ako nejaké protivenstvo od BSI. Lebo keď odpojím baterku a znovu pripnem, tak cca 1 hodinu mi to ide úplne normálne, výkon je silný ako predtým. Po hodine jazdy ma to zase obmedzí. Na displeji však nie je žiadna hláška. Poraďte mi prosím, čo s tým. (termostat bude asi treba po prehriatí tak či tak vymeniť, že?)

Odesláno

no mne pri podobnej jazde odisli vetraky chladica ;)

ale na vykon to nemalo ziadny vplyv, u teba mozno aj cidlo teploty, to by to vysvetlovalo...mozno

Odesláno

Zdravím, pripájam sa, presne ten istý problém mám aj ja niekoľko dní. Keď auto ráno naštartujem, ťahá normálne, akonáhle sa však motor zohreje, výkon je preč. Teraz keď niekde dlhšie stojím s pusteným motorom, tak teplota začne stúpať až do červeného pola. Na počítači nezobrazuje žiadne chyby ani upozornenia. Jediné upozornenie zobrazí až keď je teplota v červenom poli, asi v takomto znení: \'Engine Temperature Too High\'. Tiež by ma veľmi zaujímalo v čom môže byť problém.

Odesláno

Prehrialo sa ti to lebo ti nejdu vetraky podobne ako Y2K. Pri priehriati ti to padne do nudzoveho rezimu a po ochladnuti by sa to malo vratit nazad. Nevidim dovod na menenie termostatu pri priehriati. Ten sa meni vtedy ak auto sa nechce zohriat, alebo sa prehrieva neustale. Treba ist na diagnostiku kde vycitaju zavady a kuknu ci tam nie je nieco ine. na tvojom mieste by som si skontroloval vodu v chladeni ci tam nie je olej a olej ci tam nie je voda.

Cidlo teploty bude ok ked mu to ukazovalo na budikoch.

Odesláno

Stopy oleja by mali byť viditeľné, keď otvoríš uzáver na dolievanie vody do chladiča, keďže olej \'pláva\' na hladine vody a na spodku mierky oleja by malo byť vidno stopy vody. Možno sa však mýlim, idem na to len logikou, nie praxou :)

Odesláno

Hosani ja ju idem menit tiez na bududci pondelok. 424 euro nova plus robota. A dufam ze dostanem este 30 percent dole kedze moje auticko je 7 rokov stare.

Odesláno

Na vrakacoch to maju za cca 70-100 euro, ale ako dlho vydrzi tak to teda neviem. Vacsina 607 je naburana z predu a tam je otazka ci si to neodniesly aj vrtule. Buracky zo zadu sa vacsinou oplati opravovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...