Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako kolegové, když je něco v telce nebo na internetu, rád se podívám a počtu si něco... Ale tím můj zájem končí :) Mám kamaráda, kterej se o tohle zajímá a studuje tyhle záhady údajně spojený s UFO ... Je to zajímavej koníček :)

Odesláno

Po nociach namiesto spania tiez par veci prectu, ale kruhy v obili ma moc netrapi,skorej pristatie na mesiaci, mimozemstania v cine a podobne, ktore malokedy boli v mediach a velmi tazko o tom najst aj na internete ;)

Odesláno

FrantaCV-ked sme pri svetlach, pred par dnami som v noci siel domov, videl som nieco, urcite to nebol oblak, ani lod, dost nizko nad zemou,svietilo,pohynalo sa pomerne pomaly a intenzitu svetla sa menila... uprimne neviem co to bolo, prenasledoval som to... ale pak mi to zmyzlo...

Odesláno

Je tam par veci co si nikto nevie vysvetlit. V niektorych dokumentoch je vidite stare obrazy kde su zobrazene UFa atd. Niekde v spanielsku je nejakak katedrala postavena par 1000 rokov dozadu a jedna figurka vytesana z kamena je postavicka astronauta. A je koooopec takych....

Uvidime co bude dalej po 21/12/2012:D

Odesláno

O kruhoch v obili robil syn v skole projekt. niektore su neuveritelne . O podobnych veciach trochu pise Erich von Däniken. Fakt zaujimave veci. Dufam ze som to meno neskomolil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...