Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar lidi, mám asi dost kuriozní problém. Když dojedu do Prahy, kousek před Prahou se začne sekat rt4 a pořád se restartuje prostě pořád(ať mám zaplou nav. či ne). Odjedu z Prahy a vše je Ok. Sekne se i když dám \"pohybovat se po mapě\" a najedu na Prahu a i když jsem zrovna v Táboře, opět se sekne a restartuje. Mám nové mapy, nový upgrade a používám vše v angličtině...ta wtf???Díky za případnou pomoc...Klidně i zaplatím...

Odesláno

No ja bych neco napsal................

Ti asi neni souzene se k Praze co by jen priblizit.

Ale zkus si prehrat soft a aktualizovat mapy.

[upravil dne 20/7/12 17:57 od straki007]

Odesláno

No to už jsem právě zkusil, dneska jsem aktualizoval (nevim na jakou verzi, ale stáhl jsem ji z mapama 2011/2012) Napadlo mě, zda by to nemohlo být tím, že v seznamu používaných map je Evropa 2006/07 (původní) i 2011/12 (tu co jsem doinstaloval) Jestli se to nepere...Ale v jiných (i hlavních) městech to nědělá.... Asi je pro mě fakt zapovězená....Ono kdyby se to jen vyplo, tak ať, ale ono se to furt zapíná/vypíná...A ono při hodinové cestě Prahou fakt vopruz...

Odesláno

Jo jasný, ale neni. Protože třeba dneska jak jsem aktualizoval sw(doma-kousek od Tabora), tak jsem po aktualizaci najel do mapy, přesunul se v mapě ku Praze a zas se to seklo... a třeba po cestě do Budapeště to neudělalo ani jednou...

Odesláno

Nová mapa automaticky prepíše tú starú,to by znamenalo že nemáš všetky mapy aktualizované,alebo tam máš napr.South europe 2006 a aj South europe 2012?

Odesláno

Pro mapy 2012 je nutné mít sw min 8.0

Stare mapy se automaticky prepisuji novými a není mozné si vybrat starou verzi toho samého .

Je nutné při update instalovat mapu Francie nebo Německa , obsahují komplet basemap Evropy .

Pokud toto vse máš tak máš vadné mapy nebo odchází HDD

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...