FrantaCV Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 Ahoj všichni. Najde se tu někdo \"Ujetý\" stejným směrem jako já? Citovat
c.WO.k Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 sem tam se taky o to zajímám, spíš by mě zajímalo co na tom je pravdy Citovat
Přema Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 Když je o tom něco v telce...rád se podívám... Citovat
Tom_206 Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 Jako kolegové, když je něco v telce nebo na internetu, rád se podívám a počtu si něco... Ale tím můj zájem končí Mám kamaráda, kterej se o tohle zajímá a studuje tyhle záhady údajně spojený s UFO ... Je to zajímavej koníček Citovat
FrantaCV Odesláno 21. červenec 2012 Autor Odesláno 21. červenec 2012 Tady je jeden odkaz. http://www.youtube.com/watch?v=79ANVpZeIZo&list=PL9DB1BA5F9230CEC2&index=40&feature=plpp_video Tohle běželo i v naší TV. Po spuštění je možné si na pravé straně vybrat i další v originálu, s titulky i s CZ dabingem. Docela mne zaujalo i téma \"Přistání na měsíci\". Citovat
crazybiker Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 Po nociach namiesto spania tiez par veci prectu, ale kruhy v obili ma moc netrapi,skorej pristatie na mesiaci, mimozemstania v cine a podobne, ktore malokedy boli v mediach a velmi tazko o tom najst aj na internete Citovat
FrantaCV Odesláno 21. červenec 2012 Autor Odesláno 21. červenec 2012 V tomto dkumentu http://www.youtube.com/watch?v=l3G5e6O5QsY&feature=related se mluví o nějakých světelných koulích právě v souvislosti s kruhy. Něco podobného jsem viděl na vlastní oči asi před rokem. Pravda, žádné kruhy ani jiné anomálie se tady neobjevily - ale vypadalo to hodně děsivě. Citovat
maturantka Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 kruhy v obilí jsem ještě neviděla, ale znám pár lidí, kteří je jednou udělali :-) druhý den u toho byla televize a proutkaři a prý tam naměřili spoustu mimozemské energie :-) Citovat
VincentCZE Odesláno 21. červenec 2012 Odesláno 21. červenec 2012 Kruhy v obilý, ujetý a stejně jako já.... Připomělo mi to jednu věc. zarazena rychlost \"R\", plný rejd, a plyn na podlaze (kdyz uz neni zadokolka) Kruhy jako kruhy =) Citovat
Honza z Nera Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 . . . kruhy, že bych se na nich mohl houpat mám často pod očima . . . Citovat
crazybiker Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 FrantaCV-ked sme pri svetlach, pred par dnami som v noci siel domov, videl som nieco, urcite to nebol oblak, ani lod, dost nizko nad zemou,svietilo,pohynalo sa pomerne pomaly a intenzitu svetla sa menila... uprimne neviem co to bolo, prenasledoval som to... ale pak mi to zmyzlo... Citovat
jofo Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 Je tam par veci co si nikto nevie vysvetlit. V niektorych dokumentoch je vidite stare obrazy kde su zobrazene UFa atd. Niekde v spanielsku je nejakak katedrala postavena par 1000 rokov dozadu a jedna figurka vytesana z kamena je postavicka astronauta. A je koooopec takych.... Uvidime co bude dalej po 21/12/2012:D Citovat
FrantaCV Odesláno 23. červenec 2012 Autor Odesláno 23. červenec 2012 To jofo: Patrně jsi měl na mysli tohle: Španělsko - SALAMANCA - postaveno r. 1102 Citovat
dusan2 Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 O kruhoch v obili robil syn v skole projekt. niektore su neuveritelne . O podobnych veciach trochu pise Erich von Däniken. Fakt zaujimave veci. Dufam ze som to meno neskomolil. Citovat
Cinicman Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 No iste... už to nehulte... \"Obraz astronauta bol začlenený do kamenných reliéfov Villamayor na dvere chrámu Ramos Salamanke v roku 1992\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.