Guest luke20 Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Tak to taky nepomohlo...jen při odemčení dveří se opět rozsvítí podsvícení tachometru a display klimatizace. Citovat
Edison Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 No... těch koster je po voze povícero... Citovat
Guest luke20 Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 No pro dnešek to vzdávám zítra zkusím tu baterku..a uvidím. Jinak díky za rady.. Citovat
Guest luke20 Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Nebo je možné že při tom nepovedeném startování se to mohlo nějak poškodit??? Nějak mě to napadlo..ale zase si nemyslím že by se to nějak tak celý doprasilo kvůli tomu nevím no. Každopádně od té doby co to naposled chytlo.Začalo to bláznit po tom co se normálně vypnulo. [upravil dne 29/7/12 20:31 od luke20] Citovat
Edison Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Jestloi někde něco prohořelo ve svazcích... Tohle hledat.. ti fakt nezávidim... Nepovedenej start by mohl být taky jen důsledek... Je třeba najít příčinu... Citovat
Guest luke20 Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 [upravil dne 29/7/12 21:06 od luke20] Citovat
Guest luke20 Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 [upravil dne 29/7/12 21:06 od luke20] Citovat
Guest luke20 Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 [upravil dne 29/7/12 21:07 od luke20] Citovat
Guest luke20 Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 No já si myslím že to má co dělat s tím startem. Protože to začalo dělat vlastně od té doby co motor jel naposledy. Jak jsem baterii dobyl poprvé nechtělo to pořád chytat..na potřetí to chytlo ale bylo v celku rodeo.Pak tam něco prasklo v první moment jsem myslel že to je řemen..ale na pár vteřin něco zasmrádlo.Motor se pak uklidnil...tak jsem ho vypl normálně. Pak ráno dobitá baterie..ale už blbli ty kontrolky a dneska už svítí co to auto napadne. Já si myslím že to už zlobilo něco delší dobu..kolega má taky 406 jen rok 1997.Když mu padla baterka nenastartoval a když tak normálně.Mě to zdechalo motor se škubal řval chvěl...tak zítra to budu muset pořádně zkontrolovat.Ale vidím že to bude určitě něco horšího než jen vyměnit baterku:// Ono už poslední měsíc mě to dělalo nenápadně takové zvláštní věci.Na trojku nebo na dvojku nad 3000Ot..tak něco vrzalo.Jako by byl přerušovaný zvuk chodu motoru..nebo respektive zátahu..pak to mělo někdy zvuk jako prasklý výfuk,ale nikde nic.Pak to dalo na pár dní týdnů pokoj a momentálně je to tam jde je.Omlouvám se za ty tři blbí příspěvky kousl se mě net a poslal jsem to víckrát. [upravil dne 29/7/12 21:08 od luke20] Citovat
ivanh Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Ta rana a problemy pri starte nemohol sposobit alternator? zaseknuty, zlomeny uhlik vie sposobit skrat. Dioda ked buchne je to tiez rana... Citovat
Guest luke20 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Tak vzhledem k tomu že se mě nedaří si zapujčit jinou baterii,tak mě nezbývá nic jiného než koupit novou. Kterou budu mít v pátek...ale včera večer jsem zkusil jednu věc. A to takovou že jsem vzal druhý klíč,asi to byla jen náhoda. Ale při první poloze mě naskočila normálně baterka i ručička palivoměru...po chvilce začala baterka blikat a lítat rafičky a místo Eco modu naskočil normálně displayi kde blikají hodiny a datum.Který vlastně byl vypnut...což ten Eco mod by měl být vypnutý dle manuálu až po nastartování motoru k čemuž nedošlo. Pak jsem auto nemohl zamknout přes centrál. Zamknul jsem ho přes klíč,ale zamčené byly jen dveře řidiče. Pak jsem to odemknul zamčel znova..ale klíček nešel otočit aby se to zamčelo. Takže jako hlavní bod je ta baterie,ale nějak mě to pořád nejde do hlavy že by se tak normálně vybitá baterie chovala..:/. [upravil dne 1/8/12 19:08 od luke20] Citovat
Guest luke20 Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Opravdu netušíte zhruba co by to mohlo být??..nebo nesetkal se někdo s něčím podobným?? I když mě nic nezbývá ,ale nerad bych koupil novou a ono to nejelo. Ale myslím že běžně by to dělat jen při vybité baterii nemělo. Citovat
Guest luke20 Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Ted jsem byl přeměřit baterku..a neměl jsem u sebe ani klíč.Auto bylo odemčeno.Stačí otevřít dveře u řidiče a svítí tachec a celý panel klimatizace... Citovat
koblih69 Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 To so popisuješ se tu už taky objevilo, pokud se dobře pamatuju tak v BSI byla zateklá voda... nicméně nerozumím úplně tomu jak postupuješ při opravě. Postypy tyu jsem si na 99% jistej, že je to baterkou, tak si půjčím... nemám kde tkají koupím... nic neřeší a jenom ti vytahují peníze u kaes. Je potřeba hledat závadu, postupně a systematicky. Citovat
Guest luke20 Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Hlavní potíž je v tom že nemám moc času kvůli práci..domů se dostanu minimálně kolem osmé večer,nebo i později. No naposledy co jsem s tím jezdil tak to bylo celý den v dešti...takže je to možné.Pak ten jsem s tím nikam nejel a následující den už KO. Citovat
koblih69 Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Tomu rozumím, ale pokud nemáš čas a zkušenosti tak je potřeba si uvědomit, že když to odvezeš do servisu kde vědí co dělají tak to možná bude stát jen zlomek ceny té baterky a budeš mít opravdu vyřešeno. Citovat
Guest luke20 Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Zkušenosti s tímto autem nemám je to moje první závada.. Asi bude lepší nechat to hodit na diagnostiku.. Ale dle všeho co jsem se ted dočetl i třeba u Citroenu tak to vypadá opravdu na to BSI. Jinak pokud tam zatekla voda,tak bych to měl poznat když oddělám dekl kde jsou pojistky uvnitř auta?? Citovat
Guest luke20 Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Tak zítra se rozhodne co tomu tady je. Každopádně dneska jsem odpojil baterku..zkontroloval pojistky pod volantem...všechny OK. Trochu jsem s nima zahýbal očistil..připojil baterku. Zamčel auto..a pár minut počkal. Pak jsem otočil do první polohy skočila baterka jak má...potom ovšem začali lítat ručičky a po vytažení klíčku něco pípat. Trvalo asi 2 vteřiny...pak to přestalo. http://www.youtube.com/watch?v=GQRnbPgqz8w&feature=youtu.be Citovat
Guest luke20 Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Dal jsem tam funkční baterii a vše OK..je při startu opět byla tendence chcípnutí,kolísali otáčky,řvalo to.Z výfuku šel černý dým,potom bílí.Pak auto naskočilo normálně jel jsem to projet. A OK...po třech dvou hodinách jsem to zkusil a OK. Jen mě nejde nějak do hlavy..ty zmatky.Plus k tomu to startování jak se starou tak s novou baterkou. Na staré baterce byla trhlina a tekl z toho elektrolyt. Tak snad to bylo vše jen tím.. Citovat
koblih69 Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Přeměřil jsi aspoň dobíjení nebo jsi to tam jen tat fouknu a když vodejde tak měla smůlu ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.