Medvěd Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Osobně si myslím, že se tu v posledním měsíci velice přemnožila témata, která mají své místo na chatu - http://www.peugeot-club.com/index.php?co=blabla/login . Co to třeba vyzkoušet tam než tady vytvářet 10ti stránkový elaboráty, které zajímají 5 - 6 aktérů? Citovat
Angelussy Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 pracuje se na skupině na skypu ... teda spíš uvažuje, neboj ... je vidět, že to tu spoustu lidí otravuje a já nechci být součástí něčeho co tu vytáčí polovinu lidí Citovat
h4wk3y Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Me jen zajima, jestli se chce se mnou dneska nekdo stuknout v Praglu, kdyz tam budu.. budete radsi, kdyz si kvuli kazde navsteve Prahy zalozim vlakno v Pripravovanych srazech? A chat je v tomto asi nevyhovujici... A neberte to nijak ve zlem, jen me zajima, jak mam dle Vaseho nazoru tedy svou situaci resit.. a rad se necham poucit.... [upravil dne 26/6/12 11:08 od h4wk3y] Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Medvěd: Ano, chat by byl dobrým řešením, ale mnoho lidí o něm neví, navíc zde na foru prostě nevidím odkaz na kliknutí. Citovat
Medvěd Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Chat je součástí hlavní stránky klubu - bohužel o ní spousta členů ani neví a neznám boha, který by lidi donutil tam chodit. Nicméně si velice dobře pamatuju na dobu, kdy se na chat pravidelně chodilo a tudíž to tam i žilo (stačilo se jen domluvit na nějaký čas) Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Já se přiznám, že o chatu vím, ale nikdy mě při diskutování zde nenapadlo tam jít. Navíc je to o více kliknutích - na hlavní stránku a tam na chat. Kdybych ho tu viděl, ať odkazem, nebo dokonce menším okénkem, kde by skákali příspěvky, když by tam někdo byl, tak bych na něj kliknul ... Citovat
Medvěd Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Me jen zajima, jestli se chce se mnou dneska nekdo stuknout v Praglu, kdyz tam budu.. budete radsi, kdyz si kvuli kazde navsteve Prahy zalozim vlakno v Pripravovanych srazech? Když to nebude každý týden, tak by to bylo asi rozumnější. X krát se tu už objevilo vlákno, že tenhle člobrda jede pozítří támhle do města a bude tam mít čas a rád by s někým poklábosil. Určitě se do takového vlákna podívá víc lidí než do vlákna současného - kolik pražáků si myslíš, že leze do \"pumpapokecu\" a předpokládá, že bys tam inzeroval chuť k setkání s někým jiným, než aktéry několika setkání na pumpě? Citovat
h4wk3y Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Popravde jsem predpokladal jen setkani prave s aktery pumpaakce, jelikoz tam budu jen na skok a byla by to zase a jen pumpaakce ve vecernich hodinach... Jinak az se tam objevim priste aspon v nejakou vhodnejsi(lidskou) dobu, tak to urcite pisnu do Pripravovanych srazu. Citovat
švejk Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 No jo, oni se sejdou na pumpě a tam píšou z mobilu sem na klub a kecají, už nevyužívají svých úst, ale pouze palců jenom s tím rozdílem, že si vidí do tváří ... fakt? nevsim jsem si jedinyho cloveka, co by to takhle delal jedina vyjimka jsem byl snad ja ve veltrusech, kdyz jsem v ty 4 nebo kdy psal, ze sraz jeste probiha Zase sešlost? To si to přesuňte mezi připravované srazy - jako zneužívat sekci pokec pro uspořádání srazu mi nepřijde fér, když ostatní srazy jsou v sekci srazy:xvul neco mi rika, ze by nas hnali, davat pomalu kazdej tejden do pripravovanych srazu, jestli se nahodou narychlo nesejit pak by se to jeste mohlo presouvat do uskutecnenych srazu a nakonec by doslo k totalni degradaci vlakna se srazy nevim proc, ale mit to tady je celkem patricne. Pokud uvedes padny duvod, proc by to melo byt tak, jak ty rikas, domluvime se a zvazime to [upravil dne 26.6.2012 12:50 od švejk] Citovat
agresssor Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Proc mi prijde ze posledni dobou tady kazdemu neco vadi ?? Proste se sesla dobra parta pro kterou neni problem se narychlo sejit, ale tady se hned bere to ze je to spatny a nekoho to otravuje, tak pokud me to nezajima tak to nectu ne ?? Ale hned na to nadavat pardon to je trosku moc nemyslite ??? Jinak je kravina na kazdou seslost delat vlakno v sekci pripravovane srazy, to mi prijde tohle jako lepsi moznost.... A jinak ano resime neco jako skype multichat kde to nnikomu nebude vadit...... Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Proc mi prijde ze posledni dobou tady kazdemu neco vadi ?? Proste se sesla dobra parta pro kterou neni problem se narychlo sejit, ale tady se hned bere to ze je to spatny a nekoho to otravuje, tak pokud me to nezajima tak to nectu ne ?? Ale hned na to nadavat pardon to je trosku moc nemyslite ??? Jinak je kravina na kazdou seslost delat vlakno v sekci pripravovane srazy, to mi prijde tohle jako lepsi moznost.... A jinak ano resime neco jako skype multichat kde to nnikomu nebude vadit...... ted co uz je to v Pokecu by to vadit nemelo aspon ja nemam problem Jinak mi vetsinou trochu vadi \"turbovlakna\" bo to ve vypisu skoro furt vidim nahore a taky to hned ma tri prdele stranek a neda se to cely ani precist .... Citovat
agresssor Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 2stibto: Dejme tomu ze ty ne, ale jak je videt tak pro nekoho ano, pokud je to vlakno zivy tak bude vzdycky nahore.... Jinak snad by nemelo by problem treba jednou za 14 dni par tech stranek umazat aby to bylo prehlednejsi ale hned si stezovat.... Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Kdyz umazes nejaky stranky pokec ztrati souvislosti staci nejaka citace nebo link a je to v hajzlu .... to to radeji proste hned davat do pokecu s tim ze tady nejste/nejsme nijak limitovani ... Ale pro minisrazy na benzinkach bych klidne zalozil strucne specialni vlakno vzdy par dni predtim v Pripravovanych srazech. A doufal ze se z toho zase nestane žvanilov .. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Dobrá, já se omlouvám, a to především za za přispívání na forum, když se sejdete osobně. Je mi fu, jak se budete scházet, já už sem nepáchnu a můžete si tu psát o čem chcete a zvěte se kam chcete. Citovat
Medvěd Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Stibto - souhlasím (i s těma TURBOvláknama) [upravil dne 26/6/2012 15:00 od Medvěd] Citovat
Moby89 Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 A kde bylo tohle vlákno od začátku? v pokecu. Pokud mam minimálně jednou týdně zasírat sekci pripravovane srazy, tak prosim stačí řict. Až se zase nějakej vyhlasi, změním název vlákna na aktualní sraz, ted žádnej naplanovanej není. A stibto: pár dní dopředu? myslíš těch pár hodin? líbí se mi jak přehlednost vlákna vadí lidem který ho nevyužívají a nikdy se toho nezúčastnili(Medvěd, Milan). A ted do me:roker Citovat
agresssor Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Dobrá, já se omlouvám, a to především za za přispívání na forum, když se sejdete osobně. Je mi fu, jak se budete scházet, já už sem nepáchnu a můžete si tu psát o čem chcete a zvěte se kam chcete. Nikdo nerika ze na forum nemas chodit to tady nezaznelo takze nevim proc s tim tady zacinas..... Citovat
h4wk3y Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Nechce se nam tady klapat pusama, proto pisu na forum, abych se doruzumnel s ostatnimi pekelnymi kolegy. Dekujeme.za toto vlakno :-) Citovat
Moby89 Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 pekelní kolegové hlásí příchod:D:D:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.