Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lakování celé palubovky?

Recommended Posts

Odesláno

Čáu,

Potřebuju se zeptat jestli je tady někdo kdo má nalakovanou celou palubovku. Dneska mě to napadlo, že by to nemuselo vypadat špatně, ale nevím jak tu palubovku udělat úplně hladkou... Jestli to vzít normálně šmirglem a brousit a nebo kitem popřípadě laminem... Díky

Odesláno

Styll: podle mě klasika smirek a brousit a brousit(viděl bych to 15tikilo, pak možná dvoulitr) záleží jak to půjde

Stibto: to že se to nelíbí tobě neznamená, že ostatní od toho musíš zrazovat;):)

Odesláno

Bavíme se tvrdém plastu nebo o tom pěnovém používaném na palubky? 1. je bezproblémů, druhý rozhodně nevybrousíš, musíš dát plnič ve větší vrstvě a vybrousit ten. Ale je to nesmysl. Jednak je to zbytečně pracné a jednak to lakování na horní části palubky bude extrémně namáhané od sluníčka a bude mít na té pěně tendenci praskat. Pokud na tom trváš tak přemýšlej o potažení, to je poměrně jednoduchá záležitost a bude mít daleko lepší vlastnosti.

Odesláno

Pokud se ti to líbí, nemám s tím problém ale zapomeň na lakování lesklýma barvama a třeba i bílou apod. Zasvítí sluníčko proti palubce a zblázníš se z toho ;)

Jinak buď to obrousit, vykytovat a nalakovat nebo i tím laminátem se to dá řešit :) Pokud má palubka nějákej hrubší dekor, tak se ti to nepovede 100% vybrousit a osobně bych měl strach z toho, že pokud to nebude úplně hladký, tak to bude dělat bordel...

Odesláno

Mám ten tvrdej plast takže by to teoreticky mělo jít vybrousit popřípadě pak trochu kitu... Ale bojím se toho sluníčka a hlavně pak vysoký teploty v autě aby to nezačalo praskat nebo něco.... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...