kolmi Odesláno 30. květen 2014 Autor Odesláno 30. květen 2014 Ještě bez laku a krytek na šrouby... pouze na zkoušku .. Takze zajedu, pak nalakuju a snad bude vše oukejjj ... Citovat
Eon Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 Takze to tam pauje v pohode? To je super, do toho pujdu taky, ty me 266 nic moc. :-) Citovat
John Odesláno 31. květen 2014 Odesláno 31. květen 2014 Eon : z 266 na 302 nevím nevím aby ti to zvládnul brzdový válec a neměl jsi pak moc dlouhý krok pedálu... osobně bych asi z 266 dal 283 nebo sehnal i válec z RC.. kolmi: supr,alespoň že na 206 to jde vpohodě,škoda že na 406 to nejde bez malý úpravy kvůli ET kotouče. Citovat
Eon Odesláno 31. květen 2014 Odesláno 31. květen 2014 Myslim ze Rc bude mit stejny brzdovy valec jako gti. Citovat
John Odesláno 31. květen 2014 Odesláno 31. květen 2014 Eon : pokud ano tak to pak je vpohodě.. ale vím,že u hoodně aut se musel měnit pak i válec když se dělal velký skok z velikosti. Citovat
kolmi Odesláno 31. květen 2014 Autor Odesláno 31. květen 2014 Johne, ten zalis je fakt minimální,no. Tady to šlo bez úprav Jinak eone,pokud teda by si chtěl 283 tak řekni, asi mám nějakýho kupce ale tu na fóru,bych to nechal přednostně. Citovat
Eon Odesláno 31. květen 2014 Odesláno 31. květen 2014 Diky, ale 283 nechci, radeji dam ty 302mm. Myslim, ze brzdovy valec je stejny, tak jsem rad, ze to tam pasuje bez uprav. :-) Edit: Tak jsem se díval, posilovač brzd je úplně stejný. Jdu shánět brzdiče :-D [upravil dne 31/5/14 20:46 od Eon] Citovat
kolmi Odesláno 6. červen 2014 Autor Odesláno 6. červen 2014 Kdo brzdííííí, má za tři ... :cool: Citovat
kolmi Odesláno 7. červen 2014 Autor Odesláno 7. červen 2014 No, takhle ti to řeknu když jsek měl gti, stačily dva, tři kilometry pořádne jízdy a horely. U rc už to nebylo tak lehký ty brzdy spálit, takže kvůli účinnosti ani tolik ne,spíš to vypadá ted líp jako brzdí to líp,to jo, ale aby si to opravdu vyuzil, musíš jet docela ostrou jizdu. Tomu autu stačí bohate 283mm, a konec konců kdyz Bys chtěl, spalil bys i 302ky Citovat
Print Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Moc pěkný :-) mě se ještě upéct 283 nepodařilo :-D jen by to chtělo buď zvýšit zadek nebo snížit předek aby byl předek stejně jako zadek teď mi tam moc nesedí ta mezirka mezi kolem a blatnikem co je v předu. Ty 283 jsou na tom jak ? Kamarad by je možná vzal na jeho 406. Citovat
Spangler Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Moc pekne, zvuk take super (potkal jsem te vcera na dalnici smer Brno, kdyz jsem drtil svych 55 kW). Jsem docela prekvapeny, ze zatmaveni zadnich svetel vypada v realu mnohem lepe nez na fotkach a to jsem zaryty odpurce Citovat
kolmi Odesláno 9. červen 2014 Autor Odesláno 9. červen 2014 print - no hele, ono je to takový prostě všelijaký chtělo by to tak 1cm níž předek, ale uz ted, kdyz se divas na auto z profilu a konkrétně na práh, přední část prahu je mnohem níž, než zadní,kdežto mezera mezi blatnikem a kolem je zase vepředu větší .. když se podíváš na seriovou 206ku, ma mezeru vepredu vzdy vetsi :/ .. auto kdyz jeste vepredu snizim, budu jště víc nakopnutý a ten zadek bude lítat jak na ledě. Nechcou se mi ted moc kupovat nový pružiny na předek, a zase nechci zvedat zadek .. uvidime výš nejdu rozhodně, možná časem předek o kapku níž .) kazdopadne díky za postřeh Spangler - Jo tak to to jsi byl ty ! ja si tě taky všiml - tuším u masarykova okruhu nad Brnem,že ? Jel jsem z příbrami, no No hele světla se mi podařilo zalít krásně, jsou lesklý, jen moc nejdou přes den vidět když do nich praží slunko (jak směrovky, tak klasicky osvětlení) ale ve srovnání jak to bylo v serii, ta horní část šla, ale ta spodní nebyla červená, ale spíš \"růžová\" .. Jinak teda červená na 206-ce je krasná, v kombinaci se foliemi na oknech super jinak teda dávám foto světel bez zatmavění - na fotce nevypadaj tolik kýčovitě jako ve skutečnosti vypadaly a abych napsal spotřebu (Brno-přibram-Brno),která mě potěšila když nemám KAT, středovej tlumič a jel jsem na 17\" průměrnou rychlosti po dalnici 120-140 (občas i víc) byla 7,3l/100km :o ++ Dnes proběhla výměna horního uložení - značka KYB (kayaba) .. při otačení volantem to lehce zadrhávalo - vyřešeno ale když jedu a projedu dírou, slyším mírné cvaknutí (čvachtnutí ? ) .. co by to mohlo být, kdyz mam nove ramena, ulozeni ramen, tedy i čepy, uložení příčneho stabu, tyčky stabilizatoru a ted i to uložení tlumiču .. tlumiče? :/ tlumí dobře - auto nehoupe, nic .. jen ten zvuk odkud by mohl jít ? [upravil dne 9/6/14 20:37 od kolmi] [upravil dne 9/6/14 20:37 od kolmi] Citovat
kolmi Odesláno 11. červen 2014 Autor Odesláno 11. červen 2014 no .. ja nevim, neni to kovový zvuk, jak kdyby \"čvachtnuní\" .. prave proto si myslim, ze to bude tlumič,nebo něco .. resp. jsem myslel ze to je to ulozeni a tim to nebylo .. Citovat
Eon Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Dela ti to pri prejezdu nerovnosti? Kola jsou rovne, nebo kdyz zatacis? Pri zatizeni/odlehceni (pod plynem/brzdeni motorem) nebo i na volnobeh? Citovat
Rejty Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 jsem ti rikal ze na dalnici pri konstatní rychlosti do 150 km/h to nežere Citovat
kolmi Odesláno 12. červen 2014 Autor Odesláno 12. červen 2014 Eon - děkuji, tohle mi pomuze no hele, dělá to pri zataceni a najezdu na nerovnost vnitrim kolem do zatacky - pri odlehceni .. to asi nejvic .. a potom kdyz najizdim na na retarder, a i kdyz sjizdim treba oběma kolama zaroven .. :myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.