Guest luke20 Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Bohužel nepřeměřil.. nebylo čím:) Ale auto už potřebuji,tak snad to všechno bude OK. Každopádně ještě jsem jí nikam nevyhodil.. Tak snad to zase neklekne..nějak mě nejde do hlavy ty starty. Citovat
ivanh Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Ak ti tiekla stara baterka tak ti odporucam dobre ocistit a neutralizovat miesto kde baterka bola. Kyselina je svina a ked nechces mat problemy s rozozratou karoseriou tak to sprav cim skor. Citovat
Edison Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 Otázkou ještě je, proč baterka praskla. I tím bych se zabýval. Aby to nebyl důsledek většího problému. Citovat
Guest luke20 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Tak v autě se to naštěstí nerozlilo,všiml jsem si toho až když jsem pak baterii naklonil a četl si štítek,tak to z toho vyteklo. Příští týden si změřím napětí při nastartování atd,jestli to třeba neprasklo kvůli něčemu jinému. Citovat
Edison Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 To teda byl prakticky prázdnej článek? To by ukazovalo na vyvaření, jestli to nevyteklo dříve, tedy na přebíjení... [upravil dne 5.8.2012 12:33 od Edison] Citovat
koblih69 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Taky si myslím, že to přebíjí... ve stavu kdy se dá obyč. měřák pro orientační použití koupit za 100,- a každej druhej soused ho má doma tomu postupu moc nerozumím Citovat
Edison Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Přesně tak... Kdybych neměl, okamžitě bych to řešil nákupem. O extra přesnost nejde, ale strach o novou baterku bych měl... Takový vyvaření, nebo jinej průšvih to je s přebíjením hned... A přebíjení... mě napadá 1. regulátor, 2. proražená dioda... By tam mohlo docházet k tomu, že jedna půlvlna jedné fáze půjde durch v opačné polaritě. Pak by mohlo dojít k přepólování článku (nejslabší to odskáče), problémy s elektronikou, která nemá diodu v protivce (to může být taky jen něco)... Citovat
Guest luke20 Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Dal jsem to známému do servisu,naměřené hodnoty jsou v normě. Takže asi praskla stářím..byla to nějaká Italská baterie MIDAC 55Ah. Koupil jsem VARTU 63Ah startovací proud 610 A.A funguje to už jak má. Jen mě začala zlobit ruční brzda..moc nebrzdí a po zatáhnutí mě pak dva dny piští zadní kola,v průběhu jízdy i bez brzdění. Tak to budu muset dát do kupy,k tomu mě zadní levé kolo moc zahřívá a smrdí.Takže se na to musím podívat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.