Guest StibTo Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Scratchi nikdo Te prece nenuti se toho ucastnit ...
Vvitty Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 kdyz dojedete pozitři na džban tak se možna i dovite přesne místo Proc mozna na Dzbane, a ne rovnou tady? Predpokladam, ze minimalne presne misto a organizatorsky team je znam. [upravil dne 3.10.12 09:35 od Vvitty]
Pe.Tr Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Tak zname alè chcem to vse vybalit najednou a dnes se otom budem dohadovatia domlouvati na dzbane .teda zitra.
Guest Scratch Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Scratchi nikdo Te prece nenuti se toho ucastnit ... Vazeny Stibtaku, zimni klouzani pro me proste znamena neco jineho, nez sraz v Praze, asi tak. A ver, ze kdybych nemel tenkrat honicku - nemocnice, operace, dovolena - tak by bylo zimni klouzani opet nekde v okoli Pece nebo Medvedina, ale nestihlo se to. Ucastnit jsem se chtel, ale proste zimni klouzani do prahy podle me nepatri.. Druha vec je ta, ze jsem rad, ze se aspon nekdo ujmul te organizace, aby nejaky byl. Sam jsem organizoval pomerne uspesny sraz a vim, ze staci jeden clovek na hlidani ekonomiky a jeden, ktery je treba v miste a domluvi podminky na ubytko. Proto nechapu, proc se toho nekdo neujme
Guest StibTo Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Scratchi nikdo Te prece nenuti se toho ucastnit ... Vazeny Stibtaku, zimni klouzani pro me proste znamena neco jineho, nez sraz v Praze, asi tak. A ver, ze kdybych nemel tenkrat honicku - nemocnice, operace, dovolena - tak by bylo zimni klouzani opet nekde v okoli Pece nebo Medvedina, ale nestihlo se to. Ucastnit jsem se chtel, ale proste zimni klouzani do prahy podle me nepatri.. Druha vec je ta, ze jsem rad, ze se aspon nekdo ujmul te organizace, aby nejaky byl. Sam jsem organizoval pomerne uspesny sraz a vim, ze staci jeden clovek na hlidani ekonomiky a jeden, ktery je treba v miste a domluvi podminky na ubytko. Proto nechapu, proc se toho nekdo neujme Ja budu rad pokud se zimniho srazu zucastni i nekdo dalsi, kdyz ty uz mas asi prazskych srazu pokrk A propo moc pekny prispevek o stranku nazpet o tom ze nechces potkat \"par dalsich blbcu o vikendu v Praze\" - to potesi pripadne klubaky uvazujici o ucasti. Krom lokality (mesta) a datumu jeste nebylo nic zverejneno, coz ovsem NEZNAMENA ze zadny sraz nebude. Kde to jsme ??
Moby89 Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Praha je hodně \"nebezpečná\" hra která se může lehce zkazit jako se může lehce vydařit(samozřejmě věřím ze se povede) a proto říkám že se nechám překvapit(při nejhorším to budu mít kousek domů):D stibto: scratchových \"pár blbců\" asi chápeme každej jinak, já je chápu pozitivně(možná je to tím že blbec a blázen jsem;))
Guest Scratch Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Stibto, rika ti neco nazev zimni klouzani? U me to evokuje neco v podobe srazu tam, kde je snih.... Moby: ano, myslim tim bezny provoz v Praze..... ka nemam nic proti srazu, jen mi vyber lokality prijde vic nez nevhodny...., tot vse a uz o tom nebudu mluvit.
Vvitty Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 ... Krom lokality (mesta) a datumu jeste nebylo nic zverejneno, coz ovsem NEZNAMENA ze zadny sraz nebude. Kde to jsme ?? A nestalo by za to treba neco zverejnit?
Vvitty Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Vydrzet pls Tak aspon napiste \"Program vyvesime v XXX\" a mas pokoj ;-) Za XXX si dopln vhodne datum. [upravil dne 8.10.12 09:58 od Vvitty]
Pe.Tr Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 Zimni sraz v horskem stredisku umi udelat kdejakej cenda . Joooo udelat to v praze , to je machrovina
Vvitty Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Vloni bylo celkem dost snehu na okruhu v Chuchli, tak treba vas tam pusti si zaklouzat
elton Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Joooo udelat to v praze , to je machrovina Hlavně orienťák napříč Prahou by mohla být frajeřina.
Vvitty Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Joooo udelat to v praze , to je machrovina Hlavně orienťák napříč Prahou by mohla být frajeřina. Soutez o nejlepsi fotku ze Strahovskeho tunelu?
Guest StibTo Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Do centra se kua nepojede to by fakt navrhl akorat blazen
MilanF1 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Centrum by byla sebevražda, ještě udělat orienťák v pátek, ne? :D:D Spíše to celé bude při okraji Prahy, na válcaváku asi stany stavět nebudeme
Guest Scratch Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 a ja bych dal orientak pres centrum a pres jizni spojku, a nebo orientak pomoci MHD. V sobotu takovy provoz aut nebude, tam by byl jediny púroblem, prejet letnou...
Vvitty Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 ...nebo orientak pomoci MHD.... Neblazni, vzdyt uz se pak nikdo nenajde Treba kdyz se z linky 17 stane najednou 24...
Recommended Posts