Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

máš dvě cesty jak to může jet líp

a)zvedej výkon

b)snižuj váhu

kopec: věr tomu že pokud to bude člověk kterej má V6 v ruce, tak se čapneš na prvních 100metrech pak tě čekaj jeho koncový lampy:D:)

Odesláno
Nebo pořídím V6 a je vystaráno.

V6 je SLABA :( kdyz uz tak neco poradnyho... otazkou zustava co poradnyho se da koupit za prijatelnej peniz :myslim

[upravil dne 6/8/12 10:36 od f3Rd@]

Odesláno

Jedna paní povídala?? Já znám x lidí co nadávají na pugy a taky nepíšu, že je to francouzká ******, protože to lidi říkají...

Apropo já vlastnil 3alfy a byly to výborný vozy a hlavně měli svoje kouzlo :)

Odesláno

Pokud člověk nemá s auty osobní zkušenost, tak jak může říkat, že je to sr***? Nikdy nevíš, jak se k tomu ten člověk co ti to říká chová...tyto komenty typu : Kamarád říkal...to fakt miluju jako. :grr

Odesláno

Myslím že zrovna majtelia francúzskych a talianskych áut sú tí, ktorým nadávajú majtelia \"normálnych\" áut. Poznám pár takých ktorý si snáď každý večer opakujú modlitbu VW náš, ktorý si na nebesiach, oroduj za nás...

Toto sa teraz netýka reálnych (ne)kvalít áut ale mentality ľudí...

Odesláno

Mě je to jedno :D:papa Inu já koncern VW moc nemusím, jsou to tuctová auta - na každém rohu potkám minimálně 3 Octavie, už jen z toho důvodu jsem zavrhl Octavii :D Tím ovšem nechci, říct, že je to špatný auto...Nejvíc mě dostávaj rádoby závodníci s HaŤaPkama :D když jedou z kopce, tak se mi lepí na prdel...přijde kopec, dám za 4 a Páááápáááá :D Což už platí i na většinu Octavií. :aut Fakt sranda s těmadle závodníčkama :)

Odesláno

Ja presne vedel jak to dopadne.

Zacne se nekdo vyptavat na zvednuti vykonu u HDI a kecalci skonci bud u kecu nebo koncernu VW.......pripadne Italu.

:aut:aut:aut:aut:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...