lape Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Zdravím.Tak jsem tady s dalším problémem :)Vyskytl se mě následující problém u Nokie C2-01.Telefon se začal před asi třemi dny samovolně vypínat.Není to v žádných pravidelných intervalech,je to prostě náhodné.Pokud na telefonu dělám,píšu SMS,volám,hraju hry,tak se nevypne,ale jakmile skončím a telefon odložím,tak se sám vypne.Někdy ho vezmu třeba po minutě a je vypnutý,někdy ho vezmu po dvou hodinách a jede,ale po odložení se zase za nějakou náhodnou dobu vypne.A vypne se tak,že nejde zapnout tlačítkem.Musí se vyndat baterka a znovu dát zpátky,pak jde hned spustit.Teda vlastně šel,dnes v noci se mě 2x stalo,že ani toto nepomohlo a už jsem myslel že ho nerozchodím,poprvé se to povedlo na nějaký 10tý pokus,podruhé jsem to zkusil 3x a když se to nechytlo,tak jsem klepl prsty na baterku a telefon hned po jejím vložení naskočil a zatím jede nějakých 6 hodin,ale mám obavu,že to nebude opět mít dlouhého trvání.Nesetkal se s tím někdo?Může to dělat baterka?Nabíjí a vybíjí se normálně.I když nabíjení trvá asi o hodinu dýl,než kámošovi,který ma stejný mobil koupený cca týden přede mnou. Citovat
lape Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 Ale jo v záruce je ještě přes rok.Já jen jestli se s tím někdo nesetkal.Od naklepání baterky to zatím jede a to jsem dělal někdy v 5 ráno.Ještě si zkusím od někoho známého půjčit stejnou baterku z nějakého nepoužívaného telefonu,než to budu reklamovat. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Reklamuj to hned, občas to nějakej telefon dělá, kousne se a pak vytuhne, proto nejde zapnout bez vytažení baterky, trvej na tom takto to zapsat do reklamačního protokolu (Nejde zapnout, musi se vyndat baterie a znovu vložit) přehrajou firmware a když to nepomuže tak při druhý reklamaci většinou vymění zakladní desku. [upravil dne 18/7/12 16:05 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.