Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gabriel 3O7 -Dacia Duster 1.6SCe 4x4 Prestige(nástupce 307 je doma)

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Sorery ze ti sem vkladam moje auto ale tady je fotka jak je to zkraceny, muzu udelat i foto jak je to sundany jak je to cca zkraceny: Myslim ze takhle je to lepsi, stejne okolo mlhovek nejsou zadny mrizky

post-3713-0-54783400-1445707454_thumb.jp

post-3713-0-27459200-1445707461_thumb.jp

Odesláno (upraveno)

děkuji za foto. . .  nevadí,že to je tady a ne ve vlákně o krytu

edit: asi bych to říznul nějak "dokulata"

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Mám stejný vozítko, které jsem koupil nové v roce 2007. Dívám se že to zadní sklo - samo se rozlítlo nebo s dopomocí. Mě se totiž rozlítlo samo, kdy jsem měl auto zaparkované ve firmě, kde jsem dělal, přímo před oknem kanceláře. Mám pocit jestli to nebude "nemoc" těchto vozítek. Ona pak výměna vyjde asi na 12 tisíc.

post-40306-0-17723400-1446106141_thumb.j

Odesláno (upraveno)

to nepotěší :( výměna mě vyšla v Peugeotu tuším něco kolem 8.000-faktury jsou v autě v "šanonu" s manuálem od auta-můžu se podívat když nezapomenu

edit: tady je napsaná cena http://www.peugeot-club.com/topic/61508-nejaky-blbec-se-asi-nudil-tak-uz-mam-auto-doma/page-2#entry928156    nemusím do auta ;)

Odesláno

Dnes jsem viděl u nás v Žamberku stát červenou po face a místo zadního okna igelit. :D Kámošovi ruplo cca před půl rokem v noci v garáži. Takže asi nějaká výrobní nedokonalost. :myslim

Odesláno (upraveno)

tak nakonec zvítězila tahle varianta

http://tuning.autodoplnky.cz/denni-sviceni-osram/led-svetlomety-pro-denni-sviceni-vcetne-mlhovek-os-s543544527/?h=1 i díky jednomu členovi (děkuji za fotky) . . .  někdy koncem týdne objednávám

d5ea42as-960.jpg

Odesláno

no ne jen hezčí ale za šera ti s denním svícením nejsou ze zadu moc vidět - já bych byl pro aby NĚJAK svítili v předu ale i vzadu , stačili by i LEDky

Odesláno

tak dnes objednáno :papa;) svítit to bude tak jak má-jenom předek LEDky . . . teď už jenom sehnat garáž kde to budu dělat,když dorazí světla  :( abych to nemusel dělat na parkovišti(aby nezačalo pršet když sundám nárazník)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...