shiro Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Caute chcem sa opytat ci je normalne ze ked odomykam auto klucom tak mi to odomkne az ked stojim pol metra od dveri? Z inych aut som zvyknuty ze to ma dosah aj 10 metrov. Moze to byt slaba baterka v kluci? A co by stala vymena tych gumenych tlacitok, pretoze ich mam uz roztrhnute. Dufam ze netreba novy kluc od peugeotu za tazke prachy :-) Dakujem. Citovat
negrbob Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Jojo bude to baterkou ja jsem ted taky ve stavu ze mi to veme asi 20cm od auta kdyz dam novou baterku tak klidne i na10-15metru mozna i dal. Co se tyce gumovych tlacitek staci koupit novej obal klic je tady toho o tom popsano dost vcetne navodu na vymenu staci jen hledat. http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?token=&srchtxt=obal&srchfield=subject&srchuname=&f%5B%5D=all&srchfrom=31536000&filter_distinct=yes&searchsubmit=Hled%E1n%ED [upravil dne 16/7/12 10:28 od negrbob] Citovat
jozefsv Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 po vymene mikrospinaca mi odomykalo cca meter od auta.vymenil som baterku a odomykalo to rovnako,no momentalne neodomyka vobec.zeby zla baterka? Citovat
shiro Odesláno 16. červenec 2012 Autor Odesláno 16. červenec 2012 Diky za odpovede, skusim baterku vymenit jozefsv ->skus pozret ten mikrospinac, ak si ho menil. Citovat
Kupca Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Jestli jsi měl venku baterku venku, tak musíš vysílač \"zkalibrovat s řj) Používá plovoucí kód a pokud se baterka dá ven n adelší dobu tak ovladač nefunges. Kalibrace je popsaná v mauále k autu. Citovat
307rg Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 To je sice pravda ale jemu ovládač funguje takže nepotrebuje aktivovať (bežne keď som menil baterku tak som to nikdy nemusel robiť), problém je hlavne v tom mizernom dosahu, najprv je nutné vymeniť batériu za novú, najlepšie pre istotu premerať aj napätie, čerstvá by mala mať viac ako 3V, ja som mal práve slabý dosah s batériou ktorá mala 3V. Podľa toho či sa to zlepší uvidíš ako ďalej. Citovat
Lukas.407 Odesláno 9. únor 2019 Odesláno 9. únor 2019 Ja mam i s novou baterkou dosah zadny. Kdyz sedim v aute tak to jde, kdyz jsem venku, tak ne. Je na desce nejaka antena? Citovat
inoxing Odesláno 9. únor 2019 Odesláno 9. únor 2019 (upraveno) Jo, to je patrně anténou na desce klíče. Možná oxidace. Upraveno 9. únor 2019 uživatelem inoxing Citovat
Lukas.407 Odesláno 9. únor 2019 Odesláno 9. únor 2019 To by nebyl problem, muzete mi nekdo hodit schema klice abych vedel co je antena. Klic vypada pekne ciste Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.