Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute

chcem sa opytat ci je normalne ze ked odomykam auto klucom tak mi to odomkne az ked stojim pol metra od dveri? Z inych aut som zvyknuty ze to ma dosah aj 10 metrov. Moze to byt slaba baterka v kluci?

A co by stala vymena tych gumenych tlacitok, pretoze ich mam uz roztrhnute. Dufam ze netreba novy kluc od peugeotu za tazke prachy :-)

Dakujem.

Odesláno

Jojo bude to baterkou ja jsem ted taky ve stavu ze mi to veme asi 20cm od auta kdyz dam novou baterku tak klidne i na10-15metru mozna i dal.

Co se tyce gumovych tlacitek staci koupit novej obal klic je tady toho o tom popsano dost vcetne navodu na vymenu staci jen hledat.

http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?token=&srchtxt=obal&srchfield=subject&srchuname=&f%5B%5D=all&srchfrom=31536000&filter_distinct=yes&searchsubmit=Hled%E1n%ED

[upravil dne 16/7/12 10:28 od negrbob]

Odesláno

Jestli jsi měl venku baterku venku, tak musíš vysílač \"zkalibrovat s řj) Používá plovoucí kód a pokud se baterka dá ven n adelší dobu tak ovladač nefunges. Kalibrace je popsaná v mauále k autu.

Odesláno

To je sice pravda ale jemu ovládač funguje takže nepotrebuje aktivovať (bežne keď som menil baterku tak som to nikdy nemusel robiť), problém je hlavne v tom mizernom dosahu, najprv je nutné vymeniť batériu za novú, najlepšie pre istotu premerať aj napätie, čerstvá by mala mať viac ako 3V, ja som mal práve slabý dosah s batériou ktorá mala 3V.

Podľa toho či sa to zlepší uvidíš ako ďalej.

• O 6 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...