Fusion Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Poradíte někdo kde se dá získat něco kolem 200MB zadarmo? Potřebuju tam jenom prdnout jeden soubor aby si ho pár lidí mohlo stáhnout. Citovat
Jirkap Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Fusion Poradíte někdo kde se dá získat něco kolem 200MB zadarmo? Potřebuju tam jenom prdnout jeden soubor aby si ho pár lidí mohlo stáhnout. Mohu ti ho poskytnout Citovat
Kurt Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Fusion Poradíte někdo kde se dá získat něco kolem 200MB zadarmo? Potřebuju tam jenom prdnout jeden soubor aby si ho pár lidí mohlo stáhnout. Možností je víc - já mám registrovanou doménu a hosting u Pipni, který dávají tuším 1GB zdarma. Ale je nutné převést doménu k nim:( Tuším, že bez téhle povinnosti by měl být www.freewebtown.com , další možnosti jsou tady Citovat
Fusion Odesláno 30. květen 2005 Autor Odesláno 30. květen 2005 to mají nějaký pomalý... Jirkap: kam by se to dalo k tobě hodit? Citovat
Jirkap Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem Fusion to mají nějaký pomalý... Jirkap: kam by se to dalo k tobě hodit? Mám vlastní doménu takže na ní.... je tam ještě asi 500MB volného prostoru... kdyžtak napiš na icq 176522919 Citovat
Jirkap Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem Kurt Napsán autorem Fusion Poradíte někdo kde se dá získat něco kolem 200MB zadarmo? Potřebuju tam jenom prdnout jeden soubor aby si ho pár lidí mohlo stáhnout. Možností je víc - já mám registrovanou doménu a hosting u Pipni, který dávají tuším 1GB zdarma. Ale je nutné převést doménu k nim:( Tuším, že bez téhle povinnosti by měl být www.freewebtown.com , další možnosti jsou tady Pipni dává jen 500MB zdarma 1GB je když platíš 100kč/měsíčně Citovat
Tornado Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Covece dival jsem se ted na to pipni.cz a ten FREE program je sice zdarma, ale chteji myslim nejaky penize za registraci?! Napr za domenu .cz tu chteji 842Kc za obdobi 1rok!!! Citovat
Jirkap Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem Tornado Covece dival jsem se ted na to pipni.cz a ten FREE program je sice zdarma, ale chteji myslim nejaky penize za registraci?! Napr za domenu .cz tu chteji 842Kc za obdobi 1rok!!! No jasně, to máš pravdu ale to je registrace doménu u www.nic.cz a pak máš xxx.cz. Pipni neděla yyy.xxx.cz )) to dělá jen webzdarma atd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.