vector Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Napsán autorem Garfield Tedy Johne, ty ZVÍÍÍÍŘE, kdes tohle vyhrabal? Vždy? já SKORO NIKDY alkohol nepiju? To muselo být opravdu, ale opravdu výjimečně :D:D No, a? hrabu jak hrabu, nemám ti čím oplatit, všechny tvé fotky co mám jsou civilizované Tak alespoň přispěju dvěma dalšími fotkami členů V AKCI http://sweb.cz/jan.g.tomas/Medved_a_jeho_Schweinhaxe.jpg http://sweb.cz/jan.g.tomas/Odie-Martina_v_akci.jpg Ach vzpomínám si, bolí mě hlava jen se na tu fotografii podívám. Citovat
Bohouš Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Johnův archiv fotografií opět nezklamal :D Citovat
John Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Johnův archiv fotografií opět nezklamal :D Tuhle fotku jsem dostal z jiného archívu od jiné osoby. :D Citovat
Bohouš Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem John Tuhle fotku jsem dostal z jiného archívu od jiné osoby. :D To nic nemění na tom, že tobě by se nemělo dovolit brát fo?ák do ruky :D:D Citovat
John Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI To nic nemění na tom, že tobě by se nemělo dovolit brát fo?ák do ruky :D:D Mě... ja takovej hodnej,ani mouše bych neublížil... A nahodou,některý fotky si myslím,že se povedly a sklidily uspěch...a o tom to hlavně je..aby byla legrace.:D A HLAVNĚ ABY JSME SE POZNALY.. i ti, kteří jsou tu nový,a tím pádem neznají tolik lidí. :papa Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Asi podáme na Garfielda hromadnou žalobu do Štrasburgu !!!! Teď to vypadá, že P-club je spolek norků, nebo co ... no ono to tak vlastně je, když nad tim tak přemejšlim ... [Editován dne 2/6/05 Jezkovi.voci] Citovat
Garfield Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Jezkovi.voci Asi podáme na Garfielda hromadnou žalobu do Štrasburgu !!!! Jo, John tu trousí fotky a žalobu na mě? Proč? Chudák kocour... Citovat
John Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Garfield Napsán autorem Jezkovi.voci Asi podáme na Garfielda hromadnou žalobu do Štrasburgu !!!! Jo, John tu trousí fotky a žalobu na mě? Proč? Chudák kocour... Garfielde neboj...já jí určitě podávat nebudu.. :D Citovat
Jirkap Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Koukám, že má identita je pořád neodhalená Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Jirkap Koukám, že má identita je pořád neodhalená A jseš si tím tak jistej .... ??? Citovat
John Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Jirkap Koukám, že má identita je pořád neodhalená Tak něco jsem už našel.....:cool: Citovat
Tazman Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Netopýrka ...mňo...na posledním pražském minisrazu nás bylo jak much. Alebrž jsem osoba plachá, která se přetěžko začne bavit s někým neznámým, tak jsem opět (již potřetí) odjela s tím, že jsem sice viděla hafo pěkných autík a spoustu lidí, ale netuším, kdo je vlastně kdo... ...John sliboval, že práskne na forum výsledky slalomu včetně pics, ale kde-nic-tu-nic, tak si musím holt vymyslet jiný způsob, jak vás rozpoznat... Tak, tohle je startovní foto: zleva Sepp, za ním schovaný Ferry, já, Fantomas v pozadí je Vector , pak už zas nefim, akorát Radka (esli si dobře pamatuju ) ...a ta prdelka je prej Hics...ale ruku za to do ohně nedám... Trefila jsi se tak na 80% Radka jsi poznala dobře, vedle radka stojí Hics(v těch tříštvrtákách) a vedle Hicse já (Tazman ta proužkatá košile. A ta samostatná prdílka tak to sám nševím:D [Editován dne 2/6/05 Tazman] Citovat
Jirkap Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Jezkovi.voci Napsán autorem Jirkap Koukám, že má identita je pořád neodhalená A jseš si tím tak jistej .... ??? Ano ano jsem ... ale John se snažín něco najít Citovat
Bohouš Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Tazman Terfila jsi se tak na 95% Radka jsi poznala, vedle radka stojí Hics a ta prdelka nebo cosi je moje (Tazman) Já myslím, že tou prdelkou myslela Netopýrka mladíka v šedých kalhotech a nééé tebe :D Citovat
John Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Jirkap Napsán autorem Jezkovi.voci A jseš si tím tak jistej .... ??? Ano ano jsem ... ale John se snažín něco najít Tak něco jsem našel.... :) Citovat
Jirkap Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Musím říci jen to, že to jsem opravdu já Citovat
Tazman Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Napsán autorem Tazman Terfila jsi se tak na 95% Radka jsi poznala, vedle radka stojí Hics a ta prdelka nebo cosi je moje (Tazman) Já myslím, že tou prdelkou myslela Netopýrka mladíka v šedých kalhotech a nééé tebe :D Však už jsem to opravil. Citovat
Pinďa Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Konečně jsem poznal pár dalších lidiček od peugeot clubu, kromě těch ze srazu z Olešné. Citovat
aka Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 a kdo ma takovy archiv? a jaky skvosty se v nem jeste nachazej? Citovat
white Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem vector Napsán autorem Garfield Tedy Johne, ty ZVÍÍÍÍŘE, kdes tohle vyhrabal? Vždy? já SKORO NIKDY alkohol nepiju? To muselo být opravdu, ale opravdu výjimečně :D:D No, a? hrabu jak hrabu, nemám ti čím oplatit, všechny tvé fotky co mám jsou civilizované Tak alespoň přispěju dvěma dalšími fotkami členů V AKCI http://sweb.cz/jan.g.tomas/Medved_a_jeho_Schweinhaxe.jpg http://sweb.cz/jan.g.tomas/Odie-Martina_v_akci.jpg Ach vzpomínám si, bolí mě hlava jen se na tu fotografii podívám. YES, tak tohle je Medvěd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.